Adima isimsiz çiçek geldi. Nişanlim var ama benim. Nişanlima bahsetmem mi gerekir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Böyle bir durumda çiçek mevzusunu anlatmak daha doğru olur ama nişanlın aşırı kıskanç ve takıntılı biri ise pek tavsiye etmem. Çünkü bu durumdan fazlasıyla rahatsız olup takıntı haline getirip senden de şüphelenebilir. Saçma sapan bir olay yüzünden sana karşı olan güvenini kaybetmesin. Eğer böyle bir durum varsa çiçeği bir an önce imha edip nişanlısına hiçbir şey anlatma. Aşırı kıskançlık durumu yok ise gönül rahatlığıyla anlatabilirsin. Hem belki çiçeği kimin gönderdiğini bulabilir ve çiçeği gönderen kişiyi bir daha aynı şeyi yapmaması gerektiği konusunda uyarabilir. Böylelikle çiçeği gönderen kişi seni bir daha rahatsız edemez.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEğer nişanlıysanız aranızda Güven anlaşma anlayışlı olma ve bir sevgi bağı vardır o yüzden ben söylemen de bir sakınca bulmuyorum çünkü nişandan eminim sana güveniyordur ya da güvenmeli çünkü artık evlenme yoluna bir adım atmışsınız madem berabersiniz birbirinize karşı anlayışlı olma ve güven duyma durumu olmalı dediğim gibi eğer sevgilin bunu öğrenirse senden şüphe etmeyecektir seni anlayışla karşılayacaktır
Ben normalde böyle şeylerin pek söylenmesi taraftarı değilim çünkü iki taraf içinde huzursuzluk yaratığı ilişkide ancak dediğim gibi madem böyle bir yola adıma atmışsınız aranızda böyle şeyler gizli kalmamalı çünkü bugün çiçek gönderen yarın başka bir şey gönderir mutlaka nişanlının kulağına geçer ve neden daha önce demedin der kavga çıkar haklı olarak00 Yorumla
+1 yılMerhaba
Evet söylemelisin sonuçta kimden olduğunu sende bilmiyorsun neden bir hata yapmış gibi saklama gereği duyuyorsun. Söyle belkide nişanlın gönderdi bilemezsin
00 Yorumla
u +1 yılMerhaba, bunu bence söylemeniz gerekir yani böyle bir şey saklanmaz bence. O yüzden nişanlınıza söylemeniz, güven duygusunun zedelenmemesi açısından son derece önemli. Gizli saklı olmamalı yani aranızda bu tarz konularda. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
58Cevap
Nişanlının huyunu sen biliyorsun. Vereceği tepkiyi az çok tahmin edersin.
Ben olsaydım bahsederdim. Bazı şeyleri saklamak iyi olmuyor. Çünkü gün gelip bir şekilde ortaya çıkıyor.
Belkide seni denemek için nişanlın da yollamış olabilir. Bunu bilemezsin.
Eğer anlayışlı biriyse ve sana gerçekten güveneceğine inanıyorsan, bahset derim..
10 Yorumla
+1 yılEvet söylemeniz daha uygun olur. Sonuçta nişanlısınız ve böyle bişeyi bilmeye hakkı var...
00 Yorumla
+1 yılBelkide nişanlın yolladı ve tepkini ölçmek için yaptı 👍 yolladığın isimsiz çiçekler için teşekkür ederim dersen bir taşla kuş katliamı yapmış olursun. Eğer o yollamadiyda karışıklik olmuş dersin ve oda çiçek yollamayı akıl eder artık 😅😂🤣🤣 o yolladiysa zaten sorun yok.
10 Yorumla
+1 yılTabii ki söylemen gerekir en azından bilsin sonradan yarın bir gün arkadan iş çevirdi olursun Çünkü
10 Yorumla
+1 yılBence bahset, belki de nişanlın gönderdi ona söyleyip söylemeyeceğini görmek istiyor
20 Yorumla
+1 yılSöyleme sakın
Bu soruyu sorman bile hata
Söyleme ki yarin bir gün konu uzasin sen aldattin zannetsin
İroni yaptim sinir oldum
Bu saklama olaylari söylesem mi söylemesem mi yalanlar dolanlar
İyi bu kafasiz erkekler sizle evleniyor he00 Yorumla
+1 yılBence nişanlını ara ve şoyle söyle; cicekler icin tesekkür ederim o da ben sana cicek yollamadım derse sen yolladın sandım dersin, eğer o yolladıysa rica ederim der direkt boyle yap bence
10 Yorumla
+1 yılBen çiçeğin fotosunu çekip atardım üstüne birde teşekkür ederdim nişanlıma😃
Kimden geldiğine dair hiç mi fikrin yok02 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilim olduguna eminim.
- +1 yıl
Yok et cicegi derim
Belkide nişanlın seni yemledi söylicekmi diye eğer bir şeyler karıştırmıyorsam söylemenin bi zararı yok ilişkini korumak istiyorsan dürüstlükden yana ol
00 Yorumla
+1 yılEvet çiçekler için teşekkür ederim hayatım diye resimli mesaj at eğer nişanlın göndermediyse söyler
10 Yorumlaçiçek isimsizse al çöpe at çokta umursamazdım zaten kimden geldiği belli olmayan şeyleri ama nişanlın olması bunu değiştirmiyor hoşuna gidiyor değil mi
00 Yorumla
+1 yılAra çiçek için teşekkür et ama isimsiz olduğunun farkında değilmiş gibi yap.
Ben göndermedim derse bilerek uzat olayı. En son açıklarsın.00 Yorumla
+1 yılAz önce de evliydin sen😂😂😂 bu soruları süper soru seçen siteyi takip etmiyor galiba @KızlarSoruyor harika adminleriniz var🥂😂😂😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılUgfff ben mesleğimin gereği isimsiz gönderilen çiçeklerden inkâr edilemez derecede nefret ediyorum nefffreeeeett!
00 Yorumla
+1 yılBen sevdiğim insandan hiçbir şey saklamazdım. Yerinde olsam söylerdim. Senlik bir şey yok çünkü ortada.
00 Yorumlagönderen kişinin belli olması lazım aslında. bildiğim kadarıyla isimsiz çiçek gönderimi tacize giriyor.
00 Yorumla
+1 yılÖnemli şey dürüstlüktur bence ama sorunlu bir tipse ve arıza cikaricaksa uzun süre söyleme kendisi bile yollamış olabilir
00 Yorumla
+1 yılsöyleme derim kendi renk verirse açarsın değilse durduk yere kuruntu yapar
10 Yorumla
+1 yılNişanlın seni denemek gibi bi ergenlik yapmış olabilir. Söyle ağzını ara
10 Yorumla
+1 yılSöyle senide denemek istemis olabilir o gondermiste olabilir Söyle
00 Yorumla
+1 yılSöylemeniz gerektiğini düşünüyorum, sizi denemek için nişanlınız da yollamış olabilir
00 Yorumla
+1 yılSöylersen iyi olur ondan saklamazsan iyi olur
00 Yorumla
+1 yılİsimsiz gelmiş sonuçta kimi gizliyorsunki. Ben hiç düşünmeden derdim. Bilse nolacakki🤣
00 Yorumla
+1 yılBence söyle söylemezsen asıl sorun olur belkide seni zarflıyor nerden bilirsin ki
00 Yorumla
+1 yılSöyle tabiki o göndermişse ve sen bunu dile getirmezsen sıkıntı olur
00 YorumlaOnun yollama ihtimalini göz önünde bulundurursak söylemekte yarar var.
00 Yorumla
+1 yılgerekir sonra bir yerde ortaya çıkarsa gizlediğin için aranız bozulur ve sana güvenini kaybeder
00 YorumlaBahsetsen iyi olur sonra öğrenmesi daha kötü sonuçlar doğurabilir
00 Yorumla
+1 yılSoyle. Kendi ogrenirse neden sakladin diye iskillenir dogal olarak
00 YorumlaSöyle bence seni denemek için göndermiş olabilir. Ki gonderdiysede a.. sçcc
00 Yorumla
+1 yılHer şeyi anlatmana gerek yok. Önce kendin çözmeye çalış. Kendin çözemiyorsan öyle haber var
00 Yorumla
+1 yılTabiki söyle yarın bigun öğrenirse kötü duruma düşersin veya öğrenmeyi geç belki saplantılı manyağın teki gönderdi başına bela olacak bu sefer benden neden sakladın olur her türlü boklu değnek söyle dürüst olduğunu görsün
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltaktik yapiyordur belki, isimsiz seyler yollayip kisinin tepkisini olcmek yapilan bir sey cunku
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki de nişanlın gönderdi güvenini mi ölçüyor acaba söyle gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılilişkide bir şey saklanmaz tabi ki de söylemelisin ileride büyük sorunlara yol açabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSöyle sonradan kendi öğrenirse güvensizlik oluşabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSöylemelisin. Nişanlısın sen ve hiçbir şey saklama hakkın yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence nişanlın seni denemek için gönderdi. Kim niye isimsiz göndersin mal mı bu erkek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaska kuyruk salladigin yoksa soyle eski sevgili vs vs
00 YorumlaBahset tabiki böyle şeylerle ilerde çizgi oluşturacaksınz
00 Yorumla
+1 yılBelki nişanlın göndermiştir söylemen en doğrusu bence sana olan güveni sarsılmamış olur
00 YorumlaBelkide nisanlin gondermisdir. Hemen tessekurler etysedin nisanlina anlardin
00 YorumlaBence söylemelisin nişanlım diyosun öyle 1 haftalık sevgili değil
00 Yorumlasöyle kesin söyle. Yarın başına iş açar ne kadar erken söylesen o kadar iyi
00 Yorumla
+1 yılYa nişanlın seni deniyorsa :)
13 Yorumla- +1 yıl
Bende aynı şeyi düşündüm
- +1 yıl
Aklın yolu bir akrepçik. Bu yüzden bence adımlarını temkinli at
- +1 yıl
Soruyu soran ben değilim
Nişanlın ufak bir güven testi uyguluyor sana.
10 Yorumla
+1 yılBelki o öyle bir sürpriz yapmak istemiştir xD
10 Yorumla
+1 yılÇiçeği çöpe atıp söylemen lazım
00 YorumlaGizli saklı olmasın ya ilişkide
00 YorumlaSöyleme çiçeği yok et
00 Yorumlabu sefer boşverde yine gelirse söyle
00 Yorumla
+1 yılNisanlin gondermis olabilir dikkat et bence soyle
00 YorumlaNişanlın yem atıyo olabilir haberin olsun
00 Yorumla
+1 yılEvet seni denemiş bil olabilir
00 Yorumla
+1 yılSöylersen senin için iyi olur
00 Yorumla
+1 yılSöyleyin tabi
00 Yorumla
+1 yılNişanlını ara, çiçek için teşekkür et.
00 YorumlaSöyle zaten isimsiz
00 Yorumla
+1 yılSöyle bence belki de seni deniyor.
00 YorumlaEvet söylemelisin. Belki de o deniyordur
00 Yorumla- Devamını Gör (55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Nişanlıyım, adıma isimsiz çiçek geldi. Nişanlıma söylemem gerekir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat