- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılAşka inanıyorum. Aşkım demenin insanın içinde yarattığı paha biçilemez yeni his yolculuğuna, sevda yelinin estiği an içimdeki ağaçlardan düşürdüğü sonbahar yapraklarına, varoluşun cazibesine kapılmış kalbimin aşkla atışına ve attırışına hep inanıyorum. Aşksız ilişki bayat ekmek yemek gibidir. Aşk ilişkinin hamurudur ve hamur açmayı öğrenmenin keyfi başkadır. Çok ince yaparsan yırtılabilir kalın olsa görüntüsü hoş olmaz tam kıvamında aşkı yaşadığıma inanıyorum. Hamur tuttu şimdi yeme zamanı nam ham nam ham
21 Yorumla- +1 yıl
Oh afiyet olsun 😄
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten bir kişinin bir kişiyi karşılıksız koşulsuz sevebileceğine inanırdım ama artık inanmıyorum.
Önceden mesela insanları daha çok dinliyordum İşte kendime öyle Türk kafa yapısına uygun bir şekilde yetiştirmeye çalışıyordum aman işte böyle birine ilgi duy işte boyu sana yakın olsun yaşı sana yakın olsun aman başkası olmasın şöyle bir olsun vs Ama artık takmıyorum
Gerçek aşkın karşılıklı olacağını düşünüyordum ama düşünmüyorum genelde bir taraf seviyor.
Ve sonunda aşkın sonsuza kadar süreceğini düşünüyordum Ama artık düşünmüyorum biliyorum çünkü sevgi olacak alışkanlık olacak ama bir yerde aşk ölecek.10 Yorumla
+1 yılAşkın insana acı getiren bir his olduğuna inanır ve uzak dururdum. Aklıma bile gelmez, ihtiyacını bile hissetmezdim. Ama aslında öyle değilmiş. Acı da bu yapbozun parçalarından biri ama sadece bir parçası. Bütünü kesinlikle değil. Bütüne bakınca oldukça iyileştirici bir güce sahip ruhumda... Hiç bilmediği yanlarını keşfetmesini, hayata daha güzel bakmasını sağlıyor insanın...
Velhasıl, aşk herkese her şeye rağmen eşsiz bir şey. Güzel olan bu duygu, doğru insanla yaşamak ise en güzel şanslardan biri...20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
+1 yılSonsuz olduğu, maalesef her aşkın bir süresi vardır. Sevgiye dönüşmeye ve alışkanlık olmaya mahkumdur
12 Yorumla- +1 yıl
Aslında sevgiye dönüşmesi o duygunun makamını yükseltiyor. Aşk sadece bir hormon oyunu , hormonlar eski haline döndüğünde yerini sevgiye birakiyorsa o ilişkiyi ölümsüzleştirir. Sevgiye dönüşmezse hevesten ibaret kalır ve her şey biter
- +1 yıl
Aşk kadar yoğun değil sadece ama evet sevmek te güzel
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin aşkı yatağa girene kadar derdim hep ama öyle değilmiş..
25 Yorumla- +1 yıl
Rahatsız ettiysem affola ama görüş yorumu yazmak istedim..
Cidden yatağa girene dek değil mi erkeğin aşkı , yani sizin adınıza mutlu oldum ama ben pek inanmıyorum keşke yanıltan biri olsa - +1 yıl
@Apple-Crow Öyle olmadığını düşünüyorum, sonuçta çok mutlu binlerce ilişki ve evlilikte var günümüzde illa ki aralarında cinsel paylaşımda mevcut ve sevgi kolayca bitmiyor.. Bence olay tamamen erkeğin kendini yetiştirmesi ile alakalı..
- +1 yıl
Umarım bana da kendini yetiştiren i denk gelir.. yoksa günümüzdeki evliliklerde aksine muazzam sadakat eksikliği var , ya da çevre çok önemli , belki de siz haklısınız. Bu konuda yanılmayı canı gönülden istiyorum 😇
- +1 yıl
@Apple-Crow Hayırlısı olsun hakkınızda 🥰🙏🏻
- +1 yıl
Teşekkür ediyorum, inşallah 🙏🏻 hepimizin 😇
İyi geceler..
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Seni seviyorum kelimesi önceden çok gerçekçi ve anlamlıydı şimdi sadece 2 kelimeden ibaret olmuş yazık
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılAşka inanmıyorum tamamen, çünkü bir kadın beni ben olduğum için seveceğini sanıyordum ama daha çok paramı ya da dış görünüşümü beğeniyormuş.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. kadınların gerçek yüzlerini sakladıklarını çok iyi öğrendim.
artık aşk hakkında hiç bir şeye inanmıyorum.
benim gibi klas bir erkeği bile ; anasına değişen kadın gördüm.
sonra kız kardeşimi bile barışmak için ; aracı yaptı.
çok pişman oldu.
ne yazık ki bardağı taşıran son damladan sonra dönüş olmuyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Anasına değişen? Bu dünyada anneye değişilecek hiç bir şey olamaz.
+1 yılAşkın bitmeyen bir şey olduğunu düşünürdüm ama değilmiş. Uğruna göz yaşları döktüğün, uykusuz kaldığın, fedakârlıklar yaptığın insanı ileride sevmeyeceksin, belki de nefret edeceksin deselerdi inanmazdım. Bu kadar büyük bir aşk nasıl son bulur derdim ama oluyormuş, aşk bitiyor. Tükenen ömür gibi, yiyecek gibi aşk da tükeniyor, belki sevgi bakidir ama aşk değil.
11 Yorumla- +1 yıl
Aşk sadece bir hormon oyunu. Bozulan hormonlar zamanla düzeliyor ve aşk bitiyor )
+1 yılAşk adına dinlenen şarkılar vardır. Dost meclisinde alkol masasında çalan şarkılar. O şarkıları armağan edecek birini bulamayınca anladım ki aşk yok. Bir ara inanır gibi oldum ve olacaktımda. Başta rüya ama sonradan kabusa dönen bir hikaye içinde kaldım. Ben bir söz vermiştim ama o masada tek oturdum. O zaman anladım aşk olmak için çabalamayacağın, peşinden gidersen kapanmaz yaralar açan bir duyguymus.
117 Yorumla- +1 yıl
Başta rüya ama sonradan kabusa dönen hikaye... O hikaye başlamış miydi ki kabusa dönsün?
- +1 yıl
Benim hikaye mi nereden bileceksiniz? Söyle özetliyim. Benim gördüğüm ile aslında olan farklıymış hikayemde.
- +1 yıl
Hmm olmayınca öyle olur. Oluru varken baştacı olursun oluru olmayınca senden kötüsü yoktur.. senin gördüğün değişmedi sen gördüğünü değişsin istiyorsun ve buna inanıp inandırmak istiyorsun.
- +1 yıl
Ben gördüğümü değiştirmek istemedim, o değişti aslında. Varken, yokmuş gibi devam etti. Sonradan kayboldu ama onu aramam gerekmedi, çünkü o kendini benden uzakta bir yerde bulmuştu. Hiç bir zaman onun için kötü de demedim. Sadece beni düşürdüğü durum kabul edilemezdi.
- +1 yıl
Sana en başından beri çizgilerini çekip duruşunu net şekilde (friendzone) ortaya koyan biri için "beni düşürdüğü durum" diyebiliyorsan helal. Kim bilir başkalarına "o" masum için neler anlatıyorsun.. Biraz durup düşünsene.. hak yiyorsun
Helal etmezse sittn sene beklersin diğer tarafta - +1 yıl
Onunla aramda geçen konuşmaları bende biliyorum. Bana umut vermiş olmasa zaten ben yanmış olmazdım. Yine sonuç olarak kendisi hakkında kötü bir düşüncem yok. Gittiği yerde mutlu olsun. Helal etmesede olur zaten yanmışız :). O masum ben ise kurban o zaman..
- +1 yıl
Erkek: Sadece sohbetine ihtiyacım var başka bir niyetim yok
Kız: olmaz benim her yazdığımdan bir anlam çıkarıyorsun sana bir daha yazmayacam
Erkegin mesajları silinir takipten çıkarılır... Erkek kızın sorularına gidip konuşmak için ısrar eder... Ortak arkadaşları devreye sokar.. kızın bütün arkadaşıyla arkadaş olur.. çemberi daraltır.. kız baktı ki böyle olmayacak yine yazar ve istemiyorum seni diye söyler. Ama erkek takmış durmaz devam eder. Kız başkasını seviyorum der erkek yalan söylüyorsun beni denemek için der Vs vs vs en son engel başka hesaplar vs..
Şu an senin yaptığın ne biliyor musun, "iftira" sana inanan herkes en az senin kadar suçlu çünkü tek taraflı ve bu hikayeye senin kafanda kendi kendine yaşadıklarınla dinliyorlar.
Başkada bir kelam etmeyecem. Helal edip etmediğini diğer tarafta görürsün , sürpriz olsun sana 😶 - +1 yıl
Madem kız baştan böyle düşünüyormuş neden iki ay konuşmuş? En baştan engellememiş? İşte öyle uzaktan konuşmak kolay, içerisi zorlu zamanlardan geçti. Ortada bir iftira yok konuşulan şeyler var. Kimsenin bir şeye inandığı veya konuşulduğu da olmadı. Herkes kendi hayatını yaşıyor. Ben kıza mutluluklar diliyorum. O beni karalamaya devam etsin..
- +1 yıl
2 ay rahat mi bıraktın yırtık çorap gibi her yerden çıkıp durdun. Sana engel mi işler 100 tane hesapla yine yazan. Zaten en başında iletişimi bile planla oyunla sağladın.
Karalayan sensin , millete saçma sapan hikayeler anlatiyorsun ayıp ayıp rakı içen adama yakışmaz bunlar. - +1 yıl
Gizliden çıksana bu kadar haklı olduğunu düşünüyorsan yemez mi yoksa?
- +1 yıl
Hanımefendi gidin hayatınızı yaşayın. Haklı gözükmek mi istiyorsunuz gözükün. Karalamak mı istiyorsunuz? Devam karalıyın. Ben olan şeyleri biliyorum bu bana yeterli. Bana dedikleriniz ve ithamlariniz asıl ayıp. Bir zararım mı olmuş sana da burada haklı çıkmak için abarta abarta anlatıyorsun. Gidip hayatını yaşa derim. Madem bu kadar haklısın mevzu bitmiş gitmiş. Sende kapat artık
- +1 yıl
Ben hayatımı yaşıyorum zaten. Sen burnunu soktuğun hayatımdan çık @YarabantlıRakıŞisesi Kapiş. Sagdan solda yazıp çizdigin kurguladigin laflarin gelmesin bana! , sorularıma da şekilden şekle girerek gelme bir daha.
- +1 yıl
Güzel hareket. Gerçek seni bir kez daha görmüş oldum. Bir görüş paylaştım, kaza kaza mevzuyu buraya sen getirdin. Amacın kendini haklı çıkarmaktı, çabaladın ama olmadı. Dediğim gibi istediğin kadar karala. Senin mevzun kapanalı çok oldu. Adın aylardır geçmiyor buralarda..
- +1 yıl
Daha güzel hareketlerimde var çok ısrar edersen gösteririm onlarida. Haklı çıkmak için çabalamama gerek yok her şey ortada. Efendi görünümlü #arsiz 'ların mumu yatsıya kadar yanar. Tüm bunları benim sorumda konuşuyoruz ayrıca bilmem farkında mısın?
Ben yerimi değiştirmeyecem onlar baktıkları yeri değiştirecekler
Uzatma.
- +1 yıl
Hâlâ ayıp ediyorsun. Dediğim gibi sadece görüş attım, konuyu sen buraya getirdin. İş başka, sohbet başka derdik. Uzatmaya gerek yok haklısın. Sana kötülüğü olmayan birine kötü imajı çizmeye çalışıyorsun. Hayatında mutluluklar dilerim. Allah'a emanetsin
- +1 yıl
Ah ah ne masum çocuk" aynı böyle görülüyor hahaha
- +1 yıl
Benden ne istiyorsun? Kötü bilmişsen öyleyimdir o zaman. Düşüncelerini değiştiremem. Çok sıkıldım...
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılAşkın kendisine artık inanmıyorum
Aşk bir çakmağın üstünde çıkan ateş gibi
Kalbin yanınca çakmağın ateşi sönüyor
Ateş sönünce gerçekler gün yüzüne çıkıyor
Benim için Sevda var Sevgi var Saygı Var
Birini seviyorsan onu dış görünüşü için degil
Onun hayata bakışını sana bakışını düşüncesini senin için yaptıklarını seviyorsan sevda var demektir Saygılarımla
Kocaman Günaydınlar🤗12 Yorumla- +1 yıl
Tünaydın ☕
- +1 yıl
Dhenk you ☺️☕️
Eskiden aşka inanmazdım. İnanmamak adına bir sürü mantıklı sebebim vardı. Şimdilerde ise öyle değil. Tam tersi olarak inanmak adına bir sürü haklı sebebim var. Aşkı aşk yapan kişinin kendisiymiş. Ben bunu öğrenmiş oldum.
10 Yorumla
+1 yılEskiden Aşkın kendisine çok inanırdım ama artık aşkın kendisine hiçbir şekilde inanmıyorum yani dışarıda gördüğüm sevginin gerçekten aşırı derecede yalan olduğunu görüyorum insanların gerçek yüzünü tanıdıktan sonra bu fikri geliştirdim kendime
10 Yorumla
+1 yılİnanmadığım bir şey yok inandığım bir kere çalıyor, bilemedin iki kere, üçüncüsü olmuyor pek olsa bile çok zor. İnanmadığım bir şey var ama evet şimdi düşününce farkettim, aşk bitti yapı paydos gerçek aşk yok bitti artık derinden yaşanmıyor artık bir şeyler her şey yüzeysel her şey sığ
11 Yorumla- +1 yıl
Aşk mu egoyu yener ego mu aşkı artık ego üstün çünkü çok güçlü aşkın gücü yetmiyor egoyu yenmeye
+1 yılEskiden bağlıydı şimdi bağlılık yok sanırım yüzde 5 lik bir kitlede var sanırım gerisi fasa fiso ne hayatı yaşadıkları belli değil Tuğçe yarın ahmetle olur Ahmet yarın olur tuğçenin ablasıyla tugçenin ablası Ahmetin abisiyle kaçar o bunun kardeşine göz diker evli biri gider Başka kızlarla gezer anlamıyorum bir pislik içindeyiz şu an acayip durum acaba yabancı ülkeler de böyle şeyler oluyor en çok pislik bizim içimizde çıkıyor ırkçısı ayrımcılık pasaklısı hırsızı arsızı soytarısı ne desen var.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAşk diye bir şey olmadığını anladım.
Aşk sanılan şeyin:
*Takıntı
*Çocuk isteği
*Birbiriyle yarış ve iddalaşma
*Toplum algısı
*Birbirini keşfetme isteği
*Bazen de haz/zevk alma isteği
olduğunu anladım
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Aşk ve evliliğe dair temelden fikirlerim değişti diyebilirim ama anlatması zor ve uzun… gerçekten zor olduğunu biliyordum ama kardeşim evlenene kadar yine de daha benlik gibi geliyordu… şimdi ben yapamam gibi geliyor daha çok… insanlar zor belli bi yaştan sonra daha da zor bazı şeyler…
10 Yorumla
+1 yılAşka inancım hiç sarsılmadı. Yeniden sevebilirim ama aşık olamam diye düşünürdüm. Allah işte. Öyle birini çıkardı ki karşıma. Onunla bu diyardan gittikten sonra bile yaşamak istiyorum.
O benim cennetim. 🤍
20 Yorumla
+1 yılİçimdeki sevgi gözündeki değeri biterse hicbirseye güvenle bakamam inanmam bitiririm dinmem bile içimden hiçbir his bulunmuyor artık gök iyi hissediyorum kendimi böyle daha iyim gün geçtikçe dahada iyi oluyorm
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılEskiden aşk sonsuza dek sürer ayrılınsa bile unutulmaz bitmez diyordum. şu an aşkın bitmeme ihtimalinin olmadığına eminim hatta zorlasam aşk diye birşeyin olmadığına herkesi ikna edebilirim gibi geliyor.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAşkın var olduğuna kesinlikle inanıyorum. Fakat bazı insanlar gördüğü tanıdığı kişiyi hemen sevdiğini aşık olduğuna düşünüyor bunun gerçek olduğunu düşünmüyorum. Birini tanıyacaksın zaman içerisinde aşk olup olmadığı ortaya çıkar.
10 Yorumla
+1 yılEskiden aşkın ve sevginin tüm herşeye iyi gelip düzelttiğine hatta tamamladığına inanan bir enayiydim şimdi kırmaktan dağıtmaktan hatta eksiltmekten başka bi halta yaramadığını savunan gözü açılmış biriym
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılSevince her şey hallolur derdim demekki sevmekte yetmiyormuş
12 Yorumla- +1 yıl
Sevmek asla yeterli değil. Sevgiyi besleyen elementler (saygı, anlayış, uyum.. vs) yoksa o sevgi çok kolay nefrete dönüşüyor
- +1 yıl
İşte o zaman temiz saf masum duygularla her şey mümkün geliyordu sonra büyük bir hayal kırıklığı. Aşk meşk hikaye sevgi sadakat güven önemli
+1 yılaşk hakkında fikrin değişemez çünkü o zaman aşık olmamışsındır, he başkası gelir, zaman değişir, başka şeyler vuku bulur vs ama ne olursa olsun yalnız kalırsan ve aklına gelirse aynı şeyi gene hissedersin yani bu değişmez
10 Yorumla
+1 yılİnsanların birbirini koşulsuz sevebiliceklerine inanırdım ama şu an her ilişkide menfaat ve çıkar var. Herkes her an seni bırakabilir. Hazırlıklı olmak gerek
10 Yorumla
+1 yılKadinlari eskiden masum iyi sanirdim ondan sevilecek varlik sanirdim tanidikca fikrim degisti kari milleti bencil egolu hep en iyisini isteyen kendine bakmadan boburlenen varlikmis
10 Yorumla
+1 yılAşkın söyledikleri kadar güçlü bir duygu olmadığını düşünürdüm hep, hala öyle düşünüyorum. Aşk için kimse ölmez. Mecnun bile ölmedi, sadece deli oldu
10 YorumlaBen aşka inanıyorum da insanların aşkı tam olarak yaşayabildiğine inanmıyorum
20 Yorumla
+1 yılGeçtik gitti ya çok oldu fena da olmadı ama yani pek te tadı kalmadı biraz çılgın biraz deli cesaret karsındakine esaret gerekiyor hani karısık... 🥂
10 Yorumla
+1 yılKoşulsuz sevgi, sonsuza kadar sadık kalmak falan. Özellikle ikincisi karşı taraf için inanılması güç. Kendime güvenirim o ayrı.
10 YorumlaEskiden Aşkın ölümsüz olduğuna sonsuza dek devam edeceğine inanırdım şimdi ise bir şekilde ölümle de olsa Aşk bitiyor insan sevdiğini kaybediyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Aşık insanın gözü kimseye görmez-miş.
Aşk insana her şeyi yaptırır-mış.
Aşk adamı sarhoş eder-miş.
Büyüdük efenim, geçin bunları.10 Yorumla
+1 yılaşkın zayıflık olduğuna inanıyordum, güç veren bir şeymiş tabii sadece aşk duygusu değil partner sana güç veren, son 1,5 senedir onu öğrendim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılOlmadığına inanırdım, bir ara olduğunu sandım. Sonra tümden inanmayı kestim. (Bu döngü bilmiyorum kaç kez gerçekleşti :D)
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 715 cevap paylaştı.
+1 yılSensiz yaşayamam, senden vazgeçemem gibi kelimeler...
"Her şey vazgeçilebilirdir... traş bu sözler, inanmayın" :D10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir şey sonsuza kadar asla sürmez ve asla mükemmel diye bir olay yoktur.. Keyifli geceler..
10 Yorumla
+1 yılDusunuyorfum da çok da değişmemiş
Küçükken de onemsiz ve abartılan bir duygu olarak görürdüm
Hala aynı10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. şu zamanda herkes karşı tarafı kullnmak peşinde olduğu için kimin gerçekten sevdiği konusunda tereddüt ediyorum.
10 Yorumla
+1 yılİki insan arasında sürdürülebilir aşka inanmıyorum Çünkü insanlar nankör olduğu için uzun vadede aşk yok
En değerlisi bile zamanla değersiz ve sıradan görecek
Evet belki sen gerçek altınsın ama altını sarraf bilir sarraf yok ki10 Yorumla
+1 yılBana aşkı öğretmek yerine yalnızlığı ve terk etmeyi öğretti. Bana bunu öğreten bir kadın varken mazimde nasıl inanayım
12 Yorumla- +1 yıl
İkinci hesap yasak yalnız haberin olsun. Bir kaç görüşünden yani yazı karakterinden şak diye tanıyorum🤓
- +1 yıl
Bir hesap, bir kişi veya birisi olarak değil ruh olarak düşün. Birisi gelmiş içini dökmek istemiş dökmüş gitmiş. Kimseye bir zararı yok sanki
+1 yıldış görünüş önemli değil diyenlere inanmıyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılAşkın sonsuz olduğuna inanırdım ama değilmiş
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek eşlilik zor aladatan aldatana çevremde 2 tane evli kadın aşk evliliği yaptı şüphe üzerine yapılan dna testilerinde çocuk kocadan çıkmadı aşka inanmam hevese aşk diyorlar
10 Yorumla
+1 yılEskiden: Aşk ne güzel şey
Şimdi: Aşk diye bir şey yok😂😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bence aşk zamanı olanlar ve hazır olanlar için.
Benim ne zamanım oldu ne de hazır olduğum bir an.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. hâlâ her zerresine inanıyorum. bana bu inancı bıraktıran tüm exlerime teşekkür ederim bundan.
11 Yorumlaeskiden de inanmıyordum şimdi de inanmıyorum. Masaldan başka bişi değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yıl"Sadece 1 kişiye aşık olunur. "
Tamamen yalan sjsha10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. İnandığım şekilde biri yok aşka inancım var hala
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. “O bunu asla yapmaz” demiyorum. Artık biliyorum ki herkes her şeyi yapabilir…
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence eskiden saf sevgi saygı anlayış vardı aşkta artık çoğu insan afedersin ama nefsini tatmin etme peşinde ve bu çok acı bir şey bence
10 YorumlaAşk da inandığım hep Bi tarafından daha çok sevmesi. ya da bunu belli ermesi ve belli eden taraf olduğum karşıdan da tam olarak istediğim aşkı ilgiyi göremediğim için. Aşk in artık adaletli ve huzur verici olduğuna inanmıyorum.
10 YorumlaYalan dostum, aşk diye bişey yok, aşk dediğin 3 günlük eğlence..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAşk diye birsey yokmuş onu anladım. Biraz geç oldu ve ağır oldu
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum ama bizim türk kızlarının geneli nedense paraya tapıyor.
012 Yorumla- +1 yıl
Çünkü kadına kendi gücünü elde etme şansı verilmiyor ve erkekler kadının bu zayıflığını maddi avcılık yaparak gidermeye çalışıyor
- +1 yıl
Valla o söz geçmişte kaldı. Günümüzde kadınların kendi ayaklarının üzerinde durmasına hiç bir baba engel olmuyor. Haksız mıyım?
- +1 yıl
Eskiye göre ciddi yol katettik fakat yine de gerek iş ortamında gerek eş açısından gerek aile ortamında bu baskılar hâlâ devam etmekte maalesef. Mesela sen hiç statü sahibi bir kadının önceliğinin para olduğuna şahit oldun mu? Ben hiç olmadım
- +1 yıl
Aslında bakacak olursak yaşadığınız yere göre değişir iş konusu ben bursa İnegöl de yaşıyorum. İş ilanlarinda sürekli bayan eleman aranıyor. Evet ama duydunuz mu bilmiyorum Polonyalı bir kadın türk erkek ile sevgili oluyor Polonyalı kadın ile Türk kadını arasındaki fark soruluyor türk erkekleri kadınlara prenses gibi davranıyor ama türk kadınlarının çok fazla yüksekte gözü olduğu için karşılamakta zorlu çekiyorlar açıklamasını izledim. YouTube de vardı bu video
- +1 yıl
@Guseeee çünkü Polonyalı kadınların erkekleri kendi güçlerini sadece parayla ortaya koymuyor. Bizim erkeklerimiz kadına sadece bu seçeneği sunuyor kadında seçeneği olmadığı için parası daha fazla kim ona bakıyor..
Oysa , kendi yetenek beceri ve davranışları ile gücünü gösterse kadınlarımız da bu seçenekler arasından seçim yapacak.. - +1 yıl
Şöyle cevap vereyim o zaman değer vermek için kızlar erkeklere bu fırsatı vermiyor ki? Sor bakalım türk erkeğine sokakta bir bayan ile tanışmak için adım atar mısın. Erkeğin vereceği cevap şu hayır asla direk sapık damgası yeriz. Erkekleri sapık damgası yeme korkusu sardı çünkü kızlar normal bir merhabayı normal tanışmayı bile sapıklık olarak görüyor bu konuda yanlışım var mı? Olaya lütfen objektif bakalım. Belki siz böyle değilsiniz ama kızlarımızın çoğu hatta %90 böyle
- +1 yıl
@Guseeee yanlışın yok doğru ama kadınlar neden bu hale geldi bir de onu düşün derim. . Erkekler eceliyle ölüyor kadınlar erkekler yüzünden ölüyor bu ülkede.. her anlamda.
Kendilerine emanet edilerek yaratılmış kadına ilk hançeri kendileri saplıyor. - +1 yıl
Aynı adamla konuştuğumu zannedip iki adamla konuşuyor olmam gerçeğini şu an ferketmem hsfhdns
+1 yılAşka inanmıyorum çünkü aşkım bir hevesi olduğunu düşünüyorum ilişkileri için konuşuyorum yani saçma gelmeye başlıyor artık şu an bir ilişki içerisindeyim 3 aydır ama aşk doğru insanlar için vardır 😉
10 YorumlaSeven her şekilde sevdiğinin yanında olur derler
Ama sadece sevmek yetmezmiş31 Yorumla- +1 yıl
Bazen yetmiyor aynen
+1 yılHayatında bir defa aşık olursun ama çok insani sevebilirsin o yüzden ben birdaha aşık olabilecegime inanmiyorum
10 Yorumla
+1 yılEğer zor zamanlarında yanında olursam oda beni en zor zamanımda yalnız bırakmaz.
Seni seviyorum derken gerçekten beni sevdiğini düşenmem.10 Yorumla
+1 yılPeri, zumruduanka, kafdagi ve deniz kizi gibi cocuk masali gibi oyle bir sey var ama gercek olduguna inanamiyor insan
10 Yorumla
+1 yılBir tane kadın vardı ya esro erolda aşk laftır paralı erkek şarttır diyordu artık bende öyle düşünüyorum (kısmen)
10 Yorumla
+1 yılAşkın sonsuz olmadığı anladım
Sevgi sonsuz olabilir değer verme Şevkat duyma.10 Yorumla
+1 yılHer şeyin önüne geçmior kolay sanıordum imkansızmış
10 Yorumla- Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası