Sevgilimin her şeyden öte bana çok değer vermesini isterim. Beni düşünsün, benimle olsun ve beni sevsin. Biraz bencilce gelebilir bu istekler ama insan bir sevgiliden başka ne isteyebilir ki? Birde çevreye ve diğer canlılara karşı saygılı olsun yeterli benim için.
Gezmeyi, eğlenmeyi, hayatı seven ve hayatı hissederek yaşayan, hayalleri ve hayatı için çabalayan parazit olarak yaşamasın, benim onu sevdiğim değer verdiğim kadar onun da benim kadar veren , sevgisinde samimi ve bunu göstermekten korkmayan, fedakarlık yapabilen, beni yormayan gerektiği yerde destek olup güç veren. Saygı, sadakat, genel kültür, mizah, zeka bunları da ekleyeyim bide kitap kurdu olsun böyle biri imkansız 🙄
Şerefsiz ve pskopat , Allah'ın Rus hastası olmasında yeter kankam. Allah bir daha bana öyle şerefsiz, hasta ruhlu insan göstermesin artık gözüm o kadar korkduki her kesi ruh hastası sanıyorum... Şükürler olsun ucuz kurtuldum😊🙏dürüst ve ne istedigini bilen, aklı başında biri olsunda bana yeter. Zaten iş hayatıma odakli sakın ve güzel hayat yaşıyorum. Nasibi varsa kendim gibi iyi bir insan beni bulur zaten.
Öncelik merhametli olması, çevresindeki insanlara ve bana karşı saygılı olmalı, yeri gelince yumuşacık yeri gelince de sert olmasını bilmeli, ne konuştuğunu bilen biri olmalı, onunla sohbet etmek bile keyif vermeli, temiz ve düzenli olmalı, nokta koyulacak kısmı da ne olursa olsun bana değer vermeli.
Farkında yım. Dürüst, anlayışlı arkadaşlarım da var. Ondan da böyle şeyler bekliyorum ama en önemlisi kadın olması. Bana hissettirmeli. Onu her yerde arzulamalı yım. Evimiz dünya. Yatağımız her yer olmalı