Nişanlılık dönemindeyiz ve sürekli tartışıp birbimizi kırıp uzuyoruz son 2 ay kaldı bu devam eder mi?
Evet
Hayir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Biz 1 yıl hiç kavga etmedik ama son 2 ayda ilişkimiz çatırdamaya başladı ama bakınca ortada hiç bişey yoktu küçük basit konular bunlar için beni üzdü bekledim geçer düzelir ama olmadı düğünüme 1 hafta kala çok basit bir nedenden kavga çıkarıp baya büyüttü bende ayrıldım keşke önceden ayrılsaydım emin ol hiç bişey geçmiyor düğün heyecanı olacağı yerde kavga tartışma varsa o ilişki sorunlu sorunlu bir ilişkiyi evliliğe götürmek sıkıntı
Mesaja niye geç dönüyosun neden saniyesinde cevap vermiyosun ardından kıskançlık kiminle konuşuyorsun gibi
Bizimde ufacık şeyler ama öyle uzattı ki sırf bu konu günlerce uzadı alttan aldım yapma dedim dinlemedi beni üzmeyi tercih etti bende bitirdim beni şimdiden basit bi konu yüzünden üzen adam daha büyük konularda neler yapar
Özelden yazabilir miyim
Takip attım ama mesaj gitmiyor sana
Cevap
4Cevap
Konunun ne olduğuna bağlı ya da tartışma seviyesine.
Evet çok tartışma yaşanıyor zaten buda şeytanın oyunu 💞
Valla oyun inan bana çok sevdiğiniz için aranıza girmeye çalışıyor. Bizde çok yaşadık bu durumu
birşeyler demek ki ters gidiyor, iyice tanıdınız mı kendi özelliklerinizi birbirinizin özelliklerini vs
detay vermek istersen bana özel yazabilirsin, farklı bir durum var önceden olmayıp şimdi 2 haftadır olan iyi gözlem yaptın mı?
Niye tartıştığınız önemli.
Konular ne
Eder inşallah 😇👍🏿
Vardır belki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?