Beni arkadaşının sevgilisiyle mi kıyasladı? Ben mi yanlış anladım?

Arkadaşlar merhaba. Direkt konuya giriş yapmak istiyorum. Erkek arkadaşımla kendi aramızda öylesine açtığımız ortak instagram hesabımız var sadece birbirimizi takip ettiğimiz başka hiç kimsenin göremediği bir hesap. Sevgilim eğitimde, android telefon kullanamıyor. Instagramda ne olup bitiyor göremiyor. Bu süre zarfında bende hiç fotoğrafımızı paylaşmadım. Wpdan bir fotoğrafımızı paylaştım. Eğitimden izin için döndüğünde gelip bana instagramdan hiç fotoğraf paylaşmamışsın sorun yok tabi ama paylaşsaydın mutlu olurdum dedi. Wpdan paylaştığımı zaten biliyordu. Sonra yakın arkadaşının sevgilisi hakkında örnek verdi kızın adı Ayşe olsun. Ayşe paylaşmış sevgilisini (Ayşenin sevgilisi de eğitimde) öyle baktım sen paylaşmamışsın dedi bana. Kıyaslama değil midir bu? Kıyaslama değil örnek olarak söyledim dedi. Anlamlı buldum sadece diyor paylaşması güzel diyor. Beni yetersiz eksik hissettirdi. Sanki ben bir şey yapmıyorum yapamıyorum gibi. Pişman olduğunu söyledi özür diledi ama bir kere bana kötü hissettirdi ve özür dilemenin bir anlam ifade ettiğini düşünmüyorum. Büyütüyor muyum? 6 aylık ilişki süresince bu ilk oldu. Empati kurarak yanıtlarsanız mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim.

Beni arkadaşının sevgilisiyle mi kıyasladı? Ben mi yanlış anladım?