Bir erkek 25 ken çıkma teklifi etmiyor ta 40 yaşına gelince teklif ederse , buradaki amaç nedir?
ev işi, bulaşık çoçuk mu?
hani aşk nerde kaldı değil mi?
Bir erkek 25 ken çıkma teklifi etmiyor ta 40 yaşına gelince teklif ederse , buradaki amaç nedir?
ev işi, bulaşık çoçuk mu?
hani aşk nerde kaldı değil mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence aklı başına yeni gelmiştir
Nolcak kadın istiyor aklı başına anca gelmiş demekki. Ayrıca 40 yaş sendromuda var yani bi değişiklik istiyordur hayatında
Hahaha bana kaldı öyle demi
Öyle görünüyor
Midem bulanıyor artık
Aaaa niye ya sevmiyormusun. Yani sevmiyosan zaten uzak durda yinede bi şansı hakedebilir önyargili olma
Seviyorum ama kabul etmiyorum
Sen daha büyümemişsin o zaman
Artık hayattan, elini ayağı çekmiş yerleşik düzene geçmek isteyen erkek modeli
Ne saçma
Ewet ama düşünce o oluyo
Başkasıyla inşallah mutlu olur
İnsanlar 20 yaşında 25 yaşındaki görüş kafası 40 ta aynı olmaz ben 34 yaşıma, girdim şu an bana disko barda eğlenmek gürültülü ortam diorum, ama 20 liglerde ordsn, çıkmayan, kızlarla sarmaş dolaş biriydim şimdi aman, abi almiyim diorum
Sende mutlu ol hep önüne bak, geçmiş ozaman, yaşanmış, bitmiş sen hep önüne bak eskide kiler geri gelip kafa karıştırmaktan üstlerine yok
Kendin bilirsin senin hayatın ama hayatını yaşamış elemiş etmiş sonra bana gelmiş yok ya işim olmaz
Tabiki bende onu demek istedim sen reklamlar bitti filme devam edelim diyor sana, ama, ben filmi izledim bitirdim demelisin
Aynen öyle oldu gerekirse hiç evlenmek bile istemiyorum
Cidden hevesim hiç bir şey kalmadı hedeflerim i sadece yerine getirmek istiyorum
Hedeflerin ne istediğinde yaz dertlesieiz, bunu unutma hayat zaten istediğimiz gibi değil emin ol ya, erkeniz ya da geç kalırız tam, zamanında kimse kimseyi bulmaz
O, şu an, 40 yasindami
Bana kalsın oda.. Rabbim ona inşallah iyi bir eş nasip eder de benden uzak durur
Zaman diyorsun ya bir güldüm ki sorma.. benim çektiğim acıları göre göre gelmemişti.. neyse sağol
Seviyorsun belli kırgınlıkların olmuş geç kaldı diosun içinden geç 5 sene önce ya da , daha önce gelseydi diyorsun bazen elimizde olmaz bunlar. Karar senin kalbinin sesini herkes durduramaz vazgeçtim diosan, o sesi durdurmak zorundasın
39 yaşında
Neyse ben müzik dinliyorum teşekkür ederim bb
Ben simsiyah oldum ne aşkı abi
tamam bisi değil sıkma kendini iyi sabahlar zamana, birak
Zaman da gerekmiyor.. by
Karanlık gecelerin sonunda hep bir ışık olur her ışıklı günün sonunda bir karanlık...
Sen kestirip atmışsın bizde, saygı duyar susarız, by
Aydınlık olacaktı
Teşekkür kendine iyi bak
Kendime göre yorumlarım aydınlık ışık farklı bisi mi peki kendine iyi yap terapi biter.
Ya kafası yeni yerine geldi. ya da amaç malumunuz
Yani kişinin karakterine göre değişir bu durum
Ciddi düşünüyor
15 sene sonra mı
Pompalamak için