Arkadaşlığın sebebsiz bozulması?

Çok sevdiğim bı arkadaşım vardı çokta yakindik ama onunla 2. Kez sebebsiz aramız bozuldu daha doğrusu soğukluk girdi. biz arkadaşımla aynı okulda okuyorduk sonra ben okul değiştirdim ilk zamnlar yazıyordu nasılsın okuluna alişabildin mi vs vs sonra hiç yazmadı sürekli ben yazdım ama hep tek taraflı yazmakla da olmuyordu ben sık sık yazıyodum kendi kendime dedim acaba ben çok sık yazdığım için mi yazmıyor falan bikac kez denedim böyle 1 hafta 10 gün yazmadım belki daha fazla ama hiç birinde de bana hiç yazmamişti sorduğumda ise isim oluyor vaktim yok gibi bahaneler üretiyor ben o zamn çok üzülüyordumm çok sevdiğim bı arkadaşımdı çünkü. en son konuşmamızda okuldaydim ben tekrar sordum neden yazmadığını aynı seyleri tekrarladı tutamadım ağladım öyle sınıfın ortasında ve onun herşeyini silmiştim numarasını takipten cikartmistim çünkü gördükçe daha çok üzülüyordumm. aradan bir yıl falan geçti bana wp tan yazmıştı ilk başta tanimamistim çünkü numarası bile yoktu öyle konuştuk özür diledi bende tekrardan barıştım onunla ilk başlarda soguktum ona karşı sonra devam ettikçe eskisinden daha iyi olmustuk o da sürekli yazıyordu bana bende yazıyordum aramızdaki soğukluk bile gitmişti. bulustugumuzda bana söz vermişti bidaha olmuyucak diye ama oldu...
Barıştık iştee ya o kadar iyiydik kii bana o her defasında derdini anlatırdı her defasında dinlerdim dert arkadaşım derdi hep dinliyorsun faln derdi o bana derdini anlatırken geç bile yazmazdim o an yardımcı olmak için. ama birden gene soğuk yaptı benden uzaklaştı ben ona derdimi anlatırken dinlemek yerine gitti başkasıyla konuştu dinlemedi bile beni şu an bir yıldır konusmuyoruz şu an da hep aklımda neden böyle olduk faln diye yazmak konuşmak istiyorum ama ben hep ondan beklemiştim bana yazmayan birine ben neden yazayım ki diyorum
Bazen de şeytan diyor git yakın ol olmaya çalış onun sana yaptığı gibi sende onun aniden hayatından git aynı şeyleri hissetsin istiyorum
Ne yapmalıyım siz olsaniz napardinuz yazar miydiniz sorar miydiniz neden
Arkadaşlığın sebebsiz bozulması?