Çok sevdiğim bı arkadaşım vardı çokta yakindik ama onunla 2. Kez sebebsiz aramız bozuldu daha doğrusu soğukluk girdi. biz arkadaşımla aynı okulda okuyorduk sonra ben okul değiştirdim ilk zamnlar yazıyordu nasılsın okuluna alişabildin mi vs vs sonra hiç yazmadı sürekli ben yazdım ama hep tek taraflı yazmakla da olmuyordu ben sık sık yazıyodum kendi kendime dedim acaba ben çok sık yazdığım için mi yazmıyor falan bikac kez denedim böyle 1 hafta 10 gün yazmadım belki daha fazla ama hiç birinde de bana hiç yazmamişti sorduğumda ise isim oluyor vaktim yok gibi bahaneler üretiyor ben o zamn çok üzülüyordumm çok sevdiğim bı arkadaşımdı çünkü. en son konuşmamızda okuldaydim ben tekrar sordum neden yazmadığını aynı seyleri tekrarladı tutamadım ağladım öyle sınıfın ortasında ve onun herşeyini silmiştim numarasını takipten cikartmistim çünkü gördükçe daha çok üzülüyordumm. aradan bir yıl falan geçti bana wp tan yazmıştı ilk başta tanimamistim çünkü numarası bile yoktu öyle konuştuk özür diledi bende tekrardan barıştım onunla ilk başlarda soguktum ona karşı sonra devam ettikçe eskisinden daha iyi olmustuk o da sürekli yazıyordu bana bende yazıyordum aramızdaki soğukluk bile gitmişti. bulustugumuzda bana söz vermişti bidaha olmuyucak diye ama oldu...
Barıştık iştee ya o kadar iyiydik kii bana o her defasında derdini anlatırdı her defasında dinlerdim dert arkadaşım derdi hep dinliyorsun faln derdi o bana derdini anlatırken geç bile yazmazdim o an yardımcı olmak için. ama birden gene soğuk yaptı benden uzaklaştı ben ona derdimi anlatırken dinlemek yerine gitti başkasıyla konuştu dinlemedi bile beni şu an bir yıldır konusmuyoruz şu an da hep aklımda neden böyle olduk faln diye yazmak konuşmak istiyorum ama ben hep ondan beklemiştim bana yazmayan birine ben neden yazayım ki diyorum
Bazen de şeytan diyor git yakın ol olmaya çalış onun sana yaptığı gibi sende onun aniden hayatından git aynı şeyleri hissetsin istiyorum
Ne yapmalıyım siz olsaniz napardinuz yazar miydiniz sorar miydiniz neden
Barıştık iştee ya o kadar iyiydik kii bana o her defasında derdini anlatırdı her defasında dinlerdim dert arkadaşım derdi hep dinliyorsun faln derdi o bana derdini anlatırken geç bile yazmazdim o an yardımcı olmak için. ama birden gene soğuk yaptı benden uzaklaştı ben ona derdimi anlatırken dinlemek yerine gitti başkasıyla konuştu dinlemedi bile beni şu an bir yıldır konusmuyoruz şu an da hep aklımda neden böyle olduk faln diye yazmak konuşmak istiyorum ama ben hep ondan beklemiştim bana yazmayan birine ben neden yazayım ki diyorum
Bazen de şeytan diyor git yakın ol olmaya çalış onun sana yaptığı gibi sende onun aniden hayatından git aynı şeyleri hissetsin istiyorum
Ne yapmalıyım siz olsaniz napardinuz yazar miydiniz sorar miydiniz neden
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Aynısı ben yaşadım durup dururken aramız bozuldu sürekli ben yazıyordum ben bişeyler yapıyordum şimdi konuşmuyoruz bende bıraktım
Çok kötü bir şey ya by
Eskiden her gün konuştuğun arkadaşınla konuşmamak
Kesinlikle ben her derdine koştum yardım ettim şimdi yokmusum gibi davranıyor
Aynıı yaa bendee. ama üzülüyorum bu duruma
1 yıldır konusmuyoruz bu sıralar sürekli aklıma geliyor
Ciddi bişey yokmuş madem seviyorsan arkadaşını yaz ne kaybedersin konuş içindekileri söyle konuşup çözün
Ciddi bir şey yok ama ona karşı kirginliklarim. En son yazdığımda o kadar isteksiz konusmustuk ki benimle hatta görüldü atıp birdaha da yazmadı ama ne biliyim hep beklemiştim yazmasını şimdi durup dururken ne yazayım ki ben ona
Haklısın bende yazmak istiyorum ama o da beni takmıyor
Benin arkadaşım yeni arkadaşlar bulunca sattı diye düşünüyorum ben sadece
İnsanlar değer bilmiyor
Hemde hiiiç
Sen sordunmu hiç arkadaşına neden uzaklastin diye
Bazen diyorum onun bana yaptığı şeyi bende ona mi yapsam yani arkadaş olup sonra uzaklaşmak
Evet konuşmaya çalıştım hani ben mi bişey yaptım bileyim diye ama sanki çok kötü bişey yapmışım gibi tepki aldım bir daha bende yazmadım bende kırgınım ondan bekledim
Tabi o da yazmadi
Yazmadı
Ben arkadaşımla böyle soğukluk girince sordum neden yazmıyorsun flan diye defalarca yok calisiyorum yok şöyle böyle flan dedi bahane üretti en sonunda aniden çıktım hayatından hiç bir şey demeden tekrar sildim numarasını takipten çıkardım fotoğraflarını sildim herşeyini sildim sonra bir gün bana yazdiı knkk sana bir şey diyicektim kütüphanede buluşalım mi diyicektim ama sanırım beni wp tan engellemişsin (fotoğrafım gozukmeyincd böyle düşünmüş) instadan da takipten cikartmissin dedi ben orada bunu tersledim flan
Ya keşke kabul etseydin buluşmayı inan benim arkadaşım bı adım atsa bende aticsm
Çok sinirliydim ya kabul etmedim
Ne zmandir konusmuyorsunuz siz
Bı yandan yazmak istiyorum ona ama sonra ondan bekliyim diyorum of
Gel birlikte yazalım onlara 😂
1 2 ay oluyor sanırım yazamam ben 😂
Nedenn
Çünkü bir neden yoktu kendisi uzaklaştı benden konusmayada çalıştım
Bende öyle ama konuşmakta istiyorum sksmdjdj
Ama eğer ki konuşsak bile bidaha ona karşı eskisi gibi olmayacagima eminim
Bende ama yok 😂😂😂
Öff örf çok kötü
Ben aklıma düştü ya yazmadan da duramam biliyorum kendimi kesin yazcam jzjsjdjd