Aşk İlişkileri Sana en çok ben yakıştım dediğiniz biri var mı? Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben sana üşüyordum..Çünkü kıştım..Nakıştım..Bakıştım..İnkar edemiyorum da bunu..Seni sevmek gibi büyük işlere kalkıştım..Ve lütfen inkar etme,Sana en çok ben yakıştım..❤🐨 Sana en çok ben yakıştım dediğiniz biri var mı? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl rakıya balık.. kahveye sessizlik çaya sohbet belki bir çok şeye bir çok şeyi yakıştırabilir insan keyfine göre bunu yapabilirama bir insana bir insanın yakışması bu herşeye herkese nasip olmayan bir şey ne yazıkki.. 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı. Var sanırım 🙈♥️🦔 romantik seni 😂 1 3 Yorumla Ayhan67 +1 yıl Sanırım birde 😂🙈 AşkıÖldürmek +1 yıl Hahah romantizm savmayi seviyorum Ayhan67 +1 yıl Bilmem mi 💋❤😋
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Var dı.. Keyifli geceler.. 1 0 Yorumla
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayır, kendime yakıştırdığım birisi yok. 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Varmıştır belki 0 0 Yorumla
MsBetty Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yokkk 0 0 Yorumla