Resimdeki isaretledigim yerler sırasıyla ağrıyor arada biri arada diğeri diye bugün çoğu ağrıdı kalp krizi mi geçen acile gittim kalp krizi bu kadar bölgeyle olmaz dedi ekg bile çekmedi su an yeşil kısma ağrı giriyor

Resimdeki isaretledigim yerler sırasıyla ağrıyor arada biri arada diğeri diye bugün çoğu ağrıdı kalp krizi mi geçen acile gittim kalp krizi bu kadar bölgeyle olmaz dedi ekg bile çekmedi su an yeşil kısma ağrı giriyor

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ağrı değil de baskı hissi falan kalp hastalıklarına işaret ediyormuş
5 ay önce ekg ultrason çektirdim bir sorun yoktu bu kadar sürede gelişir mi bilmiyorum ama bıçak saplanir gibi agri
Hareketsizlikten veya psikolojinxen kaynaklanabilir. Bir şey yoktur da yine de git hastaneye
Acil deki kas ağrısı dedi gitmeye calisicam
bu kadar takıntı yaptığın için bile ağrıyor olabilir.
Bilmiyorum
Hangi resim
Gözükmüyor mu
Yok
Anlatayım o zaman bölgesel bir çok yerde ağrı bıçak saplanmasi tarzi
Neyden sonra oldu bu durum
Soyle ki biseyden sonra olmadı hazirandan beri var. martta kardiyolog gitmiştim çünkü sol kol uyuşması sol goguste ağrı ve sol sirtta ağrı vardı bişey yok kalbin sağlıklı dedi
Hangi kardiyolog bu devletinki mi
Evet ama kan tahlili filanda aldi
Ekg ultrason
Sen de aşırı stres birikimi olabilir O kas ağrısı yapar mideye vurur O da kalp gibi hissedilir
Simdi soyle ki anksiyetem var ve psikiatriste gidiyorum ondan mi
Aynen ondan büyük ihtimal bende yaşadım bi ara çünkü
Geçmişti ağrım bidaha başladı böyle gidip geliyor sen nasıl gecirdin
Şimdi yine var mı ağrın
Hafif sıcak su tulumu koy ağrıyan bölgeye hafifletiyo..
Valla sürekli seni üzücek şeylerin içinde duruyosan o ağrı bitmiyo..
Var ağrım arada geliyor şimdi şu tulumu koyamam ama sürekli stres yapiyorum
Çok uykusuzluk çekiyomusun
Bu aralar önceden çok uyurdum öğlene kadar şimdi az uyuyorum bir kaç gündür
Ben bir yıl doğru düzgün uyuyamadım.. sen yine iyisin.. doktorlar miden çok yakında kansere çevirmek üzere dediler.. bende bana stres yapan kim varsa engelledim uzaklaştım.. peki kurtuldun mu de. Yok mide öyle bi hale gelmişki mecbur ameliyat oldum..
Kanser değilim ama keşke kanser olsaydım o zaman belki kendime bi ömür biçerdim ama şimdi belirsiz..
Çok geçmiş olsun ben uyuyorum ama ya uykuda ölürsem felan diye düşünüyorum bazen uyumak istemiyorum felan psikiatristim ilaç yazdı midemde bu aralar sorunlu reflu ilacı yazdılar ne yersen ağrı yapiyo yaniyo seninki kadar asla değil ama çok zor umarım bir daha yasamazsin
İşte benimkide reflüyle başladı sonra mide fıtığına çevirdi çok dikkat et.. mide şakaya gelmiyo..
Teşekkür ederim.. Doktor ilerde daha kolay yutkunucaksın diyo ama dur bakalım..
Yutkunacaksin derken nasıl oluyor benim yutkunmamda zor bazen uzun uzun ugrasmam gerekiyor ne ki bu
Benim midemden asit yukarı çok çıkıyodu reflü ameliyatı oldum artık çıkamıyo çünkü mide girişini daralttı doktor..
Senin yutkunma sorununa yorum yapabilmem için en son ne zaman endoskopi olduğunu söylemen gerek
Olmadım çünkü tam 18 ime girmedim burada çocuk dahiliye yok doktor muayene etti reflu dedi ilaç yazdı gobegime felan vurdu ağrı oluyor mu dedi ona göre ilaç yazdı ilaçlar reflu gastirit ve ülser de kullanilabiliyor
Anladım stresden uzak durursan hepsi ilaçsız bile düzelir kendine dikkat et iyi geceler..
Bayağı zor süreçler gecirmissin tekrardan geçmiş olsun iyi geceler