KS uygulaması üzerinden biri ile tanışıp evlenen oldu mu?

8 ay önce biri ile tanıştım o eşinden ayrı ailesinde yaşıyormuş o günde nafaka ile ilgili soru sormuştu bende Twitter da nafaka mağdur erkeklerin yanında destek twiti atıyordum o denk geldi bu uygulamada bende nafaka tüccarısın diye yazı yazdım oda sen kimsin diye bana taktı işte öyle tanıştık sonra dmden bana mesaj attı sorduğu sorulara yardımcı oluyordum sonra numaramı istedi whatsapta konuşmaya başladık sonrasında arkadaş olduk ertesi gün yine ikimiz kendi özel hayatımız ile konuşuyorduk sonra benim aradığım özellikte bir kadındı tek durum çocuğu vardı ve boşanmış olarak sayıyordum biran kararsız kaldım birde çocukları sevmiyordum günler haftalar sevgili olmuştuk sonrasında daha iyi olduk artık ciddiydim oda ciddiydi 3 ay sonra görmeye gittim o başka bir ilin ilçesinde ben başka bir ilin ilçesinde en fazla 30 dakika gördüm ondan sonra dahada iyi olduk sonra çocuğunun sağlık problemleri bir yandan mahkemesi ile ilgili bir şekilde uzakta hem yardımcı oluyordum hem dinliyordum hem çözüm bulmaya çalışıyorduk neyse bundan 3 ay önce bana olan tavrı değişti soğuk olmaya başladı nedenini sorduğumda psikolojik diyordu ama ben şüphelenmeye başladım ne oluyor diye içimde düşünmeye başladım geçen ay boşandı bitti bana karşı tamamen soğuk oldu ben bayramda görmeye gittim ben başka masada o başka masada oturduk ara sokakta sarıldık böyle bir gün geçirdik sonra iyice değişti anlamaya çalışıyorum her şeyi alttan alıyorum ama şüphe gitmiyor kaç kere konuştuğumuz da bu durumu rest çekmeye başladı şüpheleniyorsan git seni çekemem vs demeleri başladı beni bırakma diyen kadın artık git demeleri başladı sonra geçen hafta ben sosyalleşmek istiyorum dedi iyi sinir oldum ne oluyor gibisinden yine sordum ve kavga ettik bir birimizi engelledik sonra geri barıştık ama dikiş tutmadı ve bugün tamamen bitirdik ben çok sevdim çok ciddiydim her şeye kabuldum o kadar hayaller vardı hepsi hüsran oldu ne değişti anlamadım ama hep hislerim onun beni aldattığını söylüyordu inanmamaya çalıştım
KS uygulaması üzerinden biri ile tanışıp evlenen oldu mu?