Tek gecelik ilişkiler bana göre değil uzun ilişki isterim eğer bir erkeği seversem, ama neden erkekler kandırmaya çalışıyorlar
Sonra da kullanmıyoruz biz kızları diyorlar kızın da rızası var diyorlar tamam da peki duygularını kullanmış olmuyorlar mı? seviyorum seni diye kullanıyorlar işte
Sadece merak ettiğim şu neden?
Dürüst olmak çok mu zor?
Ha şu olayı zaten geçtim sapık davranışlar, abazalar, şöyle giyinmeyin bakmayalım diyenleri geçtim zaten
İnsanlar birbirine değer vermiyorlar nedense
Karşıdakini bir masturbatör olarak görmeseler keşke
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Valla parasi olanlara yazıp sevgi beklemekte sizin aptalliğınız
İnan konunun parayla alakası yok
Nasıl yok burada bile bakıyorum herkes zengin erkek peşinde bu sefer zengin adama yazan çok oluyor adamda zaten yazıyorlar deyip sizi aldatıyor sonra gelip burada tüm erkeklere atıyorsunuz yazık kafanıza
Demekki bazı "Kadınlar" böyle
Ben böyle değilim ve aradığım kişiyide bulamıyorum
Demek ki bazı erkekler böyle iyiside var
İyi insanlar az şans bu işler herkes qm peşinde değil
Neredeler peki nasıl bulucam ben böyle beni seven değer veren birini
Ne bileyim ben kızım sevgilim bile olmadı ilişkiden anlamam
Benim de olmadı bu şeyler yüzünden off ya
boş ver tek yaşa sevsen ne olacak sonu hep aynı insanlara güvenilmez aldatan aldatana karaktersizler sardı ülkeyi tek yaşa ne olacak sanki illa sevgili şart mı
Ya duygusal birşeyler yaşamak ,
Hayatta yaşadığını hissetmek istiyor insan
O zaman ne anlamı kalır bu hayatın? sevgi beslemek kötü bir şey mi neden bunu kulanıyorlar
İsterde bu zamanda sevgi para olmuş cinsellik olmuş doğru dürüst seven yok zaten boşa yaşıyorum hayatımın bir anlamıda yok öyle geciyor işte ama ciğkofte iyi ki var
Hahahahahs ya insanız ya insan birşeyler yaşamak istemiştim haketmiyorlar valla benş
Boşverr yaşa hayatını seni seven deger veren biri çıkar elbet benim öyle bir beklentim yok tek sevgilim bol nar ekşili doğal ayranlı ciğköfte
Allahım ya tam sinirlenicem o da olmadı sayende bende Burger yiyorum şuanda ahahhah
Ooooo zenginiz diyorsun burada 65 lira ortalama orada ne kadar
45tl
Nasıl 45 tl bizim burada esnaf lokantısında döner 40 lira neresiymis orası öyle patates kızartması yok mu
Türkiyede değilim şu an
Anladım bende dedim o nasöl fiyat öyle neyse iyi akşamlar istediğin gibi birini bulursun umarım
Yaa umarım teşekkür ederim
Adam akıllı seven olupta peşinden giden kız da kolay yok çünkü nerde güzel kardeşim var ona gidiyorsunuz sonra bir manyak ya da sapığın elinde hayatı kararriyor
Alnına yazmıyor ki kişinin nasıl bilebilirim?
Kafadan kırık adam herturlu kendiini belli eder paylasimlari sosyalligi davranışları sana yaklaşımı ile belli eder egoist bencilse hiç çekilmez Allah alsin
Empati yapmayan bir insan ile ilişki kendini yaşarken öldürmektir
İşte bazıları iyi bu konuda kamufle olabiliyorlar
Biryerde kendiini ele verir ben konuşurken açık konussani severim dürüst olan biri sana bunu yapmaz ayricada böyle o güvensiz bu güvensiz diyerekte şans vermeden olmaz tanımadan nasıl sevebilir ya da kişiliğini gorebilirsin
Senin aslında güvenlik duvarını biraz hafifletmen lazım
Evet ben kimseye güvenmiyorum
Haklısın ve istesem de olmuyor
Bence şans vermelisin ne kaybedersin hayata birkez geliyorsun sevmek sevilmek gibi duyguları hissetmeden neden ölüp gidesin tedbirli olursun ciddi adam ciddidir evlenecekse senin güvenini asla sarsmaz
Ciddiye binerse zaten daha korkacakta bir şey kalmaz sonuçta ailelerde tanışmış oluyor nereye kaçacak gidecek
Yani şöyleki ben cinsellik yaşamaya karşı biri değilim be yaklaşanda bunu anladığında sadece bu şey için yakınlık kuruyor oysaki benim istediğim şey bu değil
Ondada hatalisin işte evlenecekse bekleyecek sabır gösterecek evlenmeden resmiyete dökmeden biri bunu teklif ediyorsa bilki seni sevmiyor zaten seven bekler sabreder zaten ömür boyu birliktesin neden böyle bir şey için teklif etsin ancak seni kandırmak için eder
Bol bol vakit olcak zaten öyle diyen zaten güzel kardeşim pesinde
Güzel kardeşim peşinde
Başka bir şey yazıyorum ama ceviriyorlar güzel kardeşim değil ib.. pesinde olcak orası öyle değil😃
Anladım benim düşündüğüm şey fazla gelmiş herhalde erkeklere
Senin düşüncen ciddi ise cinselliği işi garantiye alıncaya bırakman önce teklif eden varsada yol vermen gerekir bekleyecek seni sadece vücut olarak gören erkek ile birsey olmaz cinsellik bir gerçek ama yanlış insana denk gelirsen travmasini atlatamassin
İşte ben de bundan korkuyorum
Amacım yani illa evlenmek değil normal bir ilişki
Düşüncelerin tam böyle kötü niyetli bir erkek için fırsat niye cinsellik sorun olmaz amacım illa evlilik değil ozman direk erkek kafasında su oluşuyor bu kızla takılırım sıkılıncada bırakırim ama ben ciddi birini istiyorum cinsellikte evlenmeden olmayacak dediginde düzgün insan burada sana gelir niyetin önemli yani ortalık sapik doluyken onların ekmeğine yağ caliyorsun
Dene istersen yağ su siteye cinsel bir konuda gizliden paylaş bak ne tür erkekler var ruhuna dokunmayan bir erkek bedenine dokunsa ne olucak
Ama nebilim erkek kafasını tabi sen daha iyi bilirsin ben daha o kadar bilgiye sahip değilim işte bu yüzdende kulanılmaktan korkuyorum
İğrenç geliyor zaten bu yüzdende bana bu konular
Yani mastürbator olarak görüyorlar bizleri
Yani ben sadece sevmek istemiştim ama görüyorum ki karşımdaki yanlış anlıyor başka şeyler düşünüyor canım acıyor artık ya off
Yani senin dediklerine göre normal birini bulamayacağım zaten asosyal biriyim de
Bence saf sevgi ile duyguları yaşamalı sınırların olmalı cinsellik konusunda bastiramadin duyguların varsa evlilik düşünmelisin yoksa erkekler aç kurt gibi çok kırılır ve dokulursun
Travmalari ağır olur
Ne evliliği ya şimdiden
Hiç sevgilim de olmadı ayrıca
Zaten yeteri kadar travmam var bide bu olursa iyiceökerim ben
Ciddi olamssin hicmi 😃
Nerelisinki
Nasıl sorunu anlamdım
Evlilik konusu su sebeple söyledim cinsellik konusunda eğer kendini tutamyip yanlış bir insanın kurbanı olmaman için evleninceye bırakırsan kendi saygın ve psikolojik olarakta sağlıklı kalman için iyi olur
Gerçekten hiç sevgilin nasıl olmadi
Bilmem yani 30a kadar böyle mi kalcam ben
Memleket neresi diye sormustum birde
Olmadı işte
Böylemi kalcam diyorsan seçenek belli duygularını bastiramiyorsan evlen
İnancın ne
İşte bu da saçma geliyor bana cidden kafam çok karışık
Dini inancım yok böyle söyleyim kısaca
İnanç konusunda aslında seninle konuşmak isterim
Yargılamayacaksan olur tabi neden olmasın
Kafanın karışıklığı içinde diyebileceğim erkekler belli ruhsal ağır sorunlar yaratır sana bazı şeyleri yaşaman suanki atacağın adımlar senin belkide hayatını etkilecek intihar eden kızlar var kullanmaktan flan seçenek senin
Yargılamak yok tabiki 🙂yaratılmış olan bu dünya her saniye ölen doğan insanlar hayvanlar var ve onların taşıdığı ruhlari sence bunları kontrol eden bir yaratıcı yok mu
Yaratıcı yok demedim dini inancım yok
ya da yerde bir karınca böcek onunda bir ruhu var organları var aynı bizim gibi şekil suret verilmiş bunu yaratan bir kudret güç olması gerekmez mi
Ve bu dediğin kullanılmak olayı için gerçekten kötü oldum
Deist yani
Kullanılmak olayı sana kalmış bir şey ben takilmam sorun değil diyorsan beden senin ruh senin
Erkek ortamında kullanılan kızlara basit gözle bakılır ve hiç haz etmeyecegin argo kelimelerle anilir
Evet öyle bir şey
Sorun olmasa zaten kafayı takmam bu şeye off yaa neyse zaten bu hayata kadın olarak gelmekte kaybetmişiz biz
Deistsende bir yaraticiyi kabul etmende iyi bir şey ataistler anlamak zor
Çok kötü bir şey artık bence kadın olmak haketmiyoruz bunları
Kadın olmak güzel neden kötü olsun sadece yanlış tehlikeli insanlar fesat insanlar denk gelme
Erkeklerin işleri de zor tamam anlıyoruz onlarda birini sevip pişman oluyorlar ama bedenlerini hiç bukadar aşağılayan biri olmuyor bence
Değersiz hissetmiyorlar bu kadar
Valla artık bıktım yaşam enerjimi sömürüyorlar bu düşünceler kadının toplumda yeri hepsi işte bezdim valla
Sorun şu erkek önceden bir kızı elde etmek için takla atardı şimdi basitçe istediğini alıyor cinsellik bir erkeğin ihticıni karsiyor yoluna devam ediyor kadın duygusal kendini ruhsal olarak kullanılmış atilms hissediyor bu aşamadada kendine enson zarar veriyor
Hani benim görüşüm bu ortamda en güvenilir imsn evlilik
Seda sayan bu konuda sürekli evleniyorsunuz neden dediler şunu dedi ben enazindan resmi olarak evlenip temiz çerçevede ilişkimi yaşıyorum yani evlilik dışı yaşamam diyor
Sadakat güven sevgi bunların hepsi olmalı
Ya hiç bu düşüncede değilim ki
En iyisi yurtdışına giderim ama oranı da bilmiyorum işte nasıl acaba
Orasida kimkime dumduma Senin isteğin bir adam olsun benim olsun mu
Benim istediğim beni seven saygı duyan gözü dışarıda olmayan aldatmayan birlikte eğlenebileceğim biri herşeyimi paylaşabileceğim bir erkek isterim ama nerdee
Düşüncelerin güzel iyi niyetinin karşılığını alabilisin tedbirli olmaktan başka yol yok sans vermelisin
Öyleyim hatta fazla tedbirliyim artık yanında gülmem bile bir anlamageliyor onlara göre artık asosyal ve duygusuz biri gibi geziyorum ortalıkta
Aslında ama tam tersi duygusal boşlukta bastırılmış yaşıyorsun
Nerelisinki sen
Boludayım
Neden sordun?
Bunları anlatan birinin nereli olduğunu merak ettim
Türk değilim o zaman öyle söyleyim
Nedenini şunun için sordum aptal biri gibi mi yani düşünüyorsun ya da saftirik?
Türk ya da başka bir ırk bunlar mesele değil önemli olan insan olması
Yok estafurlllah öyle niye düşüneyim bence gayet akillsin
Saf olsan zaten çoktan yanlış şeyler yapardin
Napıcam ya ben off ah bu erkekler hayattan bıktırdınız beni
Bi adam olamadılar
Hahha bilemiyorsun işte. sempatikadms benim nick bana ulassana nasıl birisin merak ettim
Yazdım
Düzgün insan nadir bulursun maalesef bu ülkede sadece sevgili değil genel
Hangi ülkede normalmiş peki oraya giderim
Yurtdışındaki çoğu ülkede , adamların niyeti belli bizimkiler ciddi görüşelim diyip cinsellik istiyor
Özelden dertleşebiliriz kötü bir cümle kullanırsan engellersin 😌
Hah onu diyorum işte madem amacın cinsellik öyle yaklaş sen de kadına bu kadın için de geçerli
Ne diye rol yapıyorsun canım mısın yani beni mi canım sanıyosun anlamıyorum ki
Saa. lak olacaktı o
Aynen
Sanaldan tanışmaya açık ol reelden birileri yoksa naçizane tavsiyem
Sanaldakilere güvenmem
Haklısın sapık çok bol şans 😊
Düzgün insan çok az var biz birde bunu kriter adi altinda çemberi daraltıyoruz sonuç hüsran
Bak mesela benim hiç sevgilim olmadı
Napcam şimdi ben böyle bir toplumda
Sen de haklısın benimde olmadı. Kızların hepsi flörtöz düzgün seven insan yok herkesin kafasi bir karis havada
Hiç mi sevgilin olmadı yani sadece merak ediyorum yanlış anlama
Yaşın kaç bide?
23 olmadı yalan yok
Olmayınca olmuyor
Ben 19um acele etmek de istemiyorum
Etme ama normal yine de konuş herkesle konuşma tabi cidden hoşlandığın kişi olursa öyle dene
Haklısın ya ben aşırı samimi biriyim
Ben öyleyim neden beni değil de gidip bu tarz erkekleri buluyorsunuz?
Benim hiç sevgilim olmadı
Benim de olmadı. Biraz kendi tercihim bu. Senin neden olmadı peki
Başka şeylerle uğraşıyordum bazı sorunlarım vardı
Peki karşı tarafta aradığın kriterler neler
Adam olması şaka bi yana
Düzgün biri olmalı yani kültürlü normal insan ve sevgisini saygısını göstermeli
Değer vermeli ki ben de ona aynı şekilde değer vereyim
Fiziksel olarak peki
Yakışıklı olması yeterli bence manken olsun demiyorum zaten
Normal çirkin olmasın yeterli
Boyun kaç sorabilir miyim
165im
Aramızda 15 cm var. Yukarda da beni tarif etmişsin biraz :))
Ahahh sanaldan olmazki
Ama tıpkı senin KS kullandığın gibi eşin olacak kişi de kullanıyordur belki olamaz mı
İyice tanımadan güvenme sende
Hiç sevgilim olmadı ki bilmiyorum nasıl konuşsam yaklaşsam karşımdakine ki yanlış anlaşılma olmasın
Öyle bi anlatmissinki aldatilmişsin gibi anladim ahahahha
Hahahah yok sadece duygusal olarak çok incindim 😅😂
adamına denk gelmemişsin de ondan sabret
Sabrede ede 30uma gelirim ben böyle🤦🏻♀️sonrada beden isteksizsin diye de suçlarlar
yok be seni seven kalbin gözlerin saçların için sevsin zaten tenin fiziğin için sevene denk gelirsen senden dahsa iyi bir seçenek bulunca net gider şimdi bu devirde aşkın adı cinsellik sevginin adı menfaat oldu maalesef ama sabırla bekliyoruz işte hem sahte bir sevgidense yalnızlık daha iyidir be
Yaa herşeyim sevsin ben de aynı şekilde ama bu neden olmuyor
Herşeyimle*
herşeyinle zorla sevdiremessin maalesef nasip
Zorla evet olmuyor seven birini nasıl anlıycam peki
ya onu anlamak çok iyi bir gözlemci olmanı gerektirir buda sende yok maalesef
☹️
ya üzülme be sen onunla buluş hareketlerini tavırlarını yaz
ben az çok bilirim
Kimle? şu an biri yok hatta bu şeyler yüzünden kimseyle konuşmuyorum
he biri yok mu kendini kapatma ya mnesli tukenme tehlikesi ile karşı karşıya olsada var öyle erkekler
baba gibi koruyup kollayan abi gibi kol kanat geren sacinin teline zarar gelecek diye sakınan kendine dert edinen fiziğini değilde kalbini gözlerini kokusunu seven
Hahahah ben turtdışına gidicem orada bulurum belki
Yurtdışına *
He yok işte oyle bir erkek hahah
umarım bulursun her şey kalbince olsun
yok değil nesli tükenme tehlikesi ile karşı karşıya olsada var öyle bir erkek :)
Kullanmak ne alaka karşılıklı
Yani kızı seviyorum diyor kandırıyor işte tam ideal biri gibi kendini sergiliyor ama olaylar tamamen farklı sadece cinsellik peşinde
Kadınlar da onun peşinde
Peşinde olsun tamam da bunu direkt söyleye bilir ama söylemiyor oynuyor anlayacağın karşıdakiyle
Bulursun ara araştır