+1 yılBu İslamiyet ilk gelişirken savaşta şehit olanların eşleri sahipsiz kalmasın ve kötü yola düşmesin diye çıkmış öyle keyfi değil, ayrıca kuranda bu konuda uyarı da vardır tavsiye edilmez. Ayrıca ilk eş izin vermezse adam ikinciyi alamaz ve günümüzde millet kafasına göre takılıyor bu yanlış
21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler KS 🥰
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Bunun aciklamasi aslinda cok uzun. İslamiyet bunu musade ediyor ama bunun belirli sartlari var ve donemine gore degisiyor. İlk etapta karinin buna rizasi olmasi gerekir aksi taktirde zaten dinen caiz olmuyor, tum eşlere eşit bakabilecek gucun olmali yoksa yine caiz degil. Egerki o ulkede savaş olduysa kadin dul ve muhtaç kaldiysa o kadini almana musade var. Yani anlayacagin bu sartlar olustugu taktirde 1 den fazla eş alabilirsinki gunumuz çağı zaten buna uygun degil yani o kural Şu an zaten devredisi kalmistir
20 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bir islam bilimci söylemişti tv de bir erkeğin istediğin 4 tane nikahlı karısı olabilir ancak istediği kadar cariye alabilir. Bir erkeğin sahip olabileceği malın sınırı yoktur demişti :D
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılTamamen bir yanlış anlaşılmamı desem yoksa bilerek mi yanlış anladılar desem emin değilim ama bu benim kanaatimce uydurma bir şey
https://www.youtube.com/embed/yvFansI0ihw00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılİslamiyet’in dört kadınla evliliğe izin vermesi insan fıtratına uygundur. Konuya sadece duygusal açıdan yaklaşmak yanlış neticelere yol açar. İslam insan mantığının kavrayabileceği ve kolaylıkla kabul edebileceği bir dindir. Evlilikteki en önemli maksatlardan biri neslin devamının sağlanmasıdır. Kadınların hamilelik dönemi belli bir müddet sonra sona erer. Erkek yaşlandığı zaman çocuk sahibi olmak istediğinde karısı bunu yapamayacağı için erkek gayrimeşru yolları denemeye çalışabilir. Bu tehlikenin önüne geçmek için de birden fazla kadınla evliliğe izin verilmiştir.
00 Yorumla
+1 yılmaalesef insanlarımızın anlamadığı şey şu 4 eşe kadar alabilme olayı savaşlarda erkekler ölünce kadınlar ortada kalıyordu .. özelikle erkeklerin bekar olmaması gerektiğini gücü yeten erkekler maddi olarak yani 4 eşe kadar alabilirdi.. günümüzde öyle bir şeye gerek yokk ama gel gör araplar zenginler işine nasıl geliyorsa öyle davranıyor
Kur'an'ı okurken ne yazığını anlayın o zamanlar kız çocukları diri diri toprağa gömerlerdi kadının değeri yoktu..10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kadınlara sahip çıkmak için dört evlilik yapılıyor derler. Ne kadar gülünç. Bi kadına kol kanat gerebilmek için illa evlenmek mi gerekli? Bi kardeş gibi, abi gibi de yanlarında olabilecekken kadın üstüne kadın alıyorlar. Sözde güzel din islam.
80 Yorumlabunun cevabıni burada bulamazsin. çok ince ve ayrıntılı bir konu ama bildiğim kadarıyla söyleyeyim erkekler içinde dört tane kadin alibikirseniz diyor bunu muhtaç olan kadını her türlü sıkıntıdan koruma adina bahsediyor ve ekliyor aralarında adaleti sağlayabilicekseniz diyor onuda sağlamak çok zor olduğu için yinede tek eşi öncelik olarak sunuyor
00 YorumlaSaçmalıktan başka bişey değil, yok himaye filan onlarda tamamiyle uydurma :dd
16 Yorumla- +1 yıl
Ee sen niye 10 kızla çıkıyorsun hatta sayısı bile belli değil-dir. 4 u eleştirip 40 kişi ile çıkan mantık abidesi
Soran+1 yılBiri hakkında bu kadar kolay çıkarım yapamazsınız tanımadan etmeden
- +1 yıl
@Copernicus Abicim ne anlatıyorsun sen :ddd
- +1 yıl
Mesele bu şahıs degil. Çok dışarda 100 kişiye sor, 90'ni 10 dan fazla kiz ile çıkmıştır. Hele şimdiki liseliler günlük sevgili değiştiriyor. Bu niye aklına takılmıyor da, dinin çeşitli sebepler ile 4 ile SINIRLI tutması rahatsız ediyor. Hiç sınır koymasaydı iyi miydi? Bu konuyu hiç acmamasi
- +1 yıl
@Copernicus Sevgililik ile çok eşliliği birbiriyle eşitmi tutuyorsunuz, dini bir kitapta 4 eşlilik yazması bile mide bulandırıcı benim acımdan
- +1 yıl
Çıktığın çoğu kızla yatıyorsun zaten evlilikten ne farkı kaldı! orada milleti skrken miden bulanmiyo degil mi? Bu beyinlere laf anlatmak da boş
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocugu olmazsa evlenebilir. Karisi ölürse evlenebilir. Karisi sajatsa evlenebilir. Karısı bakamıyorsa evlenebilir. Karısı tatmin etmiyorsa evlenebilir. Muhtac bi kafın varsa o hayattan kurtarmak için evlenebilir. Kadınlar boşanınca ya da eşleri ölünce sınırsız evlenebilirler. İstediğin kadar koca öldür istediğin kadar evlen
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet. Boşta kalırsan sapıklar musallat olur
Soran+1 yılSapıklar her türlü musallat olurlar sen merak etme bahane olamaz bu
Cevap sahibi+1 yılVallah kocan ben olursam onların derisini canlı canlı soyardım
https://sorularlaislamiyet.com/islamda-neden-dort-kisiyle-evlilik-vardir
cevabı bu sitede en ayrıntısana kadar var kardeşim.
çok çok ayrıntılı her şeyiyle açıklamış en iyi kaynak
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılİffetine namusuna söz gelmesin diye ayrıca dört kadınla evlenme diye bişey yok örnek olarak peygamber vefendimşzşn hayatını oku birden fazla neden eşi olduğunu anlayacaksın en net cevaplar orada
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılİslam kadinin zorda kalmamasi icin Ve erkegin nefsinin baska kadinlara gitnenesi icin helal yoldan evlenip yasamasi icin 4 kadina kadar musade etmistir. Ancak 1 tane daha faziletlidir der cunku esler arasinda adaleti korumak zordur.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılbenim bildigim kadarıyla eskiden erkekler savasa gidince ve sehit olunca kadınlar bir basına kalıyordu ve zinayı önlemek icin böyle birsey oldugunu biliyorum dedigim gibi bildigim kadarıyla konusuyorum.
00 Yorumla
+1 yılAllah onların midelerini geniş yaratmış. Kalp vermemiş, beyin yerine de alt tarafı vermiş.
20 Yorumla
+1 yılAllah 4 e düşürmüştür. Erkek milleti eskiden beri çok eşli yaşamaktadır tarih buna şahit. Çok evliliğinde şartları vardır onu yerine getirirsen helal olur.
00 Yorumla
+1 yılsaçma sapan bir dini anlayış işte. savaş deniyor, savaşta kaç erkek ölüyorki? 2 eşe izin verilsin o zaman? besbelliki birtakım abazaların istediği bir şey bu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBugünün erkeklerine çık sor kaç kızla takılıyor. 30 dan fazladır her biri. Islamın evliliği 4 ile sınırlaması niye seni rahatsız ediyor
02 Yorumla
Soran+1 yılO sizin probleminiz benim problemim mi? Takılmayın 30 kişiyle o zaman
- +1 yıl
Yasak günah yoksa takılır niye yapılmasın önüne geleni de aldatır. Bu da senin medeniyetin
- Aşk İlişkileri konusunda 860 cevap paylaştı.
+1 yılcünkü aslında erkek poligamik bir varlık
bak ilişkilere hep aldatma şu bu
neden
tek partner yetmiyor
bu kadar basit06 Yorumla
Soran+1 yılBaya basitmiş biz de aldatalım öyleyse
- +1 yıl
Kadın da aldatabilir ama biyolojik olarak sıkıntı
Çünkü alıcı erkek verici
erkeğin bıraktığı izleri takip etmek kolay
kadının zor
Soran+1 yılNereden anlayacaklarmış
- +1 yıl
sperm
Soran+1 yılKaldı mı sence böyle şeyler
- +1 yıl
sperm mi evet kaldı hala çok :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSavaş mavaş diyorlar sonra din evrensel diyorlar
Savaşın belli bir zaman sonra biteceğini tahmin edememişler sanırım111 Yorumla- +1 yıl
Saçma, eğer dinden çıkmak istemiyorsan çok sorgulama
Ben pandemi de araştırdım baya , soğudum dinden
Çıkmayayım diye fazla sorgulamadım
Soran+1 yılAşkım sorgulamadan dinimi öğrenmem en azından kendimi mutlu hissedeceğim kararlar almak istiyorum :((((
Soran+1 yıl😕😕😕
- +1 yıl
Bebeğim sorgula tabi ama soğuma riskinin olduğunu unutma
Soran+1 yılYeterince soğudum galiba aşkım 😟çok ataerkil hoş değil
- +1 yıl
Maalesef
- +1 yıl
1. 4 SINIRDIR. 4 kişi ile evlen dememiş.
2. Çok sebebi var sadece savaş degil
3. Savaşlar hala var. Dünyadan haberin mk yok aceba - +1 yıl
ataerkil değil yukarda link verdim oku bir de allah o ayetten sonra diyorki sizin için tek eş almak en hayırlısı olur.
yani tek eşliliği tavsiye etmiş.
dinleri sosyolojik , psikolojik yapılarıyla incelersin direkt ataerkil diyemezsin yukardaki gönderdiğim linki çok uzun ama lütfen oku.
bbir de belçikalı arkadaşlarım var kocaları onları aldatıyor umurlarında değil duygusal olmadığı sürece problem yok diyorlar.
islam en azından evliliği tavsiye edip aile hayatını koruyor.
avrupalıların çoğu açık ilişki yaşıyor - +1 yıl
1- 4 azmış ya 8 falan iyidir
2- Çok sebebi varsa açıkla
3- Savaş olabilir ama şu an yeterli erkek sayısına sahip, doğru ama seriAt ile yönetilen ülkelerde normal 3-5 kadın
4- aceba ne aw
5- Kadınları kimden koruyor bu Nisa 34. - +1 yıl
Ne saçmalıyorsun mk! Bugünkü erkekler 8 degil 80 kişi ile çıkıyor ama bu sana normal geliyor. Sinin 4 siniri seni rahatsız ediyor! Beynin iyi mi!
- +1 yıl
sorularlaislamiyet.com/islamda-neden-dort-kisiyle-evlilik-vardir
şu linki oku lütfen sonra öyle konuş
her şeyiyle niye 4 olduğunu bile ayrıntılarıyla açıklamış dandikte değil sağlam kaynak tabii okuyacak kadar sabırlı ve gerçektende okumayı seven biriysen pek zannetmiyorum.
karen armstrong var dünyanın en iyi dinler tarihçisi oxford mezunu o bile islamın kadınınlara çok değer verdiğini sebepler , psikoloji , sosyoloji vb. şeylerle açıklıyor.
bizim ülkemiz nee yazık ki cahil.
elin oxfordlusu kalkıp dinimizi her şeyiyle açıklayıp mantıklı olduğunu ispatlıyor.
ayeti okuyup alay etmek rahat zaten düşünüp okuyanlar anlar iyi dünler dediğim kaynaklara ve dediğim kişilerin kitaplarını okuyup sosyolojik , tarihsel , psikolojik , biyolojik bilgiler edip öyle gelin tartışın.
sizinle bu meseleyi uzun uzun tartışırdım ama ortam yok bilimsel yönleri de olunca direkt kaynaklar verdim öğrenmek isterseniz incelerseniz iyi günler tekrardan
+1 yılKafana göre 4 kadınla evlenemezsin savaş durumunda bu gerçekleşebilir çünkü savaşlarda erkekler çoğunlukla vefat ettiği için erkek sayısı azalınca erkeğe en fazla 4 kadın düşer
00 Yorumla
+1 yılBiri regl olunca digerine gitsin... boş kalmasın zinaya düşmesin diye... hemde eskiden makineler yoktu kadın yorgunum dediğinde yine zinaya düşmesin diye.. erkekler kendilerini haramdan korusun diye
00 Yorumla
+1 yılKadının rızası olursa evlenebiliyor. Rızamız olmıycağı için skntı yok:) ama bilmiyorum neden sadece erkeğe böyle bir şey var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. islamiyette çok eşli olamazsın şu ayetleri düzgün okuyun ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. O o kadar kolay değil şartları var onun öyle kafasına göre alamıyor öyle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılİslamın bir 'erkek dini' olmasından dolayı olabilir
16 Yorumla- +1 yıl
Peki erkeğin 40 kızla cikmasi hangi din oluyo
- +1 yıl
@Copernicus anlamadım?
- +1 yıl
Bugün erkeklerin 10larca kızla çıkması niye seni rahatsız etmiyor da dinin çeşitli sebepler ile evliliği 4 ile SINIRLAMASI seni rahatsız ediyor! Sen bunu bile bile onlarla çıkıyorsun sorun daha etmiyorsun sormuyorsun da umurunda olmuyo. Mesele din olunca niye beynin mantığın ters calisiyir
- +1 yıl
@Copernicus Sorun onlarca kızla çıkması değil. Sorun 'aynı anda' 4 kişiyle 'evlenmesi' ve bunun dinen caiz görülmesi. İkisi başka şeyler. Ayrıca neden karşı bir görüşe hoşgörü yok onu anlamadım. Yok efendim beynin mantığın ters çalışıyor falan?
- +1 yıl
Mantikli insan muhakeme yapar. Eleştirecekse bugünkü durumu eleştirir önce. Din 4 kişi ile evlen demiyor. Çeşitli debeplerle bazen bu a ihtiyaç oluyor. Din de buna SINIR koymuş. Sinir koymasa bunun lafını yapmayacaktınız. Sevgili olmanın çok seslilikten ne farkı var! Canin sikildi ayril. Sinir yok. Bu çok normal de 4 siniri iğrenç öyle mi
- +1 yıl
@Copernicus Az önce de benzer cümleleri kurmuştun ve açıkladım. 4 kişi bir sınır değil. Bizim ülkemizde sınır 1 kişi. Sadece 1 kişiyle evlenebilirsin yani. Tekrardan açıkladım.. Daha fazla polemiğe girmek istemiyorum. O sebeple iyi günler.
+1 yılÇünkü islamda insana değer yok özellikle kadına
27 Yorumla
Soran+1 yılDüşününce böyle oluyor sorgulama diyorlar ama neden sorgulamamalıyım merak ediyorum
- +1 yıl
Sorgulamazsın öğrenemezsin onlarda öğrenmeye kapalı ve korkuyor çünkü
Soran+1 yılYukarıdaki yorumu gördünüz mü peki bizim avantajımız varmış islamda söyle diyorum söylemiyor da sığ görüş işte sadece kendilerine yarıyor ondan böyleler
- +1 yıl
Herkes kendine çalışıyor işte salla
- +1 yıl
Sende ce senin gibilerde kadına değer varsa niye 100 kişi ile cikiyorsunuz
- +1 yıl
100 kişi ile çıkmıyoruz tanıyoruz konuşuyoruz insanı hayata almak öyle kolay değil
- +1 yıl
Çıkmada bi sınır var mi? Yok. 40 tane 100 tane ile çakılabiliyor mu? Evet. 10larca kişi ile çıkan milyonlarca erkek yok mu? Var. Biraz mantikli konuşun. Komik bile değilsiniz saksiyi az çalıştırın mk
Gizli Üye(36-45)+1 yılO konuya girersek kadının da bir çok avantajları var kanka
114 Yorumla
Soran+1 yılSöyleyebilirsin avantajlarını
Cevap sahibi+1 yılErkeği araştırmışsın kadını da araştır kanka
Soran+1 yılSöyleyim avantajımızı yok avantaj mavantaj ayaklarımıza bileklerimize kadar her yerimiz kapalı namus kavramı sadece bizim üzerimizden işliyor bunlar avantaj mı ne avantajımız var deli etmeyin insanı
Cevap sahibi+1 yılİşine gelen taraftan bakınca öyle oluyor işte
zoruna gidiyor inanmıyorsan kapanmazsın hiç boşuna isyan etme İslamiyette zorlama yoktur ya inanır yaparsın ya da inanmaz yoluna bakarsın boşuna İslamiyete dil uzatma- +1 yıl
Örnek ver demiş kız, sen ağlıyon
Soran+1 yılMadem ben bilmiyorum söyle işte ne avantajımız varmış?
Cevap sahibi+1 yılAaaa siz neymişsiniz bu kadar din düşmanı olmayın lütfen inanmıyorsanız dil uzatmayın varsa yoksa erkeklerle uğraşıyorsunuz
Soran+1 yılOlmadığı için söyleyemiyorsun işte
Cevap sahibi+1 yılHı hı
- +1 yıl
Knk kötü bir şey mi dedik, anlat o engin bilgilerinden bizde faydalanalım
Cevap sahibi+1 yılFaydalanma özgüvensiz ablacım siz feministliğe devam edin
Soran+1 yılYav ne kadar malsın
Cevap sahibi+1 yılEvet o kadar zekisiniz ki sizinle yarılamıyorum 😘
- +1 yıl
Tabi devam feministliğe
Niye saklandınn nolduu
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayir hanımı izin verirse alabilir kadın. Haniminin gönlü yoksa alamaz
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada kadının 9 erkeğin 1 nefsi vardır, asıl kadına bir erkek yetmez. 😉
kadınların doğası tek bir erkeğe bağlılıktır
ama erkek öyle değildir
bir kaç kızı sevebilir
erkek ve kızlar eşit değildir
sorumluluklar özellikler farklıdır
04 Yorumla
Soran+1 yılYapmaya
Soran+1 yılYa yürü git allah aşkına savaşta ne kadınlar savaştı hala erkeklere yük erkeklere şöyle erkeklere böyle saçmaladınız iyice ben kendi ayaklarımın üstünde durabiliyorum Ne alakası var işim var evim var arabam var nedir ya bu sizi kadınlar yapamaz çok saçma konuşuyorsunuz
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Neden 11 değil acaba.
20 YorumlaEskiden savaslardan dolayi erkek nufusu cok az oldugundan kadinlar kendi arasinda kavga flan bide ihtiyactan yani
02 Yorumla
Soran+1 yılO zaman kuran şimdiki zaman uymuyor nasıl ihtiyaçtan kadınların ihtiyacı yok mu cevaba bak mantıklı bir açıklaması olmalı
+1 yılİlahi irade bunu uygun gördüyse doğrusu budur. Bizim sınırlı ve kusurlu bakış açımız yanlışı bulabilir.
00 YorumlaGerçekten merak ediyor musun yoksa hakaret amaçlı mı soruyorsun
09 Yorumla
Soran+1 yılMerak ediyorum neden eskiden savaş bilmem diyorlar şimdi bunun bir geçerliliği var mı neden durup dururken hakaret ediyorum
Soran+1 yılHayır gurur kırıcı bir şey
Soran+1 yılAllah allah çocuk kendinden kaynaklı olmuyorsa ne olacak ya işe bak çok çok sığ görüşlüsünüz yemin ediyorsunuzdur sizde mantık aramak zor
+1 yılErkek egemen bir toplumda ortaya atılmış bir inanış. Bu yüzden o toplumun kurallarına uygun
119 Yorumla- +1 yıl
Erkeğin evliliğinin 4 ile SINIRLI olması sorun da bugün mu erkeklerin 40 kızla çıkması niye sorun değil? Açıklar misin
- +1 yıl
Bu tartışmalara girip baş ağrıtmak istemiyorum. Sadece ben inanmıyorum, sen istediğine inanmakta özgürsün
- +1 yıl
Inanmak zorunda değilsin. 4 SINIRINI eleştirip 40 a cevap vermemen komik oluyo
- +1 yıl
Bir erkeğin 40 kızla çıkmasını kim sorun etmiyormuş merak ettim
- +1 yıl
Ettiğinizi hiç görmedik!
- +1 yıl
Şaka mısın sen? Kimin ilişkisinin nasıl olduğunu, kimin laf edip etmediğini nerden biliyorsun
- +1 yıl
burada görüyoruz soru ve yorumlari
- +1 yıl
Sorduğun soru sen abdülhamiti savundun demek gibi bir şey. Net bir cevabı yok, verilen cevabıda kabul etmiyorsun zaten
- +1 yıl
Şöyle sorabilirsin "Sevgilinin 40 kızla çıkmasına kızar mısın" bende derimk kızarım ve gerekirse ayrılırım.
- +1 yıl
Tabi zaten her sevgilinin geçmişi tertemiz oluyo
- +1 yıl
Tabi zaten evde FBI ajanları çalıştırdığım için her sevgilimin geçmişini detaylı bir şekilde araştırdım pda'sını çıkarttırıyorum
- +1 yıl
Sırf muhalif olmak için boş laflar öne sürüyorsun, uzatma bence
- +1 yıl
Beynini kullan diyorum mk!!! Herif 40 kızla cıkmış tecrubeli guzel diyirsunuz, obur tarafta 4 SINIRI getirilmiş diye boş bos teneke gibi ses çıkarıyorsunuz. 2 gram beyin yok mu!
- +1 yıl
Hmm anlaşıldı senin derdin. Pekala arkadaşım bana tavsiye ettiğin beyni bu yorumu okurken kullan ve düşün lütfen. Sence bir insanın başka bir insanla çıkıp daha sonra yürümediği içib ayrılması ve başka birisiyle yola devam etmesiyle aynanda birden fazla kişiyle birlikte olması aynı şey mi?
- +1 yıl
Aynı şeyi senin karın için olduğunu hayal et. Karının senden önce sevgililerinin olup ayrılmasıyla seninle birlikteyken 3 erkekle daha birlikte olması aynı şey mi
- +1 yıl
Hiç fark yok! Canı sıkıldı s. k bırak öbürüne git. Işte beyin muhakemesi yok! Bu kadar yeter cü ku gerçekten boş terekeye laf anlAtmaktan yoruldum
- +1 yıl
Ve bir beyinnsiz olduğunu kanıtladığın için teşekkürler. Bu yüzden sen peri masallarına körüklemesine inanıp savunuyorsun ben inanmıyorum. Güle güle
- +1 yıl
Bu beynimi sana bi s. ksam görürsün attığın cigliktan anlarsin kaniti ko dugumun cah isesi
- +1 yıl
Türkçe bile bilmeyen bir barrzonun gelip peri masallarıyla kendini savunması çok ilginç ya😄 hadi yürü git o küçük beynini böyle şeylere yorma sen
+1 yılBunu bilen birine sormalısın amacın eleştiriyse onu bilemem tabi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. grup seviyorlardır.
31 Yorumla
+1 yılMateryalizm kazanacak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılaraplar daha çok kadın ile evlenmek için uydurmuş muhammed de beğenmiş eklemiş
12 Yorumla- +1 yıl
Hadi oradan münafık
Cevap sahibi+1 yıl@Egemenefe4909 ayetleri attırtma buraya
+1 yılpeygamberin 19 tane varmış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin doğasında çok eşlilik var
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMüslümanlık=ataerkillik
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Erkeğe yardımcı oldun diye
00 Yorumlaİslami sevmiyorum
00 Yorumla
+1 yılMüslüman değilsen sana ne
02 Yorumla
Soran+1 yılSana ne mi cahil mi kalayım sizin gibi
- +1 yıl
Cahilsin zaten. Müslüman olmayan herkes cahildir. Ama bunun haricinde cehaletin ve bahsızlığın en dip noktası var: Senin gibi Türk İslam düşmanları. Sizin gibi tipler, gözlerinin önündeki hakikati göremezler. Çünkü, içinizdeki kin ve lağımdandan dolayı, kalbiniz mühürlenmiştir. O yüzden bir elinize Güneş, öbürüne Ay verilse, hakikati idrak etme yeteniğiniz olmadığı için iman size nasip olmaz. Çünkü murdarsınız.
Çünkü niye olmasın
00 Yorumla
+1 yılsapıklık
00 Yorumla
+1 yılSoy olarak cogalsin doye ayni soy
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılNerde yazıyor?
00 Yorumla Para altın erkeklerde çünkü
00 Yorumla
+1 yılÇok uzun konu ya. Bilen biri ile özelden öğren.
00 YorumlaKadınlar açıkta kalmasinnn
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. O konu öyle değil.
00 Yorumla
+1 yılOff offf
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler