Selam KS ahalisi! İlişkide dürüstlük herkesin en önemli kriteri tabiki ama dikkat ediyorum kendim de dahil yalan da olsa duymak istediğimiz ya da duymaya ihtiyacımız olan şeyler söylendiğinde hepimiz yelkenleri suya indiriyoruz gibi. Ne dersiniz?

Selam KS ahalisi! İlişkide dürüstlük herkesin en önemli kriteri tabiki ama dikkat ediyorum kendim de dahil yalan da olsa duymak istediğimiz ya da duymaya ihtiyacımız olan şeyler söylendiğinde hepimiz yelkenleri suya indiriyoruz gibi. Ne dersiniz?

Evet, insan kendini değerli hissediyor. Doğamız gereği ilgiye açız işte, ilgiyi sevmem diyen biri varsa yalan söylüyordur her insan ilgiyi sever ama zayıf görünmemek adına gizler. Ne demiş Gülşen :Yalanlar çok güzel, gerçekler çok çirkin çünkü her yalanda sen benimsin gerçekte ellerin..
Duymak istediklerimiz yalan da olsa bunu bilemediğimizden ötürü hoşumuza gidebilir. Bu çoğu kişide böyledir.. Ya aslında düşününce ne gerek var diyor insan. İçtenlikte söylenmeyen bir söz ne kadar kalıcı olabilir ki?
Ben, her ne kadar üzüleceğimi bilsem de bana gerçeklerle yaklaşılmasını tercih ederdim.. Geçici bir huzur yerine, yapıcı eleştirilerle gelişmeme katkı sunulması daha hoşuma giderdi.
Ben yalanın her türlüsüne karşıyım. Er ya da geç o yalan kişiye mutsuzluk getirecektir. Anlık mutluluk ile insanın kendini kandırmasına kesinlikle karşıyım ben. Bazen o yalan seni bir süreliğine mutlu etse de. Daha sonra insanın tadı kaçacaktır mutlaka.
Şimdi bana "yakışıklısın", "karizmasın" dese bunlar zaten gerçekler. Bunlar dışında tatlı ne yalan söyleyebilir diye düşündüm, beyaz yalanlar tabi ki olur. Üzmemek adına söylenen yalanlar. Kişi kendini biliyorsa çokta delikten çıkarmaz gibi 😄
Cevap
3Cevap
Bunların olması gerek zaten ufak ufak Yalanlar mutluluk getiriyor bu da bir gerçek.
Ben yalan söylemiyorum
Ben farklıyım sanırım..
Oldukça sorgulayıcıyımdır.. Doğru da olsa yanlış da olsa ispatlamam gerekiyor.. 😄
Sonuçta gerçek ortaya çıksın da, zaten bir b*k varsa öyle de böyle de çıkıyor..
Zaaf olma durumu çok keskin bir ifade gibi geldi bana bu durum için. Her insanın hoşuna gider güzel sözler işitmek ama bir zaaf noktası olmaz gibi sanki.
Aksine en sinirlendiğim şeydir. Yalanın her türlüsünden nefret ederim. Ayrıca bu ikiyüzlülükte barındırıyor
Hayır olmaz.
yalan olan bir şey benim zaafım olamaz, ne kadar tatlı olursa olsun. kendini kandırmaktır bu.
Dürüst olsun canımı yesin yalanın tatlısı pembesi yoktur.
Kötüdür, gerçeği duyma hakkına sahiptir herkes. Yalan günahların başıdır küçüğü büyüğü olmaz. Hersey yalanla başlar.
Sanırım öyle. Yalan söyleyince insan kurtuldu sanıyor ama kendini zora sokuyir farkında olmadan.
Söylenen iki tatlı lafa inanan kişi; ne kendini sorguluyordur, ne de dünyayı.. Öyle aptalı da ben ne yapayım..
Yalanın tatlısı mi olur ben tuzlu seviyorum
Sende her yoruma bir şey buluyorsun ama bu nedir yahu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂olmaz mı tuzku yalan olur bence daha uyumlu
Tezlerini çürütme ya😂😂😂
Tezlerimi*
Sen TDK msn kardeşim yahu 😂
Biz sizden kaçıp siteye geldik burada da buldunuz bizi 😂😂😂🙄
😂😂😂😂😂😂
Kimin söylediğine bağlı
Yalanın tatlısı acısı olmaz ki
Evet en büyük zaafimiz
Yalanın tatlısı olmaz net.
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?