Aşk İlişkileri Evlilik teklifini sürpriz mi yoksa planlı mı almak istersiniz? karavanlagidelim Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bana belli etmemesi lazım çünkü ben hemencecik anlarım.. Evlilik teklifini sürpriz mi yoksa planlı mı almak istersiniz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Sürpriz 0 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl evlilik teklifi diye bir şeye inanmam. biribirini seviyosan zaten ne zaman evlenelim diye konuşursun öncesinde zaten nişan yapmışsındır EVLENECEĞİN BELLİDİR böyle şeylere takılmıyorum 0 0 Yorumla
isa222 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Nerde o günler keşke bir kız bana teklif etse süper olurdu 0 0 Yorumla
deneme112 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. hic ugrasamam direk soylerim kabul ederse de a.. q etmezse de a.. q 0 0 Yorumla
AlışverişdelisiDoli Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Sürpriz olması daha güzel olur 0 0 Yorumla
darksoul666 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Supriz 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Planlı severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sürpriz
evlilik teklifi diye bir şeye inanmam. biribirini seviyosan zaten ne zaman evlenelim diye konuşursun öncesinde zaten nişan yapmışsındır EVLENECEĞİN BELLİDİR böyle şeylere takılmıyorum
Nerde o günler keşke bir kız bana teklif etse süper olurdu
hic ugrasamam direk soylerim kabul ederse de a.. q etmezse de a.. q
olacaksa sürpriz olsun tabii ki
Sürpriz olması daha güzel olur
Supriz
Sürpriz olsa iyi olur herhalde
Teklifler saçma
Sürpriz 😟
Teklif etmem alır götürürüm
Sürpriz
Sürpriz istemem 🤔
süpriz