Siz kadınlar 9 ay bi çocuğu karnınızda taşıdınız diye 7/24 naz yapıyorsunuz biz hayatımız boyunca trilyonlarcasını taşıyoruz onu napacaz bizim hiç gıkımız çıkıyor mu buna ne diceksiniz bakalım ha :D
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ne alaka ya Çok saçma bir post 9 ay karnında taşımakla bir ömür şeyinde taşımak aynı mı?
Aslında bu noktada biz fabrika çalışanları siz de fabrika görevi görüyorsunuz
Ya da tam tersi
Emin olamadım şimdi
Gıkınız çıkmamış hali bu mu her yere saldırıyorsunuz o çocukları başkasına aktarmak için. Rahat durun.
E ne güzel işte ömürleri boyunca orada hapis mi tutalım tamam biraz yaramazlık yapıyoruz uslu durmuyoruz pekte yani onları özgürlüklerine kavuşturmak için can atıyoruz işte bundan daha büyük bir iyilik ne olabilir bence biz kanatsız melekleriz :D
Yaa tabi tabii :D
Hem siz üzülmeyin diye bi parça da size veriyoruz işte daha ne :D
Olur sıra biz de biz de deneyelim hepinizi en sağlıklı olanıyla ömürlük oluruz 🤣
E deneyin denemesine de nasıl olcak ki 🤷♂️
Evrime mi uğradınız
Neden olmasın? En iyiyi bulmak için denemek gerekir. Hepsini deneyeceksin ki, en iyi hangisi karar verebilesin.
Hee sen o anlamda diyordunn
Ben sadık bir erkeğim bacım delik deliktir diyen abaza heriflerle karıştırma beni işim olmaz öyle şeylerle bunu onlara söyle :)
Valla ben sadık olanına denk gelmedim eşi sevgilisiyle mutlu olsa bile bir sürü arıyorlar….
Bunu kendi beraber olduklarına göre mi söylüyorsun çevrende gördüklerine mi yoksa her ikisine göre mi?
Çevremde gördüklerime…
Şimdi tc de öyle erkekler cidden aşırı fazla, sadık erkek yok denilecek kadar az ancak yinede kabahatin birazda çevrendeki kadınlarda olduğunu onların yanlış seçimler yapıyor olabileceğini hiç düşündün mü?
Sadık erkekler yok denecek kadar az dedikten sonra seçim için elde seçeneğin neredeyse olmadığını düşündün mü?
Soruya soru ile cevap vermen yanlış olmuş ama üstü kapalı yollada olsa sanırım cevabı almış oldum. Kolay bir şey olduğunu söyledim zaten ama bence bir konuda tek taraflı düşünmek bencilliktir ben sadık erkeklerin çok az olduğunu kabul ettim objektif düşünmeye çalıştım ama kendi safımın bir kabahatini kabul ettim diye bunu neden bana karşı kullanmayı seçtin olaya daha geniş ve objektif bir pencereden bakmaya çalışmak yerine?
Yanlış olan bu değil sen ona cevap veremediğin için şu anda bunu böyle yazıyorsun. Seçim için elinde seçeneklerin bol olması gerekir seçenek olmayan bir yerde bunu nasıl sorgulayabilirsin? Ya hiç ilişki yaşamayacaksın bak bu bir seçenek ya da bunlarla uğraşacaksın. İnan geniş bakıyorum dediklerinde yok demiyorum ama o kadar kötü bir zamandayız ki iyi dediğin kişi bile iyi çıkmıyor insanlar sürekli kendilerini kamufle halinde.
Kolay olduğunu söylemediğimi belirterek bence sorunu sorunu cevaplamış oldum kaçırdığım bir kısım varsa cevaplamam için tekrar belirtmen yeterli olur
Ayrıca benim suçu kadınlara yüklemek gibi bir niyetim yok sanırım beni yanlış anladın o kısımda, ben sadece erkekleri esas almana hitaben sormuştum onu
Ve her iyi dediğin iyi çıksa zaten ohoo...
Anladım bazı kadın düşmanları var da bu sitede. O yüzden öyle anlamış olabilirim yoksa elbette ki kadının da erkeği değişir diyip kabul etmemesi gerekli bir yanlışını gördüğü an bırakabilmeli bu konuda katılıyorum.
Tek bir yanlış ile de bırakılmaz bu konuda katılmıyorum bu bencillik olur çünkü kimse kusursuz değildir herkes hata yapar ama bu yanlışın ne olduğu ve o anki duruma falan da bağlı tabi
Mesela terbiyesizlik mesela saygısızlık, mesela aldatmak veya aldatma teşebbüsü… bazı davranışlar direk kırmızı karttır.
Aldatma teşebbüsünü kadınlar yapıyor genelde, o konuda da genelde kadınlar hatalı
Katılmıyorum erkekler ve kadınlar da gayet eşit derecede yapıyor. Bu biraz karakter meselesi cinsiyet değil.
Mesela sevgilisi olan bir erkeği inatla o kızın elinden kapmak için her şeyi yapmaya çalışanlar falan, bazı kadınlara bu daha zevkli geliyor
Yani aldatma konusunda erkekler aldatmaya teşebbüs konusunda kadınlar çoğunlukta
Tabi ki karakter meselesi ama benim gözlemime göre çoğunluklar bu yönde gibi
O aldatma teşebbüsü değil ki. orada teşebbüs eden gene erkektir. Yanında sevgilisi olmayan kadın aldatamaz ama erkek var ya o aldatıyor gene. Kadının da elbette buna ortak olmaması lazım ama onun aldattığı biri yok eğer bu durumdan bahsediyorsak erkeğin var.
Mesela benim sayısız kez başıma geldi bu hatta santaja kadar gitti desem yeridir
Evli misin?
Tamam ortak olma diyelim o daha doğru bir kullanım olur sanırım çünkü senin teşebbüsten kastın farklı galiba
Hayır evlenmek için daha yolum var baya
Sevgilimle yaşadığım durumlardan falan bahsediyorum mesela ben onunla çıkarken başta dost gibi yaklaşıp sonra beni onun elinden almaya çalışan bir sürü kız oldu benim kızcağız da maalesef çok çekti bu durumdan
Hatta bi tanesi bana karşı aşırı saplantılıydı naparsam yapayim gitmiyordu ve bana kendisiyle ilgilenmediğim takdirde kendisine zarar verdiğini falan söyleyip bana malüpilasyon falan uyguluyordu bu durumlara sevgilimden de bahsetmiştim ve ben söylemeden çoğu kadında böyle iğrenç bir huy olduğunu kendisi kabullenmişti zaten bir kadın olarak
Her neyse sorduğum sorudaki konudan bu konulara nasıl geldik mdjxjdhxhzh