Sevgilim bana şiddet uyguladı şimdi evlenelim diyor?

Merhaba 1 yıllık sevgilim ile evlilik planları yaptık ama ben daha önce evlilik yapmış ve 3 cocugu olan bir bayanım sevgilim ise daha önce evlilik yapmış ama cocugu yok.. tanıştığımız zamanlar bana şiddet uyguladı affettim aldattı ayrıldım 1.5 ay ayrı kaldıktan sonra tekrar barıştık ama hayatında yabancı bir evli bir kadin olduğunu öğrendim bana anlattı herseyi sadece onunla para icin arkadaş olduğunu ama kadının ona aşık olduğunu kendisinin sadece bana aşık olduğunu söyledi tabi bu benim zoruma cok gitti kaldıramadım surekli tartışıyorduk bir günü cocuklarim babası ile görüşeceği icin görüşemezler diyerek kavga ettik bana şiddet uyguladı burnumu kırdı elimde sigara söndürdü haddinden fazla kıskanç beni evinde zorla tuttu ben bir yolunu bulup kaçarak annemlere gittim çocuklarımla birlikte daha sonra bunu iyi ki yaptığımı yoksa kendi yaptığı hataları göremeyecegini söyledi o kadınla hala görüşüyordu kadın bana mesaj attı bana alınan yuzugun parasını onun verdiğini ve benim sevgilime aşık olduğunu onunla birlikte geçirdiği geceyi anlattı tabi ben o andan sonra neler yaşadığımı pek hatırlamasam da o adamdan tamamen vazgeçmeye karar verdim tatile gittim kafamı dağıtmak icin döndüğüm zaman covid oldum bu bana tekrardan mesajlar yazmaya başladı değiştiğini bana bir daha el kaldırmayacağını hakaret etmeyeceğini benimle evlenmek istediğini ailesinin de beni istediğini o kadını heryerden engellediğini falan söyledi hic bir şey yaşamamışız gibi benimle konuşmaya başladı ben taviz vermedim ama aslında onun mesajına cevap vermem bile taviz vermekti evet onu cok seviyorum ama hayatımda onu istemiyorum lütfen bana bu konuda yardımcı olun nasıl benden vazgeçmesini sağlarım

Sevgilim bana şiddet uyguladı şimdi evlenelim diyor?