Güncellemeler
+1 yıl
Neyse gerek kalmadı. Planı varmış, hayır, dedi :) Sağlık olsun.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence sevimli oldu 😅 Ama bilemiyorum...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sesin aşırı tanıdık geldi 😂
Yok artık :) Ciddi misin?
Gerçekten biraz özel olucak ama ismin nedir?
Yahu gizli kullanıcıya sorulacak soru mu :D A ile başlıyor, K ile bitiyor.
Evet sorulacak soru değil ama o kişile ses tonunuz aşırı benziyor vurgularda aynı o zannettim
Olabilir, benziyordur belki. Belli ki onun adı A ile başlayıp, K ile bitmiyor. Rahatladım :)
Evet A ile başlamıyor ama çok benzettim ya...
Onun adı ne ile başlıyor? Benim 2 adım var :D
F ile başlıyor😂
Yok da tutmadı :D Benim adım Uğur A. Ö. :D
Aynen olsun ya
Evet. Neyse, Sayın F seni bir yere davet ederse, sen ekmezsin inşallah :)
Davet etmez konuşmuyorum ki o kişile😂
Hıı o da seni mi ekti? :)
Çook uzun mesafa olduğu için görüşemedik bile
İsbaetli olmuş o zaman. Boş ver. Mesafe olayı sıkıntılı... Çok uzun mesafelere de gerek yok yani. Küçük mesafelerde dert.
Öylede mesafe sorun olmamalı bence o kadar
Sadece arkadaş olacaksanız, olmamalı tabi. Ama ilerisi için yakında olmak şart bence.
Bende öyle düşündüğüm ve oda öyle düşündüğü için ileri bi konuşma olmaması daha mantıklı geldi
İsabetli olmuş bence de. Dediğim gibi, diğer türlü zor. Hatta neredeyse imkansız yani. Denedim, biliyorum.
Kolay ne var ki? yakında olup seni anlamadıkça
Doğru. Bkz ben :) Arada bir yaka var sadece... Onu 20 Şubat 1970'de, ben doğmadan önce bir köprü ile çözmüşler :) Ama ne kadar yürürsem yürüyeyim bitmiyor işte :)
Ulaşmak isteyen her türlü ulaşıyor istemek önemli.
Ne kadar iyi tırmanırsan tırman, her duvarı geçemezsin :) Hele ki duvarı sen örmediysen...
Orası ayrı tabikide.
Değil mi? :) Bir şeyi ya da birini sevmek, onun isteklerini göz ardı edebileceğimiz anlamına gelmiyor... Neyse hadi gel seni götüreyim parfüm almaya :D Resmen şu an vazgeçtim yani gitmekten, ama gitmek zorundayım :D
Kesinlikle öyle, hemen geleyim😂hangi şehirdesin bu arada
Ahah sen bana parfüm seçerken yardımcı ol, ben de beynini bir sürü saçma düşünce ile dolduyayım... İyi anlaşma :) İstanbul.
Ben pek anlamam parfümden😂
Ben ne alacağımı biliyorum zaten, o bahane :) Sen nerede yaşıyorsun?
Balikesir 24 yaşımdayım
Tüh senden yana da şansımız gülmedi gizli :) Ne güzel kafa dağıtacaktık, Balıkesir çok uzak. O yolu gelirken ben ölürüm :D Ne güzel 24, daha nice F denk gelir bence :) Ben 33 yaşındayım.
Sesin 25 yaşında gibi😊
Teşekkürler. Görüntüm de öyle :) Ama ikisi de gerçek değil. Sonuçta 33 yaşndayım :)
Yani orası öyle tabi
:) Yani. O zaman ben yavaştan müsaadeni isteyeyim. Dediğim gibi hiç gidesim kalmadı, ama gitmek zorundayım. Yarına bırakırsam, hayatta gitmem biliyorum :D Pazartesi iş var diye Pazar günleri yataktan bile çıkasım gelmiyor. O yüzden bir gayret gideyim en güzeli :)
Öyle yap bari
:) O halde hoş sohbetin için ve cevabın için teşekkür ederim. Belki sonra yine yaparız. Hoşça kal gizli :)
Belki😊
Hayırlısı :)
evet der.
Hadi bakalım inşallah :)