Aşk İlişkileri Şu an keşke yanımda olsa dediğiniz biri var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Ben eniştemi isterdim yanımda şu an Güncellemeler+1 yıl Güncel Şu an keşke yanımda olsa dediğiniz biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
gusulsuzcikmam Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl enişte ile delirmeceler diyorsunuz anladığım kadarı ile, peki ya ablanız? 0 0 Yorumla
TheBerto Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 47% +1 yıl Enişteni niye yanında istiyon kanka niye ya neden yani mk 0 0 Yorumla
Kullanici03762728 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Sen bacım musun, enişten nalaka, pic güzel kardeşim, yorumları okuyorum hiç mi namusun irzin yok soysuz köpek 0 0 Yorumla
koraykafkas Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl enişte ne alaka anlamadim sizin gibi bacım yüzünden millet esinden ayriliyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sadece sohbet ederdik Yorumla koraykafkas +1 yıl özele gelirmisin bii Yorumla
tolgaozkugum Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 53% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben geliyim yanına 🌸😎 0 3 Yorumla tolgaozkugum +1 yıl 🤷♂️ Yorumla Soran +1 yıl Gelme askim Yorumla tolgaozkugum +1 yıl Şaka diyorum be 😅Sanki gel desen hemen geliyom mu 😂 Yorumla
Egobal Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 64% +1 yıl Oys canım sevgılım 😂 Şu an yanımda olmalıydı 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bir şey derdim de 0 0 Yorumla
Badboyalways Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 92% +1 yıl Bende baldizimi kafayi mi yedin yahu 0 0 Yorumla
byparis Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ne bağ varmış 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çok mu arzuluyorsun eniştene 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Masum masum takılmak için sadece 🙈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl eniştende şanslıymış baldız baldan tatlıdır derler😊 Yorumla Soran +1 yıl 😝😝 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şu an eniştenin yerinde olmak isterdim😊 Yorumla Soran +1 yıl Neden kiii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öpmek dokunmak isterdim😊 Yorumla Soran +1 yıl O yapmıyor ☹️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşte ben olsam yapardım çok isterdim😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sana bir şey demek istiyorum😊 Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl beni takip eder misin. burdan yazmamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl korkma yemem seni😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl neyse çıtır kız😊seni korkuttum sanırım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Neden enişten 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Özledim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlginç Yorumla
Ahmet_5234 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Baldız baldan tatlı mısın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem öyle miyimdir 😝 Yorumla Ahmet_5234 +1 yıl Kesinlikle öylesindirrrr Yorumla
Olgun_1_kişi Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 77% +1 yıl Neden enişte 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sohbet ederdik 😝 Yorumla Olgun_1_kişi +1 yıl Sadecd sohbet diyorsun Yorumla Soran +1 yıl Evet 😋 Yorumla Olgun_1_kişi +1 yıl Sadece sohbet gibi gelmedi ama neyse Yorumla Soran +1 yıl 🙈 Yorumla
deneme112 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. yok.. 0 0 Yorumla
Ercan5252 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı. sevgilimi ama yok 0 0 Yorumla
KaanCarry Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Var aga varr 0 0 Yorumla
yemreank Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 656 cevap paylaştı. Seni 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. Neden enişten? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Özledim Yorumla mceviz +1 yıl İlşkiniz mi var yoksa? Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla mceviz +1 yıl Ama üzerine düşüyor di mi? Yorumla Soran +1 yıl Çok fazla 😍🙈 Yorumla mceviz +1 yıl Senin de ona aşır ilgin var gibi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
enişte ile delirmeceler diyorsunuz anladığım kadarı ile, peki ya ablanız?
Enişteni niye yanında istiyon kanka niye ya neden yani mk
Sen bacım musun, enişten nalaka, pic güzel kardeşim, yorumları okuyorum hiç mi namusun irzin yok soysuz köpek
enişte ne alaka anlamadim sizin gibi bacım yüzünden millet esinden ayriliyor
Sadece sohbet ederdik
özele gelirmisin bii
Ben geliyim yanına 🌸😎
🤷♂️
Gelme askim
Şaka diyorum be 😅
Sanki gel desen hemen geliyom mu 😂
Oys canım sevgılım 😂 Şu an yanımda olmalıydı
Bir şey derdim de
Bende baldizimi kafayi mi yedin yahu
bir enişteci eksikti aw