Beni sevdiğine çok emindim?

1 buçuk yıldır hayatımdaydı. Daha sonra beni yaşadığımız şeylerle tehdit ettiği için çok büyük bir kavga çıkararak ayrıldık. Ben 4 ay sonra hayatıma birini almaya karar verdim. Olmadı. Daha sonra canım gibi hayatıma tekrar onu aldım. Onsuz yapamadığımı hatta ondan başkasıyla istediğim yuvaya kavuşamayacağımı düşündüm hep. Bu başlangıcımız güzel olacak dedim ve o ne isterse yaptım. Telefon numaramı değiştirdim. Sosyal medya hesaplarımı kapattım. Daha bir sürü şey. Benim yüzümden kavga etmiyorduk artık. Böyle olunca da bu sefer ben onun üstüne çok düştüğüm için yalanlarını yakalamaya başladım. Ona inanmak yerine içime doğan şeyleri takip ettim hep. Küçücük bir şey istesem bile koştur koştur yapan ne zaman yüzünü sevsem avuç içlerimden öpen alkol aldığı zaman bana uzun mesajlar yazan adamla otururken gülüp eğlenmişken bir anda ona bir kızdan mesaj geldiğini gördüm. O kızında hayatında olduğu belliydi. Arkadaşım diye açıklama yapmaya çalışsada hatta kız arkadaşımlayım diye cevap versede kıza anladım ve bitti diyerek arkamı dönüp gittim. Hissettim daha sonra arkamdan bağırıp çağırarak geldi ilk hatamda beni nasıl silersin diye benle uzun uzadıya kavga etti ondan ayrıldığım için daha sonra ben kızla konuştum ve beni aldattığından tamamen emin oldum. 2 3 gün hikayelerime cevap verdi bitmesin dedi. Dayanamadım yine yazdım kıza bana bunları yazarken meğersem kızı tekrar hayatına almış. Şu an o kızla ve onunla fotoğraflar atıyor. Hatta yine tehdit etti beni o kıza bir daha yazarsan hiç iyi olmaz diye. Sonra yine hikayelerime bakmaya devam etti. Takipleşmediğimiz halde. Güzel başarılı ve hem onun hemde kendi için çabalayan bir kızım. İyi niyetliyimdir de ona ne derse tamam dedim. Hep yanında oldum asla sorgulamadım. Bana sizce neden bunu yaptı. Hala beni sevdiğine eminim. Hissediyorum ne yapabilirim. Bir yanım ondan intikam almak istiyor. Bir yanım bomboş. Sizce neden böyle davrandı neden bu kadar tutarsız. Nasıl olabilir aklım almıyor.
Beni sevdiğine çok emindim?