Sosyal medyadan bir süredir biriyle konuşuyorum. Bazen bana karşı çok yakın beni sevdiğine emin oluyorum bazen dersleriyle meşgul oluyor aşırı kendini kaptırıyor böyle olunca hep onun hayatı konuşulmuş oluyor tabiki destek çıkmak isterim fakat neden benim nasıl olduğumu merak etmiyor ne yaptığımı merak etmiyor
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Her an destek olmak zorunda değilsin ki bı kere bile konusmak yeterli ders başarı vs, sen de kendinden bahset o sormuyosa ilk sonra o da merak etmeye başlar ilk sen anlat neler yapiyosun neyle ilgileniyosan uğraşların vs hakkinda
Onun sorunlarından bana sıra kalmıyor ki zaten gün içinde çok fazlada konuşmuyoruz sorun belkide budur
O da sıkılmıyo mu sürekli kendinden bahsetmek de sıkıcı normal bı insan karşısındakini merak eder onu da dinlemek ister bence narsist değilse, belli et bence az konuşup her defasında onu konuşmak garip, sıkıldığını hissederse belki değişir
Ya çok nadir işte bazen soruyor ama sonra yine konu o ve onun derslerine geliyor açıkçası bende sıkılıyorum sonuçta nefes almak istiyor insan az da olsa ilgi bekliyor
Anladım kendini bu kadar sıkılmış hissediyosun belli etmenin vakti gelmiş geciyo işte mutlaka anlamasını sagla açıkça soyleyemiyosan bile belli et sıkıldığını, ya da kırıcı olmadan söylemeye çalış bı sure derslerinden bahsetmesek mi vs şeklinde
seni sevmiyor ilgilenmiyor bu kadar basit
Yaz bana bende seni dinliyim
Konusak?
annesi misin onun
Hayır ama nasıl bir tavır göstermem gerek bilmiyorum
önce siz nesiniz ona bi karar ver
ayrica sana yeterli ilgiyi gostermesi lazim yoksa enerjini çalar sadece
Ne olduğumuzu bilmiyorum ve evet haklısınız sürekli böyle yapması benim canımı sıkıyor konuşmak istemiyorum onunla ama nedensiz bir yere kavga etmek garip geliyor
evet garip yani çünkü bir şey değilsiniz kavga edecek olsanız sana karşı bir sorumluluğu yok ve sadece iyi enerjini ilgini alıyo bedavaya, karşılığında sana bir ilişki sunmuyor
Peki ne yapmalıyım takipten falan çıkıp mesajlarını görmezden mi gelmeliyim
sen hoşlanıyor musun ne kadar suredir konusuyorsunuz
1 ay falan olmuştur ama birbirimizi hiç yüz yüze görmedim uzaktayız ben açıkçası ondan çok hoşlanmadım ama yazdığı bazı şeyler hoşuma gitmişti ilk zamanlar sonraya doğru sıkıldım hep kendisini ön plana attığı için
sorunu beğendim
uzak mesafe ilişkisi boş bi şey ya bence
Yani
hesabim gorunuyor di mi sende
buradan rahat konusamiyorum
Hayır sadece bir süreliğine
bir süreliğine ne
ilgi mi istiyorsun sadece neden yani
Neyse çok uykum var neyse ne artık olucak olan olur
vaktini bosa harciyorsun bence gorusmeden bir ay harcamissin seni oyaliyo
Hayır uzak mesafe değil anlamında dedim bir süreliğine uzak çünkü bir süre sonra eve dönücem
yakininda olan biriyle bir iki bulusmada ne oldugunu anlarsin duruma gore yol verirsin veya devam edersin
he anladimm
o zaman ilgiyi azaltip biraz soguk yapman lazim veya acik acik konusabilirsin
cekinme bence artik nolacaksa olsun aynen
Neden vaktimi boşa harcamış ve oyalanmış oldum anlayamadım
hadi iyi uykular sana
ya cok uzaktaysa ve gorusemiyorsaniz diye demistim
denizde balik cok, ondan daha iyileri de vardir eminim yakininda
Bu ne ya bişey satın alır gibi çok saçma düşünüyorsun sevgi böyle bişey değil kullanman gereken bişey değil
evet takas yapıyorsun basbaya, senin verdiğinle ondan aldığın orantılı olması lazım yoksa kullanılmış olursun
vaktinin kiymeti vardir diye dusundum ondan boyle soyledim sen bilirsin
Hayır tabiki ben sadece beni sevdiğinden emin olamadım ama eğer emin olsaydım tabiki onun dertlerini dinlerdim benim sorumu sen çok yanlış anlamışsın
açıkça sormakta ne sakınca var anlamıyorum
aramizda nasil bi iliski olmasini istiyorsun diye sorabilirsin
Çünkü insan sevdiğini kırmaktan korkar tabi anlayabilirsen
dürüstçe ve açıkça konuşuyorsun diye niye kırılsın ki
nasılsın bu arada umarım iyisindir, konuştuğun çocuk akıl edip sormuyormuş ben sorayım
Yok ya ben durumu anladım aslında sorun şu evet herkesin kendi hayatı vardır ama bu hayata birini dahil etmek güçtür yani ben sınava giriyorum sınava hazırlanıyorum demek zor değildir veya maç izliyorum sonra konuşalım veya birlikte izleyelim demek zor değildir ama o beni bunlara dahil etmiyor sorun bu sanırım ve artık bunu kendime yapmak istemiyorum ona yazmak istemiyorum
seni kendi hayatina dahil etmiyorsa o zaman uzaklaşmak da senin elinde bence
Evet sadece nasıl uzaklaşacağımdan emin değilim
çok basit, artık eskisi gibi arayıp sormuyorsun tek yapman gereken bu
"Bu ne ya bişey satın alır gibi çok saçma düşünüyorsun sevgi böyle bişey değil kullanman gereken bişey değil" demiştin. Sence duygusuz biri miyim, fikrini merak ettim.
Öyle yapıyorum artık kimseyi kendi merkezime koymuyorum
ben iyi hissetmek için başkalarıyla görüşüyorum, onlara karsiliksiz bir sey vermiyorum cogunlukla sonu kotu bitiyo cunku bunun
Aynen öyle kimseye değerinden fazla değer vermemek gerekiyor
bi de anladığım kadarıyla naif ve anaç birisin normalde
Niye böyle düşündün
hep destekleyici yumuşak tavır iyi huylu ilgili karakter, daha yüz yüze görüsmediğin çocuğu bana savundun sevgi böyledir şöyledir sen ne anlarsın gibilerinden. oysa aranizdaki sevgi var mi yok mu o bile belli degildi
Yok ya savunmuyorum onu artık ben kendim hayalimde süslemişim onu şimdi ise gerçek yüzünü gördüm ve sıkıldım artık
senin adina sevindim cunku bunu anlatmaya ugrasmistim ben de acikcasi
Sağol her şey için
rica ederimm kendin için en iyisini yaptın bence