Bana saplantılı bir adam var nasıl kurtulabilirim?

4 sene olacak ilk 3 sene sürekli takip edip sabahlara kadar benim camı izledi polise şikayet ettim bi müdahalede bulunmadılar daha sonra bi süre uzaklaştı kurtuldum derken cesaretini toplayıp bana aşık olduğunu söyledi bende kibar bir şekilde uyardım başımdan kovdum ardından yani bu sene Şubat ayından beri sosyal medyada abartısız 50 veya 100 hesap açıp bana takipler mesajlar attı bir süre konuştuk Şubattan Mayıs'a kadar ve bu kişi hergün internette kadınlarla tanışıp konuşan buluşan bir adam sonra evlilik yoluna girdi birisiyle şükür dedim kurtuldum ayrıldık üstünden 1 buçuk ay geçti hala sosyal medyada fake hesaplar açıp takip atmaya devam ediyor en son tanıdık birinin adı ve resmi ile fake hesap açtı hiç anlamadım bile fake olduğunu takip listesini bile aynısı yapmış takip attı kabul ettim tanıdık sanıp 3 5 gündrn sonra evimi gizli gizli izlediğini farkettim ve ertesi gün mesaj attı konuştuk tekrar beraber olmak istedi kabul etmedim ağır küfürlere maruz kaldım bugün yine gizli gizli evimi beni izlediğini farkettim ara sıra tehditler Dr etmişti polis hiçbir şekilde müdahale etmedi yine aradım sonuç sıfır artık kafayı yicem her türlü uzak duruyorum ama yetmiyor ailem biliyor adam dengesiz aşırı takıntılı

Bana saplantılı bir adam var nasıl kurtulabilirim?