Kafayı yemek üzereyim çalışıyorum test çözüyorum oh ne güzel başka konulara bakiyorum ertesi gün bı bakayım diyorum ne ulan herşeyi unutmuş oluyorum bıktım artık ya bıktım bana bir şey önerin çıldıracam artık sorularda bir güzel çözmüşüm birgün bakmayim herseyi unutuyorum of ooooooooffffff habire habire dönüp dönüp okuyacak miyim başka dersim yokmu benim yav ne bk yicem şaşırdım artık
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Her sabah 15-20 dakika özetin varsa tekrar yap ders çalışmadan önce
Yoksa tarih çok nankör bir ders çok iyi bildiğini bir bilgiyi bile unutabiliyorsun
Kitaptan okuyorum of napcam ben ya
Kısa kısa özetler çıkar notlarıda nerden soru geleceğini tahmin ederk çıkar
ya da kitapta önemli gordukeorin altını ya da üstünü fosforluyls çiz her gün tekrar et sorna hallolur
Ben hiç tahmin edemiyorum ki nerden gelcek ben en iyisi konuları bitirmiştim ama hepsini unuttuğum için ne güzel oh baştan her konuyla ilgili ya özeti okuyayım ya da not çıkarayım ama bir gün içinde yapayım vaktim yok
Sınava hazırlamak böyle bir yerden kisacan ki bir yerden kazanasin soru çözünce nerden soru geliyorsa onalr önemlidir birde çözdüğün kaynak çok önemli iyi yayinalr almaya çalış
Konu konu ilerle bir konuyu iyice bitir bolbol konuyla ilgili soru coz
Ya bak dünden o çeki gün bitirdim konuyu sonra o konuyla ilgili ne test varsa hepsini çözdüm bugün bir bakayım ne çözmüşüm dedim yok bütün herşeyi unutmuşum şu an bilmiyorum resmen aglayacam ya
Sadece ezberliyormusun dikkat etmeiyorsun demekki bir yerde yanlış yapıyorsun demekki bende tarih ve coğrafyada çok zayıftım oturup çalıştım konu konu bol bol soru çözdüm senin gibi unuttum tekrar ettim sürekli bıkmadan usanmadan pes etmedim sonunda faydasını gördüm şu an sorsan ne hatirliyorsun hiç bir şey çok takılma konuya çalış çözümlü sorular bak sonra bol soru çöz zamanla faydasını görürsün
YA bişi dicem sürekli konuyu okuyup durmak istemiyorum en iyisi soru mu cozeyim sorudan bilmediklerime baka baka öyle mi öğreneyim bana bir yol goster bundan sonra olan bişi yap öyle çalışayım ya lütfen
Çözümlü sorulara bak daha sonra diğer sorulara bak yapamadığını cevaptan giderek ogrenebilirsjn
Not cikaramak sana fayda sağlar mi
Ben bence çözüme bakarak gideyim yapcak bişi yok başka arada haftada birde okurum konulari yine öyle yapayım hep soru cozeyim konuyu da haftada bir tekrar edeyim drmi
Yani en azından bir şey kabul etmezsin küçük notlarda çıkarıp çalışabilirsin konuyla ilgili
Bende bunu düşünüyordum
Ya ben çok sıkıldım bu durumdan hergun hergunde tarihe bakamam ki bak dünden önceki gün baktığım öğrendiğim güzel çözdüğüm konuyu şu an bilmiyorum yok unutmuşum aglayacam sinirden
Kpss mi
Evet
Az kaldı valla iyi çalış kız benim daha 1 sene daha var önlisansmj
Calisamiyom yav unutup duruyorum
Hahaha ara ver az da sen
Valla hevesimde kalmıyor böyle olunca aglicam ya ben
Konusmakıster misin
Aynı yavvvvvvvvv
Valla bagracam artık bende olay cikaracam bunlar gibi ya artık
Bence soru çözmek pekistiriyo gibi. 10 kere konu dinlesen de kalmıyor sanki
Ben konu okudum üstüne o konuyla ilgili herşeyi çözdüm sadece birgün bakmadım her şey gitmiş sorulara baktiim lan dedim naisl çözmüşüm ben bunları herşeyi unutmuşum kanka iyice psikolojim bozuldu yav
Yav yazmıyorum düzeltip durmayın @mk yazıyorum bunlarda sinirimi bozuyor shshahshss
Evet öyle yav ciddennnn bok gibi bir durummmm
Kafayla
Aaa çok pardon ya iyki dedin ben gtumle okuduğum için böyle oluyormuş bide kafamla deneyim sağol
Aferim devam et