Ama benm sevdiğim şeyleri sembol olarak kullanması kafamı karıştırdı
Arkadaşım benden hala hoşlanıyor mu?
Ama benm sevdiğim şeyleri sembol olarak kullanması kafamı karıştırdı
7 senelik bir arkadaşlığımız var ama ne arkadaş ne sevgili tadındaydı. o evlendi. Evlenince duyguları bitmiştir diye seviniyordum ama bugün bir profil fotoğrafı yapmış kuş ve papatya sembolü olan. Sizce ilgisi hala devam ediyor olabilir mi? Çünkü onu tanıyorum bazı sembolleri veya fotoğrafları öylesine kullanmaz. Mutlaka bir anlam vermek ister. Ve ilgilendiği birinin neyi sevdiğini mutlaka bilir unutmaz. Benimle evlenince iletişimi kesmedi. Devam ettirmeye çalışıyor biliyorum ama bunu arkadaş olarak mı yapıyor yoksa o eski duyguları hala canlı mı bilmiyorum. Nasıl davranmam lazım bilmiyorum. Aramızda hiç sevgililik durumu olmadı ama ikimizde aramzdaki şeyin arkadaşlık olmadığının farkındaydk. şu an evli olunca ben rahat etmiştim emin olamıyordm ilgisi bitmiştir diye. Ama kafamı karışıyor böyle semboller kullanmasıve aramzdaki muhabbeti bitiremeye çalışması. Evli kişiler eski duygularını gömerler diye düşünüyordm sizce nasıl davranmayım. İlgisi devam ediyor olabilir mi. Yoksa ben arkadaşça yaklaştığını düşünüp devam mı edeyim arkadaşlığa
Bence mesafe koy neden çünkü o evli ve seninle duyguları geçici olabilir ve bir gün ben ne yapıyorum ya diyip seninle anında iletişimi kesebilir
Cevap
3Cevap
Keşke evlenseydiniz bir erkek aşık oldugu kadını hiçbi zaman unutmaz evlensede aklı fikri sende hatta yatakta eşiyle beraber olurken seni hayal eder
Öyle de olsa uzak dur
Galiba
Bu kişi kadın mı?
Erkek
İşte bende omdan rahatsız oldum. Yani benm hiç bir zaman ilgim olmadı. O aramızda hiç böyle şeyler dillenmedi. Ama o hep ilgi duydu biliyorum. Ben evlenince muhabbetimizi bitiririz diye düşündüm özellikle ben evlenirsem önce eşimi bahane edip muhabbeti keserim diye. Ama o benden önce evlendi. Ve arkadaşlığımızı daha da pekiştirmeye çalışıyor. Ben de evlenince ilgisi bitmiş ditr düşündüm. Normal hal hatır sorup bırakıyoruz oturup muhabbet etmiyoruz. Ama böyle imalı semboller kullanması benm sevdiğim şeyleri kullanması dikkatimi çekiyor. Düğün Davetiye de bile bu figürler vardı. Kuş ve papatya kendi eşi seviyor desem bu kadar mı denk gelir. Ben mi abartıyorum. Diyr merak ettim. Eğer doğru hissediyorsam. Daha da soğuk davranacam. Çünkü böyle şeylerden hoşlanmıyorum
Nasıl bir açıdan. Bende onn kendi eşime saygısızlık yaptığını düşünüyorum. Ama benmle bir ilgisi yok ben bir şey yapmıyorum.
Evet bekarım
Bak açık söyleyeyim senin hayatında tam olarak istediğin birini bulamaman bu konumda bu adamın hareketleri ilgini çekiyor yoksa sormaz siler atardın. Neden dersen kadınlar ilgilenmedikleri şeyleri hayatlarından sorgusuz sualsiz çıkarma konusunda merhametli değillerdir. Senin yalnız olman senin belirli düşüncelerde nasıl olurdu düşüncesini ve bir kadına haksızlığın olmasını düşündürtüp rahatsız ediyor olabilir. Ona gelince zaten yanlış yapıyor
Evet bu konuyu irdelemem hayatımda kimse olmayışmdan dolayı rahat bir şekilde irdeliyorm. Ama hayatımda biri olsaydı da dikkatimi çekerdi. Ama sorgulamazdm tabi ki. Bu çok doğal yani. Boş vaktim bar hayatımda kimse yok. Sorgulamamda bir sakınca yok. Benim merak ettiğim bir zamanlar arkadaş olarak değer verdiğim birinn eşine karşı böyle yapma ihtimali düşündürdü. Yanlış tanımışım diye düşündüm. Çünkü ben arkadaşlarımın sadece bana karşı olan davranışlarına göre değil başka kişilere karşı olan iyi kötü davranışlarına da dikkat ederim. Ve onn eşi varken imalı bir şey yapması beni üzdü. Demek ki yanlş tanımşm dedim. Ama yine de beni ilgilendirmez. Ben sadece ben mi yanlş anlıyorm acaba diye sormak istedim.
Yani ortada kesin bir şey yok ama 7 yıllık arkadaşlığımıza dayanarak biliyorum ki nokta bile paylaşsa onn bir anlamı vardır onn için bunu kimse anlamasa bile ya o bilir ya da kimin için paylaştıysa o da bilir. Çünkü bi ara bana daha arkadaşlığımızn ilk başlarında böyle benm sevdiğim ya da benö anlayacağım şekilde durum yapıyordu. Ordan biliyorm. Bu kuş ve papatya boşuna değil gibi geliyor. Sadece eşi de i acaba kuş ve papatya seviyor diye düşündüm ama ben olsam böyle bir benzerlik olsa dahi yanlş anlaşılır diye yapmazdım. şu an fark ettim ki ben doğru anlamşm. Bundan sonra daha da soğuk mesafeli yaklaşacam. Teşekkür ederim sizde yine bir fikir alışverişinde bulunmak insanın bazı şeyleri anlamasona yardımcı oluyor
Belkide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?