Arkadaşım benden hala hoşlanıyor mu?

7 senelik bir arkadaşlığımız var ama ne arkadaş ne sevgili tadındaydı. o evlendi. Evlenince duyguları bitmiştir diye seviniyordum ama bugün bir profil fotoğrafı yapmış kuş ve papatya sembolü olan. Sizce ilgisi hala devam ediyor olabilir mi? Çünkü onu tanıyorum bazı sembolleri veya fotoğrafları öylesine kullanmaz. Mutlaka bir anlam vermek ister. Ve ilgilendiği birinin neyi sevdiğini mutlaka bilir unutmaz. Benimle evlenince iletişimi kesmedi. Devam ettirmeye çalışıyor biliyorum ama bunu arkadaş olarak mı yapıyor yoksa o eski duyguları hala canlı mı bilmiyorum. Nasıl davranmam lazım bilmiyorum. Aramızda hiç sevgililik durumu olmadı ama ikimizde aramzdaki şeyin arkadaşlık olmadığının farkındaydk. şu an evli olunca ben rahat etmiştim emin olamıyordm ilgisi bitmiştir diye. Ama kafamı karışıyor böyle semboller kullanmasıve aramzdaki muhabbeti bitiremeye çalışması. Evli kişiler eski duygularını gömerler diye düşünüyordm sizce nasıl davranmayım. İlgisi devam ediyor olabilir mi. Yoksa ben arkadaşça yaklaştığını düşünüp devam mı edeyim arkadaşlığa

Güncellemeler
+1 yıl
Yani benimle iletişimi eskisinden daha da sağlam tutmaya çalışıyor. Ben arkadaşça devam ettirmek istiyor diye düşünüyorumdm o yüzden içim rahat bir şekilde bende arkadaşlığımı devam ettiriyordm hak hatır sorumca cevap vermiyorum vs.
Ama benm sevdiğim şeyleri sembol olarak kullanması kafamı karıştırdı
Arkadaşım benden hala hoşlanıyor mu?