Aşk İlişkileri Kaç yıl sonra evleneceğinizi tahmin edeyim mi? Wheeinthemood Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Kaç yıl sonra evleneceğinizi tahmin edeyim mi?#Soojin #JendeBu gereksiz soruyu neden sordum bilmiyorum. Güncellemeler+1 yıl Tahminler tutacak mı acabaaa hwjdhdndjf Güncellemeler+1 yıl Ben sanırım hiçbir zaman evlenmeyeceğim kimseye güvenmiyorum hsjdhdhdqhsbsb Kaç yıl sonra evleneceğinizi tahmin edeyim mi? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. Tahmin edebilirsin 1 1 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl 4 yıl sonra
birsenfonişairi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Hadi söyle bakalım 😊Neden kimseye güvenmiyorsun ki? 🥲 1 2 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl 1 yıl sonra.Bi sebep yok ben kendime bile güvenmem Yorumla birsenfonişairi +1 yıl Bu ekonomiyle 1 yılda zor evlenirim jende 😂Kendi karnımı zor doyuruyorum vallahi dkdrrikfkUmarım kendinden çok , adın gibi emin olduğun ve güvenebileceğin bi insanla karşılaşırsın ❤ Yorumla
Tolga720 Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Evlilik için bence en saçma bir düşünce. Ben kimseye guvenmiyorum. O zaman anneniz sizin turşunuzu kursun 😂 1 2 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Olur Yorumla Tolga720 +1 yıl Tamam soyleyin tuzunu fazla koysun da kokmayın bari 😂 Yorumla
ecemsiz Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Merak ettim düşünceni tahmininj 1 1 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl 6 yıl sonra Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Tamam tahmin et 1 5 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl 4 yıl sonra Yorumla Saddov +1 yıl Geç Yorumla Wheeinthemood +1 yıl 1 hafta sonra evlen Yorumla Saddov +1 yıl Tamam Soo 😂 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Soo? Neyse qhsjnmssn Yorumla
Bt74ever Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Olur, merak ettim:) 1 1 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl 6 yıl sonra olabilirr Yorumla
Yukimirai Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 76% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 624 cevap paylaştı. et lütfen jende 1 5 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl 7 yıl sonra Yorumla Yukimirai +1 yıl görücez ne zaman veya kiminle olacağını ama tutarsa ne gülerim ahahahah Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Tutsa bile hatırlamazsın hsjshdhd Yorumla Yukimirai +1 yıl yüzlerce animenin kaç tane anı var aklımda hatırlarım gibi tutarsa ve hala konuşuyorsak yazarım Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Olur Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Tahmin Eder Misin? Rica Etsem 🙏 1 2 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl 3 yıl sonra Yorumla RıfatŞen +1 yıl Tahminin Doğru 3 Yıl Sonra Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı. Tahmin et bakalım 1 1 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl 4 yıl sonra Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Olur bakalım 1 5 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl 1 yıl sonra Yorumla Mario45 +1 yıl Çok erken Yorumla Wheeinthemood +1 yıl 50 yıl sonra o zaman Yorumla Mario45 +1 yıl Tam ideal shsjdsh Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Bence de tam uygun Yorumla
Sκγlιηε Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl olur ) 1 3 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl 5 yıl sonra Yorumla Sκγlιηε +1 yıl mesleğimi elime almış olursam gayet makul bir evlilik dönemi olabilir :D teşekkür ederim Yorumla Wheeinthemood +1 yıl rica ederim Yorumla
Sezen33 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ne zaman💃 1 2 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl 2 yıl sonra Yorumla Sezen33 +1 yıl Bakalım 😁 Yorumla
viasomnia Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. bekliyorum. 1 4 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl 5 yıl sonra Yorumla viasomnia +1 yıl çok erken, otuzumdan önce evlenmem kesinlikle Yorumla Wheeinthemood +1 yıl 12 yıl o zaman Yorumla viasomnia +1 yıl bak buna okayim 💅🏻 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Et bakalım 1 2 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl 3 yıl sonra Yorumla hot_chocolate +1 yıl Offf çok Yorumla
dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Olur. 1 2 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl 4 yıl sonra Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Bak güzel zaman sjhxhxTeşekkür ederim 💓 Yorumla
IXARESXI Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Hadi bakalım 1 4 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Sen biraz zor evlenirsin o yüzden 10 yıl sonra shjdhdhd Yorumla IXARESXI +1 yıl Haydaaaa ahahaja Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Yanlış mı shsjhsjdjdbd Yorumla IXARESXI +1 yıl Belli olmaz hiç belli olmaz djdis Yorumla
İandT Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 67% +1 yıl E bakalım 1 3 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl 2 yıl sonra Yorumla İandT +1 yıl Aday dahi yok ortada ama bu sorunun cevabını görmek için 2 yıl beklemem gerekiyor 😊 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Evet Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Et bakalım 1 2 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl 12 yıl sonra diyesim geldi shdjdhdh Yorumla Boavistaa +1 yıl İyi demişsin dfşkgkdş Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ay evet evett. 😄 1 1 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl 5 yıl sonra olabiliiiir Yorumla
linley Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 627 cevap paylaştı. Et bakalım beybi 1 6 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl 5 yıl sonra Yorumla linley +1 yıl Ben o kadar bekleyemem ki Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Yarın evlen o zaman Yorumla linley +1 yıl Olur, evlen benimlen Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Hadi evlenelim Yorumla linley +1 yıl Mutluluktan ölcemm 😭 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evet et 1 2 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl 4 yıl sonra Yorumla porifldekibendeğilim +1 yıl Sen bensin ya. Yorumla
XPhazonZero Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı. Et bakalım 1 2 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl 4 yıl sonra Yorumla XPhazonZero +1 yıl O kadar erken evleneceğimi sanmıyorum Yorumla
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Et bakalım. 1 5 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl 3 yıl sonra Yorumla GhostlyKisses +1 yıl Evliyim. Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Demek ki tahmin yeteneğim yok :(( Yorumla GhostlyKisses +1 yıl Şakaaaa sjdjjd 3 yıla düğünde görüşürüz xncj Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Yaaaa wgjshdhdhdbs Yorumla
SourSweet Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 1 2 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl 2 yıl sonra Yorumla SourSweet +1 yıl ahahs çok iyimser bir tahmin ama şu an için çok zor :D Yorumla
umursamazbirkedy_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Haydi söyle. 1 1 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl 4 yıl sonra Yorumla
Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. hıhı 1 2 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl 1 yıl sonra Yorumla Ecmelovski +1 yıl abla naptin sen Yorumla
Çilemhanım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Et bakalım 1 1 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl 5 yıl sonra Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Et bakalım 1 1 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl 5 yıl sonra Yorumla
Anki06 Takip Et Yoda Yaş: 54 +1 yıl Söle bakem? 1 2 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl 3 yıl sonra Yorumla Anki06 +1 yıl anca tabi😅 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Et bakalım 1 1 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Yaşın doğruysa 1 ay sonra Yorumla
Zeze9035 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Tahmin et 1 1 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl 4 yıl sonra Yorumla
Jordankast Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Evet 1 5 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl 7 yıl sonra Yorumla Jordankast +1 yıl Görüşü fark edip düşünüp yazman ne kadar sürdü Yorumla Jordankast +1 yıl 7 yıl da çok geç be Yorumla Wheeinthemood +1 yıl 7 yıl geçse 1 ay sonra evlen Yorumla Jordankast +1 yıl Tamam Yorumla
Eceedemirrr Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Edermisn 1 3 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl 6 yıl sonra Eceedemirrr +1 yıl Ama iki hafta var 😂🤦🏻♀️ Wheeinthemood +1 yıl Tutmadı desene shdjdhhd
ByExrian Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Etsene 0 1 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Hiçbir zaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Tahmin edebilirsin
4 yıl sonra
Hadi söyle bakalım 😊
Neden kimseye güvenmiyorsun ki? 🥲
1 yıl sonra.
Bi sebep yok ben kendime bile güvenmem
Bu ekonomiyle 1 yılda zor evlenirim jende 😂
Kendi karnımı zor doyuruyorum vallahi dkdrrikfk
Umarım kendinden çok , adın gibi emin olduğun
ve güvenebileceğin bi insanla karşılaşırsın ❤
Evlilik için bence en saçma bir düşünce. Ben kimseye guvenmiyorum. O zaman anneniz sizin turşunuzu kursun 😂
Olur
Tamam soyleyin tuzunu fazla koysun da kokmayın bari 😂
Merak ettim düşünceni tahmininj
6 yıl sonra
Tamam tahmin et
4 yıl sonra
Geç
1 hafta sonra evlen
Tamam Soo 😂
Soo? Neyse qhsjnmssn
Olur, merak ettim:)
6 yıl sonra olabilirr
et lütfen jende
7 yıl sonra
görücez ne zaman veya kiminle olacağını ama tutarsa ne gülerim ahahahah
Tutsa bile hatırlamazsın hsjshdhd
yüzlerce animenin kaç tane anı var aklımda hatırlarım gibi tutarsa ve hala konuşuyorsak yazarım
Olur
Tahmin Eder Misin? Rica Etsem 🙏
3 yıl sonra
Tahminin Doğru 3 Yıl Sonra
Tahmin et bakalım
4 yıl sonra
Olur bakalım
1 yıl sonra
Çok erken
50 yıl sonra o zaman
Tam ideal shsjdsh
Bence de tam uygun
olur )
5 yıl sonra
mesleğimi elime almış olursam gayet makul bir evlilik dönemi olabilir :D teşekkür ederim
rica ederim
Ne zaman💃
2 yıl sonra
Bakalım 😁
bekliyorum.
5 yıl sonra
çok erken, otuzumdan önce evlenmem kesinlikle
12 yıl o zaman
bak buna okayim 💅🏻
Et bakalım
3 yıl sonra
Offf çok
Olur.
4 yıl sonra
Bak güzel zaman sjhxhx
Teşekkür ederim 💓
Hadi bakalım
Sen biraz zor evlenirsin o yüzden 10 yıl sonra shjdhdhd
Haydaaaa ahahaja
Yanlış mı shsjhsjdjdbd
Belli olmaz hiç belli olmaz djdis
E bakalım
2 yıl sonra
Aday dahi yok ortada ama bu sorunun cevabını görmek için 2 yıl beklemem gerekiyor 😊
Evet
Et bakalım
12 yıl sonra diyesim geldi shdjdhdh
İyi demişsin dfşkgkdş
Ay evet evett. 😄
5 yıl sonra olabiliiiir
Et bakalım beybi
5 yıl sonra
Ben o kadar bekleyemem ki
Yarın evlen o zaman
Olur, evlen benimlen
Hadi evlenelim