Sevgilini seviyor olmana rağmen bir başkası aklını karıştırabilir mi?

Sevgilini seviyor olmana rağmen bir başkası aklını karıştırabilir mi?
Hayır öyle bir dünya Olmaz öyle bir anlayışlı olamaz Eğer ben Birinizin seviyorsam olay bitmiştir O zaman niye o kişiyle sevgiliyim Öyle değil mi
Ama nasıl bir sevgi olduğuna bağlı.
Şöyle ki ben birisini seviyorsam karşılık aldıysam benim gözüm ondan başkasını görmez kulaklarım ondan başkasını duymaz ondan başkasını düşünemem imkanı yok bakmam bile çünkü ilgimi Çekmez.
Ama birisini seviyorsam doğru düzgün karşılık alamıyorsam buna rağmen sadık bir şekilde sevmeye devam ediyorsan her seferinde sevdiğin kişi beni tutup tutup duvara çarpıyorsa sürekli benim artık böyle gözyaşıma sebep oluyorsa belli bir yerden sonra birisi benim aklımı çelebilir ya da ben birisinin aklına girebilirim.
Kısacası şöyle aslında eğer ki sevdiğim tarafından birazcık olsun 1 gram olsun değer görüyorsan azıcık bir şey olsun karşılık alıyorsan asla gözüm başka kimseyi görmez ama benim verdiğim sevgi sürekli yarı yolda kalıyorsa sürekli böyle benim üzülmeme sebep oluyorsa elbet beni de mutlu eden çıkar.
Teşekkür ederim teşekkür ederim teşekkür ederim teşekkür ederim teşekkür ederim teşekkür ederim teşekkür ederim teşekkür ederim💙💛🥳😂🌺😌😂
Rica ederim 😂❤️
İzin vermem buna ben genellikle ama büyük konuşmayalım ya başımıza gelmesin :D ahsh keyifli geceler..
Teşekkürler baby 💋🥂
Rica ederim ❤️
Severken ben sadece kalbimle sevmiyorum beynim de seviyor dalağım da neyse iç organları fazla katmayalım böbrekler olayın bizle hiç ilgisi yok diye söylenecek şimdi dalağı şişirdik yeter bence 😂😂
Yani sevince kandırılmak söz konusu olmaz eğer ki kandırıldım diyorsa aklı çelinmeye müsaittir yani sevgi duvarı örülmemiştir. O nedenle seversek 10 kızın ortasına atabilir gözü arkada kalmasın ben hepsini gözüm gibi bakarım neyse ciddiyetten uzaklaşmadan cevabımı noktalayacağım.
Karışacak bir aklım yok her şey yerli yerinde oluyor genel olarak.🙂
Ne kadar özel bir adamsın soyunu çoğalt lütfen 😄
Sen özel bir kadın olduğun için böyle görüyorsundur. Sen çoğalt lütfen ki naiflik güzellik yayılsın etrafa.🙂
Teşekkür ederim 😌
Cevap
70Cevap
Aşk dışarıya olan körlük durumu oluşturabiliyor. Sevgi dediğimiz şey daha çok alışkanlık gibi aşk söndüğü zaman akıl da kolay çeliniyor diye düşünüyorum.
Tüm ilgim sevdiğim adamda olur benim.
Dikkatimi bile çekemez.
Sadece sevdiceğimi sonsuza dek severim. Aklım ve kalbim sadece ve sadece sevdiceğime aittir
Ben kafayı biriyle bozduğum zaman onun dışında kimse umrumda olmaz..
Seviyorsam çok zor kimse celemez
İmkansız sadece sevgilimi severim
Bu gerçek anlamda ve net bir şekilde cevaplayabilirim, Hayır çelemez.
Sevdiğim kişi genel anlamda ortalama ya da çirkin birisi de olabilir. Ama ben o kişiyi o şekilde, o haliyle, o kişiliğiyle kabul etmişimdir. Ama hayatımda o kişi varken ne kadar güzel ne kadar ünlü ne kadar zengin ya da ne kadar çekici bir kadın olursa olsun ilgimi çekmez.
Ben başkalarını bilmiyorum, ben diğer kadınlara kapatıyorum kendimi eğer sevdiğim biri oluyorsa. Tabiki karşıdaki sevdiğim kadında aynı şekilde beni sevip değer verecek👍
- Hayır, çelemez: Çıta çok yüksekte, şimdiden kolaylıklar dilerim.
- Hayır, karıştıramaz: Ondan daha zeki, daha akıllı, daha bilgili, daha heyecan verici, daha yakışıklı, daha çekici, daha karizmatik, daha varlıklı olması ve beni ondan daha çok sevmesi gerek ki aklım karışsın.
Hayır bunu kimse yapamaz. Çünkü ben sevgilimi sevmişsem ve aramızdaki sevgi gerçekse ona aitmiş gibi yaşarım hayatımı, gözüm ondan başkasını görmez. Bundan dolayı da aklımı çelemezler
Hem bu devirden hem de nefsimden korkuyorum oyle hızlı gelişiyor ki her şey anlam veremiyorsun.
Günümüzdeki boşanmaları örnek verelim birbirini çok seven çift evleniyor ayları bitmeden boşanıyorlar sebep ne aldatma. Demem o ki birini severken aklını başkası çelebilir tersini düşünen varsa tebrik ederim onları.
Çelmemesi lazım normal şartlarda. Ama böyle bir durumda da suçu tek tarafa yıkma taraftarı değilim. O ilişki de yolunda gitmeyen bir şeyler vardır mutlaka. Bir eksiklik, yalnız hissetme vb. İnsan kendini tamamlanmış hissederse böyle şeyler ona saçma gelir ama eksik olan kendini her açıdan tamamlamak ister. Tabi ki de yanlış ama bir ilişki içindeysek birbirimizi her açıdan tamamlamalıyız.
Bir başkası aklını karıştırıyorsa onun zaten beni sevmemiştir. Benim için diyorsanız kimse benim aklımı çelemez ben kendime güveniyorum bu konuda yüz vermem kimseye ben. Sert ve soğuk biriyim yanıma bile yaklaşamaz izin vermem buna.
Çelemez erkek dedin adam dediğin sevdiği kadından başkasına kafasını kaldırmaz bir kadinin ne fiziği ne teni erkeği etkilemez seviyorsa gözlerini saçının kokusunu isterse dünya güzeli gelsin yine bı bok olmaz
Hayır. Birini beğeniyor ve seviyorsam diğer herkese karşı küstah, kaba ve umursamaz oluyorum. Üstelik başkalarını reddetmek çok hoşuma gidiyor. Statümü şişiriyorum. 😂
Yok daha neler. Öyle bir şey olsa bile sevgilime hislerim gerçek olmadığını anlarım.
Hayatım da biri varken bile başka biri ne bileyim, pek olmuyor.
erkeklerin bazısı ne kadar severse sevsin flörte açıktır. kimi aldatır kimi basar geçer. monogami memelilerde nadir görülür. antik çağ cinsel hastalıklardan dolayı monogami yaygınlaşmıstır
Çelemez, aklıma ve kalbime biri düştüğü andan itibaren gönül defteri benim için o kişi ile kapanmıştır 🥰 Sevdiğim kişi ile sonsuza kadaa...
Hayır gerçekten seviyorsan 2. 3. 10. kişiler akıl çelemez
Eger bir baskası aklını celebiliyorsa ya sevgilini sevmiyorsun ya da sevgilinde senin hoşlanmadıgın birden fazla şey çıktı
Böyle bi durum varsa mola almak gerekli
ben birisiyle beraberken ve severken benim aklımı kimse çelemez öyle bir şey mümkün değil.. vazgeçerim soğurum bitiririm işte o zaman çelinirim
Seviyorsam bir başkası asla olmaz. Bir başkasına bakıyorsam ve o sırada ilişkim devam ediyorsa bu benim şeref yoksunu olduğumu gösterir
hayır, karşımdaki kişiyi seviyorsam ondan başkasına kör, sağır ve dilsiz olurum ilgimi bile çekmez.
Seviyosam kör oluyorum başkasına. İmkansız asla falan diyip büyük konuşmayayım başıma geliyor sonra ama sanmıyorum :)
Bir ilişkide olduğum halde gözüm hep başkalarına kayabiliyor ama tilkinin sonunda dönüp geleceği yer kürkçü dükkanıdır, değil mi?
🖤Yine doğruyu söylemiş
Sevdiğim insana sadık kalırım her zmn. Yalan değil kendimi biliyorum. Ana birini seviyorsam bir baskasini ne gözüm görür nede aklımı çeler.
Evet bazen sevgide mücadele olunmuyorsa çelebilir çok şükür ki sevgimi hicbirseye değişmedim..
Prensiplerim var sevgilimi sevmesem de bitmek üzere de olsa ilişki aldatmam kızla alakalı bir şey değil prensiplerim aşk dan önce gelir
Çelemez. Her zaman sevdiğime sağdık bir insan oldum. Bu durumda kalan birinin bile aklını çelmeye çalışmam, bana yakışmaz. Ona öyle bir insan olmadığını hatırlatırım ve kendine geldiğinde vazgeçeceği tek kişi ben olurum. Doğrusu budur.
Hayır, sadık bir insanım. Seversem tek kişi kalır. Ama ne yazik ki onlar sadik kalmıyoreee
Karıştırır. Cunku sevgilimin eksik taraflarını o tamamlayabilir diye düşünürüm 😂😂😂😂
Karıştıramaz, ben sade Türk kahvesi sevenlerdenim.
Bunu beraberken sezerim benden kaçmaz gitmekte herkes özgür dönüşü olmayan yol kafasına göre... 🥂
Böyle bir şeyin imkanı yok. Sevgilim varken gözüm ondan başkasını görmez
İnsan seviyor hele de karakteri sağlamsa aklı karışmaz
sevdiceğim varken ; başka birisi asla aklımı çelemez.
Brad Pitt gelse tanımam. Sevdiğim kişiden başkasına bakmam aklım celinemez yani
Asla, eğer onu sevmiyorsam zaten sevgili değilizdir
isterse hadid kardeşler Adriana lima gelsin ÇELEMEZ
Ben seviyorsam kimse benim aklımı çelemez aklımda bir kadın olur sadece
Yok seviyorsam kimse gelmez gözüme bütün erkekleri bacım gbi görrüm
Sevgiliyi seven gerçek sevgi sahibi ise asla böyle bir seyyasamaz.
Çok seversem çelemez en kotu hoş adam derim içimden
Çeler. Tek kişide duracak kadar kafayı yemedim
Celiski var. Severken baskasi nasil celebiliyor
çelemez. benim aklım fikrim sevgilimdir, teşekkürler.
Sevgilimi seviyorsam hiç bir kuvvet benim aklımı çelemez.
Çelmeye çalışabilir aynen ama yemez Anadolu çocuğu fgdg
Başkası aklımı çelerse sevgilimi sevmiyorum demektir?
şaka mı bu. d sevgilim varken hiç bi kız yanıma bile yaklaşamaz ne münasebet en son sevgilim olduğumda +50 kadar kızı listemden çıkarıp en samimi olduklarıma bile iletişimimi kesmiştim
Halk dilinde bunun çeşitli deyimleri de vardır !
Tamamiyle karakter meselesi gözüne perde inecek ha derlerse ki ben tek kişiye bağlı kalamam oda o kişinin...
Ne anlamda çeleceğine bağlı kalkıp başkasını sevemem ama ilişkiye girerim burdaki erkeklerin nerdeyse %90 ıda girer karşısına taş gibi bi hatun çıkarsa
Beni sevgim bu kadar ucuz değil
Çok ısrarcı olması lazım çelen kişinin ve daha çok çekim yaşamam lazım. Aksi takdirde hayır.
Hayır, sevgilimden başkasına kalbim ve algılarım kapalı olur
Başkası aklımı çeliyorsa Sevgilimi sevmediğimi anlarım
Böyle bir ihtimal hiç bir evren de yok. Çünkü ne zaman resmine baksam duygularım tavan
Aklımı çelemez kimse de ben onların aklını çelerim ama. : )
Aklımda birisi varken başka birisi giremez girdiyse zaten bitirmişimdir
Sevgilim olduğunda ondan başkasına bakmayacağım için.. Çelemez. Öyle bir kadın yok diyim..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?