Benim eskiden çok yakın olduğum bir arkadaşım vardı, ama zamanla arama mesafe koydum çünkü hiç büyümedi, hep çocuk gibi, 3 senedir üniversite sınavına hazırlanıyor, ama sözde hazırlanıyor, hayatını mahvediyor ona kaç kere demeye çalıştım o da beni anlamıyorsun falan dedi. Ben de evet anlamıyorum dedim, öyle biraz atamıza mesafe girdi ama arkadaşım yani onu seviyorum ve kıyamıyorum. Geçen dediki çok yalnızım kahve içelim mi ben de tamam dedim. Sonra işte dişçisine aşık olduğunu söyledi, bir de şey diyor " kanak çenemi ellediiii" Ben de dedimki kanka neden eklemiş olabilir sence😅
Sonra gel dişçiye gidelim sen de gör falan dedi, Ben de saçmala bu sıcakta o kadar yol bunun için gitcez falan dedim ama baktım üzülüyor "iyi peki" dedim. Neyse dişçiye gittik, arkadaşım dişçiyle konuşmaya başladı falan sonra dişçi bana döndü, siz? dedi. Ben de arkadaşımın yanında geldiğimi söyledim, sonra adımı falan sordu, okuyor musun, nerede okuyorsun dedi. En son giderken Instagram adresimi istedi ben de kullanmıyorum dedim ( yalan söyledim), sonra numaramı istedi, seninle konuşmak isterim falan dedi ama bunu çok kibar dedi gerçekten, bir etkinledim😅
Ama ben de vermesem daha iyi olur dedim. Sonra neyse oradan çıkınca arkadaşım bana "Ben eve tel döneceğim dedi" ve beni her yerden engelledi😔
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil