Hikayeyi izleyip istek atmayan erkeğin amacı nedir?

Arkadaşlar bi spor salonunda kayıt vs işlemleri yapan bir adam vardı 25 yaşında ben 20 yaşındayım üniversiteye gidiyorum. Adam hoşuma gidiyordu onunda benimle ilgilendiğini hissediyordum. Arkadaşım istek at dedi bende attım 3 5 gün bekletti sonra sildi bende bu süre boyunca spora gitmedim. Gittiğimde spor salonunda bi eşyamı unuttuğumu onu sormak için istek attığımı hatta attığım kişinin o olup olmadığını gösterdim. Evet benim ama ben görmedim hem müşterilerle takipleşmenşn yasak olduğunu söyledi bana komik geldi bu. Giderken takip at bana sana döneyim dedi. Attım ve sevgisiyle 3 5 postu vardı şaşırdım. 1 saat sonra da beni takipten çıktı bende bi süre sonra çıktım o saatten sonra da adamla işim olmadı tabiki ama o hala aynı davranıyordu. Ben bazı sebeplerden dolayı 2.5 aydır spora gitmiyorum bu adam beni bu kadar süredir görmüyor. Hesabım açık ve 3 gündür ne hikaye atsam 2 3 dk içinde görüyor takip isteği de atmıyor. İşten ayrıldı galiba çünkü biyografisinde yazıyordu kaldırmış gönderi sayısı da baya düşmüş sevgilisinden ayrıldı kesin. Adam nasıl hemen görüyor ya da bunca zaman sonra nasıl aklına geldim neden istek atmıyor amacı ne

Hikayeyi izleyip istek atmayan erkeğin amacı nedir?