Cilve nasil yapilir ozellikle eger bilginiz varsa mesajlasirken nasil yapilir dostlwr acil takviye🤙
Cilve nedir, nasıl yapılır?

Cilve nasil yapilir ozellikle eger bilginiz varsa mesajlasirken nasil yapilir dostlwr acil takviye🤙
Aslında bu tarifle pek olmaz insanın içinden gelmesi lazım özellikle şu mesajı at şu kelimeyi söyle şu emojiyi kullan demek pek doğru olmaz dediğim gibi çünkü insanın içinden gerçekten gelmeli ki istekle yapsın Bu samimiyetle karşı tarafa yansısın
Bir de bu sadece kadınla alakalı veya tek tarafla alakalı bir durum değil aradaki sohbet karşı tarafın vermiş olduğu enerji de çok önemli çünkü durduk yere normal bir konu hakkında konuşurken cilve yapmak tuhaf olur ancak yeri gelir zamanı gelir öyle bir konu açılır yaparsın daha yerinde olur daha güzel olur daha çok yakışır Bu da önemli buna da dikkat etmelisin
Sana tavsiyem çok fazla kendini kasma taktik yapma durumlarına girme ağza kadın olacağım diye çok kasıntı kasıntı duruma geri mi geri mi gerilme biraz daha kendini sal biraz daha rahat ol ama doğallık cilve bu başka bir şey pis olmak başka bir şey yani küfürlü konuşma oha çüş gibi şeyler söyleme bir de şunu söylemek istiyorum bir kadının dişiliğini de kullanması bence kötü bir şey değil çünkü kadınlarda böyle bir özellik var ve bunu doğru kişiyle doğru yerde kullandığın zaman bence çok tatlı ve güzel oluyor
Tesekkur ederimmm😻
Görüş
4Görüş
Cilve ne bileyim böyle tatlı tatlı naz yapmak gibi kedi gibi sırnaşmak gibi olabilir jdksjd
Mesajda dedim ama dostum
Cilve cilve de dans et karşısında
Sırnaşmak gibi bir şey
Hmmm şey bilmem
Ne diye yaziyorsun o zaman
En İyi Görüş