Güncellemeler
+1 yıl
Güncelle
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelllle
İnstgramı kapaticam dedim nerden konuscaz dedi numarasını verdi bu sabah ama hala yazmadım önceden çok nadir konuşuyorduk sonra sıklaştı konusma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hoşlanıyor olabilir, ne mutlu sana. :) Benim en yakın arkadaşım Alman bir erkekle nişanlı ve çok mutlu. Eniştemiz hem yakışıklı hem de çok iyi davranıyor arkadaşıma.
Annesi İsviçreli Müslüman sevmiyo bizimkilerde onay vermez yani bilmiyorum evliliğe yakın değiller bence
Türk-yabancı evliliklerinde kaç kişinin pürüzsüz ilerlemiştir ki? :) İlla ki önyargılar olur ama seven çiftler aşıyor bunları, evleniyor, mutlu oluyorlar. Instagram'da "turkiyeninyabancidamatlari" sayfasina gir.
Ya ben tabii arkadaşımdan dolayı diyorum bunları, siz nasıl mutluysanız öyle yapın.
Arkadaşının ailesi nasıl karşıladi peki müslüman değil ya
Bizim Alman enişte Müslüman oldu... Benim arkadaşım bu konuda hassastı, İslam'ı tebliğ etti... Enişte bey sünnetli mi değil mi bilmiyorum çünkü zaten dinden bağımsız olarak sünnet ediliyor bazen batıda da çocuklar. Ama sana hem Türk hem Arap fetva hattından öğrendiğim bir bilgiyi paylaşayım, sünnet olmak sünnettir, farz değil. Yani sünnetsiz bir erkek kalpten iman ediyorsa Müslümandır, sorun yok. Bu bilgiyi de yazayım dedim bilmiyorsan diye.
Şu dediğim sayfada Müslüman olmamış erkeklerle evlenen kızlar da var, tecrübelerini paylaşıyorlar.
Ya bilmiyorum annesi çok karşıymıs. Babası umursamiyormuş. Çocukta zaten hoşlanıyorum demedi arkadasiz ama bilmiyorum belki ben yanlış anliyorumdur
Sen ona kendi numaranı verdin mi
Hayır o verdi ve hala yazmadım
Bence yazmalısın ki sana ulaşabilsin
İşte bir kac gün sonra mi yazsam sonuçta arkadaşız bogmakta istemiyorum
Bence yazmanın tam zamanı. Kendini unutturma. Numara verdik yazmaz oldu demesin
Umursamaz bence ya
Onu tanımadığım için bilemiyorum. Ama uzun aradan sonra yazmak sana daha zor gelir benden söylemesi
Nasıl yani
Şöyle ki şimdi ona yazmıyorsun ya. Umursamayacağını düşünüyorsun. Daha sonra büyük ihtimalle yazmak isteyeceksin ona. Ama uzun bir aradan sonra ona yazmak sana daha zor gelecek. Şimdi konuşuyorsunuz, yazsan garip olmaz. Ama durup durup 2 ay sonra yazarsan o zaman garip karşılarsınız ikiniz de
Akşam saat 10 da yazdım hala cevap vermedi
Belki hala uyanmamıştır. Gece de erken yatmış olabilir
Sanmam orada saat akşam 8 di benim yazdığımda orada saat geri hiç bu kadar geç yazmazdi hala da yazmadi
Aaa ben Türkiyede yaşıyor sanmıştım. Benim de flört amerikalı 😅.
Belki başka bir şey olmuştur onunla ilgilenmiştir, veya arkadaşlarıyla gezmiştir. Hep aynı şekilde yaşayamaz sonuçta
Gizliden çıksan mesaj atsam ya da fake instan var mı
Sorunu beğendim şimdi. Tıkla oraya profilim gözüküyor
İstek attım
İnşallah benden hoşlanır
Hahahahaha neden
Oraya giderim hayatım kurtulur
Hoşlandığı evleneceği anlamina gelmiyo ki
Sen tanıştır gerisini bana bırak