Güncellemeler
+1 yıl
Sonda hakkını helal et belki bir gün dedi, ben hoşçakal dedim o belki bir gün ama fake adresi hala açık
Sizce neden hala fakesini kapatmıyor olabilir? Beni kırdı bana "Sana sadece tavsiye veriyorum ben sonun akadar gidemem sevgi bağı kuramam belki bir belki iki defa görürsün" yazdı çok kırıldım" bitsin hayatta başarılar hoşçakal" dedim oda sabah "Bunların hepsini biliyorum ama her şey işsteidğim gibi gitmiyor seni bekletiyorum üzüyorum o yüzden böyle dedim, seninle her güzeldi hakkını helal et" dedi ikimizde fakelerden konuştuk o fake yi benim için açtı neden hala açık?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sen yine buna benzer soru sormuştun boş ver bence sal gitsin o herifi.
Demek ki orada ne aşne fişneler yiyordur başkaları ile kimbilir. Demek ki sen orada onun için tek değilmişsin.
Sanmam çok korkak onu tanımiyorsunuz zor hayatı zor sürekli gözlem de diğer zamparalara benzemiyor
Belki cevap bekliyor bir gün yine mesaj atarsin diye
Bana "Hesapları kapatmayalim belki bir gün diyelim" dedi ben kapattım o açık
Al işte açıkça söylemiş.. sonunyok ama. bunilsikinin biliyorsun
Nasıl anlamadım yani
Açık kapı bırakmış sana belki dönersin bir gün diye.. evet çok çapkın biri değil belki hazır değil belki eşinden korkuyor düzenini bozmakta korkuyor.. ama senin için çıkmaz sokak
Aynen helal valla iyi çözdünn işinden ve adına leke getirmekten korkmasa çok çapkın olur ama korkuyor eşi de büyük korku var ben onu bekledim 1 ay oda bekler mi ama kalblnl kırdı asla onunla olmam haksız mıyım?
Sana iyi gelmiş o.. netten konuşmak açılmak.. merakininyenemezsen her şey olur
Yakinen tanışıyoruz zaten onla doktorumuzdu ama söylediği ağır şeyden sonra konuşmak istemedim
Aaa doktorsa uzaklas.. adamla hasta doktor ilsikin var szor duruma. sokma.. unut
Hasta yakiniyim ben size yazdım
Senden başka sevişitiği de vardır mutlaka
Adam korkak, çapkınlık bilmiyor hiç sanmıyorum düşük bir ihtimal
İşte onlar bir çok kişiyle konuşur ama biriyle tam olamaz
Ya bu ismi duyulmuş doktor adı çıksın istemiyor dikkatli bana bie zor güvendi ama olabilir önceden de fakesi vardı kaç fakesi varsa kapattı
Bilecikteki doktor mu bu
Aynen
Knk adam evli.
Hala seni istiyor ilerde doner
Dönecek kişi benim ben hesabı kapattım acaba hesabı Instagram kapattı falan mı sandı ki ondan mı bekliyor
Bencede ondan cabi isteyince seni bulur o
kapatır bence
3 gün oldu hala açık ne zaman kapatır acaba bekliyorum
belki fırsatı olmamıştır hala kapatmaması başkası olduğu anlamına gelmez bence
Başkası yokta beni mi bekliyor ben kapattım hesabın
seni bekliyor olabilir...
küfür yazmayayım
Neden küfür?
Başkalarıyla konuşmak için lazım olur demek ki
Çok korkak biri ya pek lhtllmal vermiyorum ona