biri sana instagramdan ekle vs demiş sakın ekleme sapık büyük ihitmalle sevgilini de bulup seni tehtid edicek bak mesakları sevgiline gösteririm vs diye erkekler cidden pis çoğu dikkatli ol öptüm
Hayır ben arkadaşıma iltifat ettim sunu dedim '' sirin fotoğrafların karizmatik sahibi bulundu 😅 rüyalarımın jönu olur kendisi 🤪" yazdığım şey buydu şirin fotigraf kedi fotoğrafları
Ama onunla bunu konuşmuştum arkadaşlarıma ne kadar yakışıklı arkadaşım var vs derim dedim ayrica arkadaşken ona yaptigimda sorun olmuyordu bide ona yapmadigimi iddia etti fakat yapıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ben de kıskancımdır
kavga çıkarırım
çok böyle kıkskançıklar da da soğurum
bence dikkat et
kıskandırma
Kıskandırmak amaçlı değildi
daha dikkatli ol
yine yaparsan buna benzer
açıkla iyice kafasında soru işareti klmasın
bilerek yapmadığnı vs
Valla 3 5 paragraf yazdım
biri sana instagramdan ekle vs demiş
sakın ekleme sapık
büyük ihitmalle sevgilini de bulup seni tehtid edicek bak mesakları sevgiline gösteririm vs diye
erkekler cidden pis çoğu dikkatli ol öptüm
Thankss 💙
Karşı cins arkadaşın ve sevgilin mi var? :d geçmiş olsun ehhehe
Evet:|
Delirttmek için fazlasını yapardım 😀
Çok fazla cildirdiii
Neler yapmazdım ki 😊
Takip gel 😊
nasıl bir iltifat ettin ki
uğraşmam
şınav çekerdim 5 tane
Bisi yapma
Ultra lüks bir trip yiyorum
Bir şey yapmayıp yüz vermezsen bırakacaktır tribi
Bıraktım zaten açıklamayi
Aferin devam böyle 😀
Olm gülme kötü hissediyom ben
Benim her günüm kötü hissetmekle geçiyor Bir süre sonra alıştığı için insan gülebiliyor acı çekerken
Ohoo onu aştım jem güler hem ağlarım felan
O zaman gülüyorum diye girme şimdi boş ver sıkma canını Gül
Ohoo gül diyor daha aglamadan günüm geçmez. d
Aman dur şimdi aglayacak halim yok kafam baska yerde dusunuyorum baska zaman aglariz 😀
😅 sağolll yiaa iyi destek
Benim xper yetmiyo yazmak icin sen yazman lazm ilk
🤔🤔🤔
Heyy
Ne dedi
Kim
Arkadaşının iltifatı neydi
Hayır ben arkadaşıma iltifat ettim sunu dedim '' sirin fotoğrafların karizmatik sahibi bulundu 😅 rüyalarımın jönu olur kendisi 🤪" yazdığım şey buydu şirin fotigraf kedi fotoğrafları
Fotoğrafta kedimi vardı anlamadım
Kedi 🐱🐈
Kediyi mi kıskamıyor erkek arkadaşın garip
Hayır orada arkadaşıma iltifatta bulundum karizmatik diye birde rüyalarımın jönu dedim yani genc yakışıklı oyuncu demek galiba
Ayıp etmişsin ozaman sevgilin haklı
Ama onunla bunu konuşmuştum arkadaşlarıma ne kadar yakışıklı arkadaşım var vs derim dedim ayrica arkadaşken ona yaptigimda sorun olmuyordu bide ona yapmadigimi iddia etti fakat yapıyorum
Kıskanır normal sen kıskanmaz mısın o kız arkadaşarına iltifat etse
ayrılırdım
Neden
çok saçma haraket
Bence de ama seviyorum onu hatta ne yapti biliyor musun ekran fotografi yapmış o cumlelerimi