Selam arkadaşlar iki senelik bir ilişkim var. Ben de 15 günden beri tatildeyim ve maalesef görüntülü fazla konuşamıyoruz çünkü müsait olamıyorum ama müsait olduğunda aramaya çalışıyorum iki kere falan aradım ikisinde de Biraz konuşup yüzüme kapattı. Nedenini yazmadı sonra ben yazdım neden kapattın diye odaya babam girdi dedi sonra bir daha aramadı. Bugün de müsait misin sordu bana Evet müsaitim dedim aradı beni konuştuk biraz sabah erken kalkacağım işe gideceğim dedi biraz yorgunum dedi sonra kamerasını kapattı ama neden kapattığını söylemedi Ben sordum cevap vermedi sonra yine sordum erdemle konuşuyorum dedim üç dakka falan sonra ben de suratına kapattım ig yazdım. Sonra 3 dakika geçti tekrardan snapten bi vıdeo uykusu olanın bana doğru yönlendirsin diye. Ben de bunu görünce dilirdim sonra tam olarak bunları yazdım ona. Kırk yıldı bi konuşuyoruz arkadaşları benden daha kıymetli. Sizce haklı mıyım?
Tabi tam olarak olup bitenlerden haberim yok ama bence iyi ki ona böyle yazmışsın. Sonra noldu haberdar edersin😁
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tabi kızım yok öyle susmak soyliceksin ki adam olsunlar azıcık. Şimdi hatalı yazmaz yarın anca çunku bütün gün beni nasıl kandırabilir diye düşünecek şimdi ama yazarsa mutlaka yazarım
Bana tavirlar tiripten ziyade umursamaz geldi. Sanki sikilmiş ve bunu sana bu sekilde yansitiyor. Heycan kacmis uzun iliskilerde cok siklik ile gorulur. Uzakliginda etkisi ile bu sekilde yansimis.
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama ben ondan sıkılmıyorum hata konuşmak istiyorum tatildeyim ve ona herşeyi anlatmak istiyorum ama bana boyle davranıyorum hatta bugun kumsal da İsmimizi yazdım ona atacaktım ama bana yaptıklarına bakın
herkesin dayanma tahamül olaylara bakışı tepkisi degisik. Benim yazilanlardan anladığım sana olan ilgisi azalmış. Senin ona halen nasil ilgi duyup sevdiğin onemsedigin onun nekadar umrunda olur vs bunu bilemem ama görünüşe gore pek te uzun sürmez ilişkiniz. Alta yorumlarınızda okudum sende pek sicak degilsin artik.
Yoruldum artık bende insanım insanı ister istemez soğukluk yaratıyor farkında değil ama Yinede ilgimi azaltmadım. Bu mesajdan sonra yazmadı yazarsa bişey napsam sizce cevap verip yazmasam mı akıl alıyım biraz sizden
bir insanın tatilde nasıl vakti olmazki? tatil abi tatil adı üstünde tatil. Oradan müdür çağırmıyor veya müşteri gelmiyor. Tatilde nasıl meşgul olabiliyorsun mesela..
0
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
Halamlarda kalıyorum floridada babamlar evde sürekli ve saatler farklı 8 saat. Sabah spora gidiyor kendisi falan yazmıyor da napıyorsun da yazmıyor
mesela sen durduk yere dengsiz davranırmısın hadi bugün dengesiz davranıyım diyip bu şekilde dengesiz olurmusun? olmazsın muhakkak karşı tarafdan bir şey etki etmesi lazım ki sinirlenesin. Eğer çocugun aklı dengi yerindeyse bilinçliyse bu şekilde davranmaz. Bence bu durumda kendinede bakmalısın. Sormalısın bu çocuk niye böyle diye kendinede bakmalısın.. Sormalısın kendine ne yapıyorum davrnaıyorumda bu böyle diye.. İllaki bir etken vardır
Bak haklısınız ama o bana hisslerini hiç söylemez boyle davranır. Bende insanım bi sıkıntısı varsa söyleşin düzelteyim. Ben içimde tutamayan biriyim hemen söylerim. Artık o kadar gözüm dönmüş ki bu son çizgisiydi. Ertesi gün günaydın yazmadı ama çevremiçiydi ben yazdı günaydınlar mesajını unutmuşum dedi sordum neden diye spor yaptım diyor yorgunum falan. Ama sinir olduğum şey hikayelerimi izleyebiliyor
sende haklısın.. şimdi rahatsız oldugun konularını söyledin kendince haklı sebeblerin var.. Peki sence onun haklı sebebleri neler mesela sen nerde hata yapıyorsun. Buldugun hataları çıkar ve onunkilerinle yan yana koy. Liste gibi bir şey yap.. Ve bunları onunla konuşup böylelikle hataları düzelte bilirsiniz. Bak çözümü bulduk 2 dakikada
Ya denedim hep kusura bakma özür dilirim dedi ama ertesi günü aynısı. Bak geçen başka bi konu için kavga ettik. Instada kızlara istek atıyor dedim niye boyle yapıyorsun dedi takipçi kasmaya çalışıyorum hem erkeklere de arıyorum dedi sonra çıkartalım istediğin rakama ulaştığımda diyor şimdi bir insan nasıl sinirlenmesin bunaaaa
Evet ama bunu anlamıyor ne kadar söylesem de dun yerinin kıymetini kimse alamaz diyor bugun de bunları yapıyor dengesiz ya ben onu çok seviyorum neler yapıyorum ama o beni görmüyor ben bi kız olarak bu kadar onun peşinden koşmamam gerek
yanlış iyice kız uyar onu seert ve kesin dille konuş.. Ama şuna katılmıyorum ben kızım onun peşinden koşamam. Bu yanlış bir düşünce. Erkeği kızı yokki bunun. Seven sevdiğinin peşinden belli bir yere kadar koşar. Dediğim gibi belli bi yere kadar. Sonra baktın olmuyor. Yapcak bir şey yok
Ben çok koştum benim annem diyor kızım sen kızsın biraz o koşsun bırak biraz peşini dedi merak Etsin neden soğuk yapıyorsun diye dedi. Ortak arkadaşımız var erkek oda bana diyor ki kanka bırak o koşun sa*ak mısın diyor bana
şöyle bir genel olarak ilişkinizi analiz yaptıgımda şöyle bir sonuç çıkıyor. Kavgadan besleniyorsunuz.. Bu da ikişkinizi ayakda zinde tutuyor ama aynı zamanda da yıpratıyor. Ortayı bulmalısınız ikinizde. Şimdi hiç tartısma olmasa böyle ot gibi bir ilişki olur dğeil mi bi zmaandan sonra heycanı kalmaz. Heyecanı kalmazsa ne olur? aşk ve sevgiyi hissedemezsiniz.. Orta yolu bulun
Bunu bende fark ettim de bu aralar fazla tartışıyoruz onun bu dengesiz hareketlerinden onla da konuşamıyorum hemen beni yanlış anlıyor alınıyor oysaki içimi dökmeye hisslerini ortaya koymaya çalışıyorum ki düzeltilim
heh şöyle her zaman yapıcı olmakda fayda var. Kırmak dökmek yarar sağlamıyor sonuçta değil mi. Nasıl daha iyi hale getirebilirim diye uğraşmak emek vermek lazım. İlişki bir çiçek gibidir. Suyunu güneşini vermezsen ölür. Çok sudaverirsen çürür.. Dengeyi iyi kurmak lazım
Ben hep sert konuşuyorum sinirimden içimi döküyorum ama beni de sa*ak yerine koymasın bütün tepkim buna hisslerini paylaşmayı sevmiyor mesela seni seviyorum demiyor aşkım kuzum bebeğim güzelim ama seni seviyorum demiyor
Sabrım ne kadar dayanak bilmiyorum ama az kaldı tükendi ben göze aldım artık hazırlıklıyım. Hep ayrıldıktan sonra geri dönüyor çunku benim gibisini bulamıyor ama sonra yine boyle dengesiz davranmaya başlıyor
Evet ama bunu demekten korkuyorum ama artık hak ediyor beni hiç ciddiye almıyor. Spora gidiyor ya üstü açık baklavalarını gösteriyor hikaye atıp sizce bu saygısızca değil mı senin sevgilin var neden elalem görsün
Evet bakar ama unutmasın bana da bakar ama ben asla öyle saygızızca şeyler yapmam bana ne dmler geliyor siliyorum istekler geliyor. Anneme hep diyorlar guzel kızını bize verin ama yok bunu görmüyor elindekinin kıymetini bilmiyprb
Evet hepsinin farkındayım ama ilk sevgilim olduğu için çok önemsiyorum bunu kendimi yapmam lazım. Onun bana nasıl davrandığı gibi davranmam lazım ki görsün nasıl bişey
Valla ben bir karar aldım beni üzen kıran insanlardan uzak duruyorum sanada öneririm. aynısını yaşatma konusuna gelirsek bencilce bir davranış ondan farkın kalmaz
Beni bilerek sinir etti snaptan artı uykusu olanın bana doğru yolasın lütfen diye ama bana diyor ki erken kalkıcam uyucam birazdan. Neden haklıymış gibi davranıyor
Ya onu bi bana attı ben biliyorum beni sinir etmek için hemen kopek gibi uyudu kopek gibi uykusu var ama inat işte kardeşim yeminle deliyle uğraşıyorum yazdıklarını gördü ama cevap vermiyor yarın bakalım