T. c kızları neden bu kadar karmaşık ve egoistsiniz ?

evet açık ve net bi şekilde söylüyorum neden bu kadar egoistsiniz cabası da karmaşıksnz
övünmek ğibi olmasın çok yakışıklıyım ve ğerçekten de kızlar kızlar diyorum ama diğer ülkelerin kızları hakına girmek istemiyorum t. c kızları türk kızları ğerek iş yerinde ğerek arkadaş ortamından ordan burdan şurdan bakıyor yiyecek ğibi hemde o derece konuşmaya çalışıyorum iş cidiyete gelince terslemeye başlıyor bana baktın bişey mi diyecektin diye soruyorum soruyorum bn sana ne diyecem be diyor ve aynı şekilde iş yerimde de bunu yaşıyorum kızlar hep böyle statüsü yüksek ollan erkeklerle slmlaşıyorlar takılıyorlar şimdi bi kaç soytarı kardeşim diyecek ki sen konuşmayı bilmiyorsundur v. s v. s ama benimle aynı statüde ollan diğer erkeklere karşı da öyleler türk kızları tipe karaktere bakmıyor paraya kariyere bakıyor sadece ona bakıyor net söylüyorum ve onlardan da soğudum yabancı bi kızla evlenmeyi düşünüyorum ama bence şahsi fikrim bunlarn en büyük sebebi bizim abaza kardeşim t. cmzn erkekleri hep yavsadilar yavsadilar bunlar da saraydan çıkıp ğelecek birini bakliyor şimdi ne düşünüyorsunuz?
T. c kızları neden bu kadar karmaşık ve egoistsiniz ?