Yardimci olanlar icin en guzel fileleed sizin icin olsun.
Ask hayatimda neler olucak
1 ben
2 o
3 suanki durum
4 neler olucak
5 sonuc

Yardimci olanlar icin en guzel fileleed sizin icin olsun.
Ask hayatimda neler olucak
1 ben
2 o
3 suanki durum
4 neler olucak
5 sonuc
Aslında sen birisiyle yeni başlangıç yapmak istiyorsun. O dediğin kişi aynı zamanda başka seçeneklerine odaklı. Şu an ki durumda aslında fırsatın var. İleri ki süreçte adalet yerini bulacak ve ilişki ya üst kademeye geçecek ya da biriyle başlayacak
Ama Tarot bakilirken burçlar ve ilişki durumu bilinmeli kartların bir sürü anlamı var çünkü
Ben yengec o ise Aslan burcu. Benden hoslandigini soyluyor hani aramizda birsey var ama bi okadarfa yok gibi ben daha cok ilgi istiyorum ya da nebilim biraz sahiplenici olmasini istiyorum. Simdi surekli ben hep ilk adini atiyorum gibi
Bak şimdi kartların anlamı oturdu. Sen onunla bir şeylere baslamak istiyorsun ama karşındaki erkekegin ya başka seçenekleri var ya da acaba bu kızdan başka seceneklerim olur mu diye düşünüyor. Kılıç asi kötü bir kart değil. Şu an durumunuz berbat gözükmüyor ama ileride adalet yerini bulacak ve bu ilişkide bir fırsat yakalayacaksınız. Ama sen bu çocuğun üzerine fazla düşme bırak o bir şeyler yapsın. Sen ne kadar ustelersen o kadar kötü olur
Bide soyle birsey var. Eski sevgilim beni geri istiyor benden bir sans istiyor beni sevdigini soyluyor. Ama ben onu istemiyorum. Ben o hayatimdaki olamiyorum istiyorum o kisi benim bekaretimi aldi. Ve benim uzerime dusmesini istiyorum iliskimizin sahiplenmesini istiyorum.
Cevap
0Cevap
Noo maalesef
Sikayet
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?