Neden bu mesafe? Sırf çalışan olduğum için mi? Kendisi otel misafiriydi de ben hoşlandım biraz ilk kez ve ödemesi kalmış ben de o bahaneyle yazmıştım. Dün ben çok mesafeli konuşmuştum gerçi ama bugün de kendisi öyle değil mi baksanıza halbuki yüz yüzeyken çok sıcak davranıyordu Bilmiyorum dışarda görse yürüyecek olan çocuk oralı bile olmuyor sırf çalışan olduğum için bence. Gerçi sıfır mahyaj ve o iğrenç resmi kıyafetler içindeydim beğenmemiş de olabilir o şekilde
Kızım adam tatile gelmiş. Eğer bekarsa anlaki eylence peşinde. Hadi senle filört etti diyelim. Belliki başka şehirde olmucak. Sen kaptırmışsın kendini iki güler yüze. Beğenen makyajsız da beğenir, en paspal kıyafetlede
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
İyi de o beğenmiş olsaydı her türlü konuşurdu zaten beb yazmışım sonuçta. Ve alo dediğimde güldüm o da gülebilirdi
Konuşma tarzın berbat. adamla oturup kahve içmişliğin vs. bi samimiyetin yok adama nasıl mesaj atmışsın. Tabi uzak durur
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya samimi yaklaşmak istedim. Sabah unuttunuz muuu diye mesaj atmoştım açmamıştı mesajımı ve aradım onu da açmamıştı öyle olunca alooo yazdım güldüm çok mu tuhaf anlamadım ki
Çok istisnai bir durum o. Yani erkekler daja görseldir ve o iğrenç kıyafetler içinde bir de makyajsız uykusuz olarak berbat görüniyordum gecede çalışıyorjm da
Gülmemiş Bu onun sana pişt zilli demesi gibi bir şey n Alooo 😂 mu. Ben olsam cevap vermez yolladığım paranın dekontunu atar susardım. O da atnı fikirdedif
Ya samimi yaklaşmak istedim. Sabah unuttunuz muuu diye mesaj atmoştım açmamıştı mesajımı ve aradım onu da açmamıştı öyle olunca alooo yazdım güldüm çok mu tuhaf anlamadım ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kızım adam tatile gelmiş. Eğer bekarsa anlaki eylence peşinde. Hadi senle filört etti diyelim. Belliki başka şehirde olmucak. Sen kaptırmışsın kendini iki güler yüze. Beğenen makyajsız da beğenir, en paspal kıyafetlede
İyi de o beğenmiş olsaydı her türlü konuşurdu zaten beb yazmışım sonuçta. Ve alo dediğimde güldüm o da gülebilirdi
Konuşma tarzın berbat. adamla oturup kahve içmişliğin vs. bi samimiyetin yok adama nasıl mesaj atmışsın. Tabi uzak durur
Tuhaf tabi. Sonuçta hiçbir mesaja ve aramana dönmüyor. Samimiyet yok ve sen alı diyorsun müşteriye
Kafası doludur çok acelecisin ve paniksin rahat ol kasma kuruyorsun kafanda
Bazı insanların samimiyeti hoslanti belirtisi değildir kapılma hemen yanı olacağı varsa olur
Ohooo çocuk gitti zaten ne olsun olacak olsa cevap yazar konuşurdu. Ben benden hoşlandı demedim zateen safece sıcak davranıylrdu dedim
Etkilenmiş olsa şimdiye kadar yazardı bence
Bence de. O halimle etkilenmesi imkansız zaten
Of saçmalama Allah aşkına ben garsonluk yapıyordum kız geldi instagramimi istedi sevgili olduk düşün yani maddi durumuda iyiydi
Kıyaslama böyle şeylerle
Çok istisnai bir durum o. Yani erkekler daja görseldir ve o iğrenç kıyafetler içinde bir de makyajsız uykusuz olarak berbat görüniyordum gecede çalışıyorjm da
Özgüvenine baslicam sinirimi bozma kendinle barışık ol biraz sanki beyefendi ingiltere prensi
Valla porshesi var
Seni biraksin beni alsın jsjdjdrjdjc
Aloo demen hoş mu
Hoşlandıysa da çok cıvık konuşmuşsun
Gülmemiş
Bu onun sana pişt zilli demesi gibi bir şey n
Alooo 😂 mu. Ben olsam cevap vermez yolladığım paranın dekontunu atar susardım. O da atnı fikirdedif
konu para diye
yani sikayet gibi olmus ustune senin rahatliginda ödesene len gibi olmus
bak kacirdigin nokta senin parayı getir nerdesin demen gibi olmus
sen ona niyetim sizi sormakdi diye bir mesaj cek
Yok bence rahatsız oldu
cunku konu para
Niyeti olan erkek konu her ne olursa olsun o boşluktan yürümeye çalışırdı
taw siz ne saniyorsunuz bilmiyorum ki su mesaj bana tanidigim bildigim hoslandigim bir hatundan bile gelse agzina s. dim :) neyse :)
Niye ki ya? Heey deseydim keşke. Aloo diyince ne oluyor güldüm sonunda da ne var bunda
Şu hitabın senin ne kadar yavvşak ve gevvşek olduğunu gösteriyor gerisini sen düşün
Ne alaka agsadfghh
Ayrıca o beni beğenmiş olsaydı her türlü konuşurdu zaten beb yazmışım sonuçta. Ve alo dediğimde güldüm o da gülebilirdi
Alakası şu kafası çalışmayan arkadaşım yavvşak ve gevvşeklerden kimse haz etmez. Sorduğun sorunun cevabınıda vermişsin aynı zamanda.
Parasal konular sıkmış galiba resepsiyonda çalışıyorsun sanırım 😅
Ben ne diyoeum sen ne diyosun ya
Çocuğu kalan ödemesi rahatsız etmiş diyorum 😅😂
Para için alooo dediğini düşünmüş
Başka yazacak bahane bulamadın mı 😅🙂
Aynen beğenmemiş
Otel müşterisine alo mu diyosun sen
Dedim ve güldüm öyle biriyfi çünkü yüzyüzeyken samimiydi
olabilir
Ne olabilir?
çalışan olduğun için olabilir
Ne oluyor çalışan olunca?
aslında bir şey olmuyor ama üzülme diye öyle dedim.. çekici bulup hoşuna gitseydin her türlü yürürdü bence..