Aşk İlişkileri Bana takip ve mesaj isteği atmışmısınız söyliyim mi😉? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ama gizli yazmayın tabi😉 canım sıkıldı bakalım kimler varmış.. Güncellemeler+1 yıl Tamam kimseyi ifşa etmiyorum burdan 😉😎 takip listem kabarık ama ben istek kabul etmiyorum zaten. Bana takip ve mesaj isteği atmışmısınız söyliyim mi😉? Cevapla Mesaj Soruları Takip Soruları Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Söyle ama atmadım. 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. bak bakalım elinde bana ait bir kayıt var mı :D 0 0 Yorumla
TemizMan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl Bana atana ben atıyorum. O yüzden atmamışımdır 0 0 Yorumla
İRamazannfb Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl İlginç niye attılar acaba halbuki foton bile yok 😂☺️ 0 0 Yorumla
YakisikliAlihan Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 59% +1 yıl Bu sitede 36 yaş ve üstü kadın bulunmadığına gore atmamisim galiba 0 0 Yorumla
ÜyeOldum34 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben olmadığım kesindir teyze.. Dayılar atmıştır 0 0 Yorumla
Blackİnstinct Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Ben yaptım mı 🤣 yapmam öyle terbiyesizlik ama 0 0 Yorumla
Dominant_Bey Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Hiç diğer kutundaki mesajlar arasında adımı arayarak boşa yorma kendini :)İyi geceler 🌹 0 0 Yorumla
KadinOrgazmi Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl 36-45 yaş aralığındaki bir kadına istek atmadım hiç 0 0 Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Söyle bakalim sayın megolaman.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle bir derdim yok şükür Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Emınım atmamısımdır ben 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Yoo biara mesajlaştık 😉 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Şaka yapıyuorsun sen Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşça sıkıntı yok Yorumla u kakilakuku +1 yıl Yok yıne yok dıyorum ben yazıstıgım kısıyı yazısından tanırım sıfır ıhtımal Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla u kakilakuku +1 yıl Pekı derken Yorumla Soran +1 yıl Dediğin gibi olsun madem yani Yorumla u kakilakuku +1 yıl Salladın yani :) Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla u kakilakuku +1 yıl Uye adın baş harfı Yorumla Soran +1 yıl 3, 4 kez üye oldum. Önceki hesablarımda konuşmuş olabiliriz.. Çokta önemli değil yani. Havadan sudan falan. Ben kimseyle ünsiyet kurmam pek Yorumla u kakilakuku +1 yıl iyi geceler:) Yorumla Soran +1 yıl Sanada Yorumla
Yukimirai Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 76% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 624 cevap paylaştı. atmış mıyım ahahahahhaha 0 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Ben söyleyeyim, hayır atmadım, yazmadım. 0 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Sen ne değişik bir arkadaşsın 0 0 Yorumla
MissChucky Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Atmadığima yemin edebilirim ama kanıtlayamam 0 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. ben sen atmadığın surece atmamisimdir 0 0 Yorumla
nickbulmayanherif Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 78% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı. Bazen ötle terbiyesizlikler yaparım 0 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Söyle bakalımmmm 0 0 Yorumla
uslukeçeeeeee Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bu abazalar herkese yazıyor 0 1 Yorumla yenibirisi1 +1 yıl Şu egolu lari Bi yere kapatın. Bikac abazayla. Halletsinler şunun işini. Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Benim olmama ihtimalim %100 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl söyle bakalım 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Gizlisin nerden biliyim kimsin 😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet sende gizlisin Yorumla Soran +1 yıl İyi de işin esprisi orada zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gör bakalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sonuç Yorumla Soran +1 yıl Söylemem dedim ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gizli değilim ya Yorumla Soran +1 yıl tamam kimseyi ifşa etmiycem dedim ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ozelden yaz bakalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl dm den yaz seni çok merak ettim Yorumla Soran +1 yıl ? 🤔 🤔 🤔 Sebep Yorumla Cevap sahibi +1 yıl meraktan ya Yorumla Soran +1 yıl Gizli sin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şimdi bak Yorumla Soran +1 yıl 🙂 Yoksun bende tamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl dm gonder tanışalım ne olur sanki Yorumla Soran +1 yıl Gönderilmiyor kapalı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl günaydın tamam yapacak yok :)) Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kesin ben varımdır.😉😆 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla mrfatbee +1 yıl Dikkatimi çeken ya da yorumları ilginç gelenleri eklerim.😉😆 Yorumla mrfatbee +1 yıl Seni takip ediyor muyum?😆😉😁 Yorumla
Orhan4x4x Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 761 cevap paylaştı. Hadi söyle bakalım 0 0 Yorumla
GameOf_KS Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı. Atmadığıma eminim 0 0 Yorumla
Sabitayar Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı. Soyle 0 0 Yorumla
entıni Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. söyle 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yokum 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Atmadım 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Söyle bakalım 0 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Söyle 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Söyle 0 0 Yorumla
Esmeeerr-47 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Atmam ben kimseye 0 2 Yorumla aleda33 +1 yıl Adammmm Yorumla Esmeeerr-47 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Söyle ama atmadım.
bak bakalım elinde bana ait bir kayıt var mı :D
Bana atana ben atıyorum. O yüzden atmamışımdır
İlginç niye attılar acaba halbuki foton bile yok 😂☺️
Bu sitede 36 yaş ve üstü kadın bulunmadığına gore atmamisim galiba
Ben olmadığım kesindir teyze.. Dayılar atmıştır
Ben yaptım mı 🤣 yapmam öyle terbiyesizlik ama
Hiç diğer kutundaki mesajlar arasında adımı arayarak boşa yorma kendini :)
İyi geceler 🌹
36-45 yaş aralığındaki bir kadına istek atmadım hiç
Söyle bakalim sayın megolaman..
Öyle bir derdim yok şükür
Emınım atmamısımdır ben
Yoo biara mesajlaştık 😉
Şaka yapıyuorsun sen
Arkadaşça sıkıntı yok
Yok yıne yok dıyorum ben yazıstıgım kısıyı yazısından tanırım sıfır ıhtımal
Peki
Pekı derken
Dediğin gibi olsun madem yani
Salladın yani :)
Hayır
Uye adın baş harfı
3, 4 kez üye oldum. Önceki hesablarımda konuşmuş olabiliriz.. Çokta önemli değil yani. Havadan sudan falan. Ben kimseyle ünsiyet kurmam pek
iyi geceler:)
Sanada
Ben atayım ne olqcak ki?
atmış mıyım ahahahahhaha
Söyle
Ben söyleyeyim, hayır atmadım, yazmadım.
Sen ne değişik bir arkadaşsın
Atmadığima yemin edebilirim ama kanıtlayamam
ben sen atmadığın surece atmamisimdir
Bazen ötle terbiyesizlikler yaparım
Söyle bakalımmmm
Cevabı biliyorum ama soyle yinede
Bu abazalar herkese yazıyor
Şu egolu lari Bi yere kapatın. Bikac abazayla. Halletsinler şunun işini.
Benim olmama ihtimalim %100
söyle bakalım
Gizlisin nerden biliyim kimsin 😅😅
evet sende gizlisin
İyi de işin esprisi orada zaten
gör bakalım
sonuç
Söylemem dedim ya
gizli değilim ya
tamam kimseyi ifşa etmiycem dedim ya
ozelden yaz bakalım
dm den yaz seni çok merak ettim