Arkadaşlar ben ne yapıcam böyle?

arkadaşlar kariyerinde işinde çok başarılı azimli çalışmayı seven zeki konuşmayı seven hiperaktivitesi olan birine aşık oldum. üniversitede mali bölümde çalışıyor kendisi. bende ders onayı için giderdim yanına dönem başında. hiçbirinde bana bakmazdı çünkü masasında çok ciddi biri. herkese öyle. bu beni çok etkilemişti. sonra beni ekledi sosyal medyadan. çok güzel konuşmaya başladık. tanıştık. sevgili olduk. her şey güzeldi... taki huylarını öğrenene kadar. cnslliği çok seven biri olduğunu öğrendim. kafasında değişik fntzi var. kimsenin aklına gelmez öyle fikirler. daha önce bunları kimseyle konuşmadığını söyledi bana. sonra çok sinirli agresif yanları ortaya çıktı. küfürler falan. nasıl bu kadar ciddi modern biri bunları söyler ve yapar? aylarımı harcadım. çok aşığım ama ne yapsa vazgeçemiyorum oda benden vazgeçemiyor. ayrıyız şu an. çok fazla kıskançlık yaptı. başka kızla konuştuğunu yakaldım. tekrar döndü bana. boomerang misali. aynı şeyler oluyor. ne yapıcam ben? beni seviyor mu sevmiyor mu anlamıyorum. çıkış yolu bulamıyorum.

Arkadaşlar ben ne yapıcam böyle?