Aşk İlişkileri Kalbini kıranın kalbini kırar mısın? Yeiss_01 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok sevsem de karşılık vermeden duramam ben de kırarım, siz Kalbini kıranın kalbini kırar mısın? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Çol fena kırarım tuzla buz ederim hıncımı alana kadar 1 0 Yorumla
ForSunshine Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Kalbimi kıranın kalbini sökerim birdaha kıramaz 1 1 Yorumla DreamGhosters +1 yıl Offf haşin Yorumla
pehlivaan Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bi bunu yapamıyorum işte 1 0 Yorumla
Öylebi_İçimdengeldi Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% +1 yıl Kolay kolay kıramam içim el vermez 1 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Evet Kırarım Tabikide Parça Pinçik Ederim 1 0 Yorumla
Olcayto883 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı. Kırarım kafasinida kırarım. 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı. Değişir durumuma göre. 1 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kısasa kısas 1 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Psikolojime bağlı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Çol fena kırarım tuzla buz ederim hıncımı alana kadar
Kalbimi kıranın kalbini sökerim birdaha kıramaz
Offf haşin
Yerinden sökerim..
Bi bunu yapamıyorum işte
Kolay kolay kıramam içim el vermez
Hayır direk kafasına sıkarım
Sessizce çekip giderim
Gerçekten çok kırıldıysam evet