Tabii ki sevdiğiniz tarafından sevilmek.. Hangisini hissedince daha heyecanlı oluyor içiniz?

Tabii ki sevdiğiniz tarafından sevilmek.. Hangisini hissedince daha heyecanlı oluyor içiniz?

Sevmem kâfi... Öyle bir severim ki karşılıklı olmaması mümkün olmaz. Aidiyet duygum karşıdakini kıvrandırır ve onun aklına düşerim. Teslimiyet başlar. Göz, söz ve teması daha da kıvılcımlandırır. Benim sevgimden emin olması ve benim onu sevmem ona da heyecan verir. Onu hissetmem ve ona bağlanmam beni hayecanlandırır ve karşı tarafa da mutlaka geçer. Ayaklarımı hissetmem... Kalbim titrer, uyuyamam, onsuz yapamam, yemeden içmeden kesilirim, şarkının her melodisinde onu hissederim, hayallerimin bir tık ötesine geçerim ve ona yakın olmak için her fırsatı değerlendiririm. Ben seni severim, sen yeter ki izin ver misali 👌 Nazım Hikmet der ki; "Sende yüreğim var, canım var, aklım fikrim var, sen de her şeyim var." Her şeyim ile gittiğim biri de her şeyi ile bana gelecektir.👌
Sevince.. çünkü ben sevince daha mutlu oluyorum sevdiğimden emin oluyorum ama sevildiğimden hiçbir zaman emin olmadım ki.. severken içime ekstra bir enerji doğuyor sanki birini severken çok enerjik oluyorum çok güler yüzlü oluyorum çok anlayışlı çok iyi bir insan oluyorum Ben birini sevmeyi seviyorum
Ama son zamanlarda duygusal olan her şeyden kaçıyorum..
Ben de sevildiğin birini sevmek diyeyim madem...😄
Gerçi kelime oyunlarına da gerek yok. Hem sevmek hem de sevilmek, ikisi de çok heyecan verici duygular... Ancak sevildiğin yerde daha fazla heyecanlanırsın. Sevilmediğin bir yerde sevsen ne fayda... O heyecan nasıl kalır ki...
Her zaman Sevmek daha önemlidir.
Bu söz sevmek mi ya da sevilmek mi kıyaslanması kafa karıştırmak içindir.
Sen bile diyosunya gelde çık işin içinden.
Burdan anlaki o söylenen misal kafa karıştırmaktır.
Aklından çıkarma sevmeyen sevilmez.
O yüzden sevmek her zaman daha öncelikli ve önemlidir.
Cevap
16Cevap
Sevildiğimi hissedince daha heyecanlı oluyor içim.
Sevmediğim biri beni sevse heyecanlandırmaz beni, sevdiğim beni sevdiğinde heyecanlanırım...
Sevilmek çünkü hiç sevilmedim
Sevmek iştahımı kapatıyor, heyecanlandırmıyor. 😄
Sevilmek heyecanlandırır, seven kişinin gösterdiği ilgi heyecanlandırır...
İnsan sevilince seviyor bence sevmediğim biri beni sevse severim onun dışında sevsem de karşılığını göremeyince vazgeçtim hep
Sadece tek birinin olması heyecanlanmama sebep olmazdı galiba. Sevdiğim kişinin de beni seviyor olması heyecanlandırıp mutlu hissettirirdi.
Bence sevmek heyecanlandırır çünkü sevmediğin bir insanın seni sevmesi neden heyecanlandırsınki
Sevdiğim adam tarafından sevildiğimi hissedince daha çok heyecanlı oluyor..
Sevilmemek heyecanlandırıyor beni nasılsa hiç seven olmadı.
Karşılıklı olduğunda kalıcı heyecan yaratılmış olur.
Sevilmek her zaman daha fazla heyecanlandırır beni. Sanırım eksikliğinin çokluğundan kaynaklanıyor.
Sevmek, sevilmek niye heyecanlandırsın ki hissetmiyorsun sonuçta
Sevmek belirsizdir karşılığı var mı yok mu bilemezsin, sevilmekse nettir o yüzden sevilmek dicem..
Sevilmeden sevmek heyecanlandırmaz sevip sevilmek diyelim en iyisi
Sevmeyi pek beceremediğim için sevsem heyecanlandırdı, ve karşılıklı olsa daha çok heyecan basardı😀
İkisine de uçuşlar yasaklandı sınır kapalı gidemiyoruz. Devamkee
Detaydaki gibi sevdigim tarafindan sevilmek biri olmazsa eksiktir
Sevilmek çok güzel ama sevmekte daha bı başka bilemedim. Ikisini bir arada alamıyor muyuz😅
Karsılıklı olsun ne ben üzupeyim nede benim yuzumden biri üzulsun
Artık ikiside etki etmiyor
Sevilmek beni daha çok mutlu eder zaten karsimdaki beni severse guzel davranir herseyi incelikle dusunur o hareketlerden dolayida ben de onu severim zaten
sevildiğinden hiç bir zaman emin olamazsın diye bir deyim vardı !!!
Sevince ve onun sevdigini gorunce dunyada bundan guzel bir sey olmuyo ve sevmek gercketen cok guzel bir duygu sevgi herseyin ustunden gelir
Tabii ki sevilmek daha çok heyecanlandırır bu şekilde ben de o kişiyi sevmiş olurdum.
Sevilmekde önemli ama sevmedim bi insandan sevgi almak midemi bulandırır
Sevdiğim kadar sevilirsem bu heyecanlandırır
iki kanadı da elbette
Sevmek, sevdiğim tarafından sevilmek.
Karşılıklı olan hersey güzeldir
Sevilmek daha çok sanırım.
herşeyin karşılıklısı güzel bence
Bence karşılıklı olması…
İkisine de açım heycanlıyım
Sevilmek. Sevmekten yoruldum artık...
Sevilmek (keşke sevenimde olsa)
Sevmek, sevilmekten emin olamıyoruz.