Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilim değil, kız arkadaşım normal.
Ya ona çok yardım ediyorum. Kendisi işsiz. Daha dün bile attım. Bugün kız kankanın faturası vardı,45 TL onu ödedim diye trip attı. İstediğini yapabilirsin felan ama kısa kesti. Birsey mi hissediyor sizce? Aramızda paranın lafı olmaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benim de sevgilim başkasının faturasını ödese sanırım karmaşık hissederim. Kendi ödesin kız ne karışıyorsun
Kendisi sevgilim değil ki..
E bana da at madem kardeşim, öğrenciyiz wjsjs
şu an atamam yeni attım ona.. Ama olursa atabilirim 100 tl
Ooo ciddiysen alırım valla 😅
Valla ciddiyim. Daha geçen haftalarda birine attım 100 tl. Burdan buldum, çok zor durumdaydı..
Başta eğlencesine yazdım ama cidden sağa sola burs veren , ya da yardım eden biriysen karşılık olarak özel şeyler istemiyorsan alırım valla he
Hep atamam. Kripto para piyasası şu an durgun baya vallaha. Burs değil de öğrenci olanlara yardım ediyorum.
Yani teşekkür ederim, gerçekten öğrenciyim. Başta yazarken umursamaz haldeydim ama şimdi gayet sakinim, almamak daha doğru olur sanırım.
Siz bilirsiniz 100 200 arada fişeklerim dhhd
Fişekle yav aaaa sjsjsjs tamam hadi yolla 😂
Bu devirde kimseye iyilik yapılmaz...
Ya ona yapardım. İlkkez öbür arkadaşım zorda kaldı ona yaptım. Trip felan attı. Sence neden
Yani kıskanmış ama dediğim gibi bu sözlerimi hatırlayacaksın kimse için çabalamaya değmez yani çabaların boşuna ama genede sen bilirsin kardeş ne güzel sevdiklerine paylasman
İşte.. Bide geçen hafta cinsellik yaşadık. Ama kız afedersin bende 2 hafta önce biriyle ilişkiye girmiş. O istediğini yapınca sorun yok ben yardım edince sorun mu oluyor
Bence s... et derim
Yani emir altına almaya çalışıyor sizi bir nevi
Evet kendisi hep yazıyor. Ama ne bileyim ya.. Başkasıyla konuşsam kıskanır mı sence
Yok yok gidiyor zaten bende hattımı değiştircem zaten de. Kıskandırmak hoşuma gidiyor djfjfh
Heeee ajsjjsjs
Sence hoşlanti olabilir mi çok zor durumda ve ben yardım ediyorum. İlkkez ben elimi omzuna atmadan, o elini belime attı felan
Niye paranı millete harcıyorsun ki?
Çünkü sevdiğim insanlar. Harcamak da denmez 300 400 bana göre çok az.
Paranı sadece ona harca istiyor demekki abuk subuk tribe girdiğine göre
Hoşlanti felan olabilir mi sence
Hayır hasetliğibden
Devam edeyim mi öbürüne atmaya kudursun djdj
At ya da atmış gibi yap niyeti belli olur
Takmıyor gibi yapıyor ama kudurur. Benden güzel olamaz felan filan diuor. Neden kıyaslama gereği duyuyor ki djfj
Kıskançlıktan işte. Arkadaşın bana aşırı itici geldi
Çok fazla egolu. Herkes bana aşık kafasında djfj
Ve sende böyle birine para veriyorsun
Sen hayır kurumumu musun kardeş
Evet herkese yardım etmeye çalışırım. 3 5 ne geliyorsa.
nerelisin ki