Sevgilinin sensiz arkadaşı ile tatile gitmesi?

Erkek arkadaşım arkadaşının Datça'daki yazlığına 2 günlüğüne gitmek istiyor, kendisi bana çok baskı yaptı ve ben arkadaşımın yazlığına gitmek istediğimde eve 'erkek' alır bahanesi ile içinin rahat etmeyeceğini söyledi ve bende onu üzmemek adına gitmemeyi tercih ettim. Ama kendisi şimdi gitmek istiyor ve arkadaşını sadece ismen tanıyorum. Hiç evden çıkmayacaklarmış ve anne babası da varmış ama ben kendi içimde yine de biraz takıldım. Bana bu kadar baskı yaparken kendisinin istekleri olmadığı zamanda kavga edip ayrılma noktasına geliyoruz. Bu tatil ile ilgili 'aman yapan her türlü yapar bırak gitsin' düşüncesi ile 'Bana bu kadar karışırken kendinde bu hakkı nasıl görür hayır gitmesin' düşüncesi ile savaşıyorum resmen. Ne düşünmeliyim kendimi nasıl rahatlatmalıyım bilmiyorum. Siz benim yerimde olsanız ne düşünürdünüz? Ne derdiniz? Ben kendisine bu durumun beni rahatsız ettiğini çünkü ben yapmak istesem izin vermeyeceğini söylediğimde de sende benimle aynı şartlarda bir tatile tabiiki de gidebilirsin tepkisini aldım.

Sevgilinin sensiz arkadaşı ile tatile gitmesi?