Beni çok sevip çıkma teklifi ediyor bende sevgili nasıl olacağını bilemediğim için onu reddediyorum sonra ona aşık oluyorum?

Bir cocuk vardı bizim sinifta onunla iyi anlasiyorduk hep instadan falan yazisiyoduk ondan sonra o beni sevdigini soylemis en yakin arkadasima oda bana gelip soyledi bende zaten ona karşı duygular biraz vardı ama daha önce kimseyle sevgili olmadım ve nasıl olacağını bilmediğim için arkadaşıma onu sevmediğimi söyledim oda ona söylemiş çocukta çok üzülmüş öyle dedi bana arkadaşım ondan sonra zaman gecti onunla arkadaşça yazişiyoruz instada ona tamamen aşık olmustum ve ona çikma teklifi ettim ama o bana sen neden beni reddettin dedi reddetmeseydin sevgili olmuştuk dedi bende söyleyemedim neden reddettiğimi oda başka kimseyle sevgili olmayacağını yazdı bana kırmışım çocuğu zaten çok üzülmüş hatta instayada çok uzdün be neden sevmedin beni diye story atip duruyo bende kim falan dedim oda boş ver falan dedi nolur cevap verin ne yapabilirim gönlünü almak için onu gerçekten çok seviyorum nolur yardım edin lütfen.

Beni çok sevip çıkma teklifi ediyor bende sevgili nasıl olacağını bilemediğim için onu reddediyorum sonra ona aşık oluyorum?