Sizce ne olacak ne için zaman istedi?

merhaba dostlar şuanda sevdiğim bir kız arkadaşım var daha öncesinden normal çok nadir sohbet ederdik ama birşeyler oldu bi anda bu kız bana bebeğim, aşk, canım vb. demeye başladı ve bunları tahminimce sadece bana diyor ama eskiden demiyordu uzun bi süre böyle dediğinden dolayı alışmıştım artık ve arkadaş grubunda da böyle hitap ediyordu bana arkadaşlarımız siz sevgilisiniz bence bizden saklıyorsunuz gibi muhabbetler oldu bahsettiğim kız arkadaşım ben sana hep böyle diyorum niye bu kadar şaşırdılar gibisinden bir şey dedi o sırada dedi bunları biraz daha çelişkiye düşürelim ben de oynadığım oyunda kız arkadaşımın adını yapayım arkadaş grubuna atalım dedim aşk adam çıldırırlar dedi alfabetik olarak nickim yaptım ama gruba atmadım ona attım dedi bu ne dedim oynadığım oyun lol kitlesinde Allah’a bile sövenleri barındırıyor boş yere ismine sövmelerini istemem ben üzülürüm dedim o da ben seni nasıl kaçırdım ya dedi sonra he doğru kaçırmadım artık benimsin aşko dedi artık normal olarak bakıyorduk ama bunu demesi kafamı karıştırdı seni nasıl kaçırdım yazısına niye demiştim çok tatlı dedi kafam çeliskide kalmasını istemediğim için ciddiyse söyle ben şaka yapıyorsun diye düşünüyordum dedim o da hangisi olsun istersin bebeğim dedi dedim sen karar ver neden ben niye seçiyorum acaba dedi sen seç dedi ben de ani oldu sürdürebilir miyiz dedim biz bunu bi düşünelim dedi pazar akşamı konuşmuştuk bunları henüz bi cevap vermedi ama hala askım, bebeğim vb hitaplari devam ediyor ve her sabah günaydın akşamları da iyi geceler yazarken siyah kalp atıyor ben de ona atıyorum siyah kalp atmasının nedeninin ikimizin de favori rengimiz olması diye düşünüyorum sizce bu durum nasıl ilerleyecek

Sizce ne olacak ne için zaman istedi?