Aşk İlişkileri Senin aşka mı, paraya mı ihtiyacın var tahmin edeyim mi? sierravista Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 64 Yapay Zekaya Sor 🌸 Eski sorumdan esinlendim.. Güncellemeler+1 yıl Arkadaslar artık etmiyorum Güncellemeler+1 yıl 🌸🌸 Güncellemeler+1 yıl Pinkiii 🌸 Senin aşka mı, paraya mı ihtiyacın var tahmin edeyim mi? Cevapla Aşk Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Doğru tahmin edersen soruna eig verecem. 0 2 Yorumla sierravista +1 yıl Para 💸 Yorumla _Maidetta_ +1 yıl Yeaps para 🤤 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Tahmin edebilirsin 0 2 Yorumla sierravista +1 yıl Aşk 💑 u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkürler 💐
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl et bakalımneye ihtiyacım varmış:) 0 2 Yorumla sierravista +1 yıl Aşk 💑 Affedilmeyen +1 yıl paraya ihtiyacım var tam tersi:)
Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Mani mani 🤑 neyse şimdi şey yapmayalım top sende, buyur burdan yak 0 6 Yorumla sierravista +1 yıl Aşk 💑 Yorumla Blondesmann +1 yıl Gıcıklığına yaptığına yüzde bin beş yüz eminim 😏 Yorumla sierravista +1 yıl 😏😏 Yorumla Blondesmann +1 yıl Telefonum mortingen şitrayze oluyor alooo… Telefon alacak param yok sen aşk diyorsun öğğğ 😝 Yorumla sierravista +1 yıl Şunu al sus 💸😂 Yorumla Blondesmann +1 yıl Tamam tenk yu daktır 😼 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Et bakalım ama şöyle bir şey de aklıma geldiKadına sormuşlar aşk mı para mı diye. Aşk olsun tabi ki para demiş 0 1 Yorumla sierravista +1 yıl Para 💸 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tahmin et ablağ xjakjwjs bakalım dpgru mu tahmin etcen 0 2 Yorumla sierravista +1 yıl Para 💸 Yorumla Musty_Gregor +1 yıl Evet ablağ aşkla işim yok xhsnjahsba dogru tahmin maşallah Yorumla
Belkibirgünbiryerde Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. Bi bitmediniz gitti. Çarşıdan aldım bir tane eve geldim bin tane. Nedir bu, hadi bil. 0 2 Yorumla sierravista +1 yıl Para 💸 Yorumla Belkibirgünbiryerde +1 yıl Gençliğin hali bu diyeceğim ama yaşlılar da laciverti... Yorumla
dikenliyıl Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 759 cevap paylaştı. Merhaba, önce bekleyenleri daha sonra beni tahmin et ki hak olmasın. 0 2 Yorumla sierravista +1 yıl Aşk 💑 Yorumla dikenliyıl +1 yıl Var zaten Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. İşte bu zor bir bilmece senin için hadi bakalım neymiş ihtiyacım. 0 2 Yorumla sierravista +1 yıl Para 💸 Yorumla mehcab +1 yıl Bilenedin Yorumla
baygizli6 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Sevgiye sevilmeye deger gormeye dosta arkadasa ihtiyacim var 0 1 Yorumla sierravista +1 yıl Aşk 💑 Yorumla
Treda Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl para olsa iyi olurdu bi araba alırdım evide rahat rahat tadilata sokardim 0 1 Yorumla sierravista +1 yıl Para 💸 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Birincil olarak aşka ikincil olarak huzura üçüncül olarak paraya 0 5 Yorumla kurtbogan4512 +1 yıl istersen destk olrm Yorumla Malefiz1313 +1 yıl @kurtbogan4512 derken? Yorumla kurtbogan4512 +1 yıl üçüncü seçenek yani istersen Yorumla Malefiz1313 +1 yıl @kurtbogan4512 siz kimsniz ya sizene benim sorunlarından elhamdülillah paramda var huzurumda Yorumla kurtbogan4512 +1 yıl tamm pardon siz öyle yazınca ne bilim kusura bakma bb Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Aşık olamıyor ve eksikliğini hissetmiyorum. Bu yüzden para. 0 0 Yorumla
Ksilém Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk en azından arada gidip geliyor.. Para hiç gelmiyor.. 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Tabii ki tahmin edebilirsin. 0 5 Yorumla sierravista +1 yıl Aşk 💑 Yorumla Saddov +1 yıl Peki bulacak mıyım doktor? Yorumla sierravista +1 yıl Yakın zamanda bulacaksın 🤥 Yorumla Saddov +1 yıl İnandım 😂 Yorumla sierravista +1 yıl E elbet bulacaksın 😂 Yorumla
Orhan4x4x Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 761 cevap paylaştı. Doğrusunu tahmin edemezsin bence öyle bir akıl göremiyorum 🤣😂 0 4 Yorumla sierravista +1 yıl Para 💸 Yorumla Orhan4x4x +1 yıl Demiştim valla 🤣🤣 Yorumla sierravista +1 yıl 👋🏻 geliyor Yorumla Orhan4x4x +1 yıl Neyse ben dayak yemeden kaçayım ne olur olmaz birden beyin patlaması geçirebilirsin 🤣🤣 Yorumla
ClodiaLambert Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Para olmadan aşk yaşanmıyor maalesef. Cebimde 100 TL olmadan ben aşkımla nasıl kahve içeceğim. 1 1 Yorumla sierravista +1 yıl Para 💸
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Money money money i want money cuz everyday im hustlin for money 0 0 Yorumla
ISTQNBL Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Ben biliyorum neye ihtiyacim oldugunu ama yinede tahmin et bakalim 😅 0 1 Yorumla sierravista +1 yıl Aşk 💑 Yorumla
ParSs80 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl İnan aşka ihtiyacim var para kazanıyorum vs ama birini özlemek istiyorum böyle 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. Et bakalım tahminin iyi senin 😊 0 2 Yorumla sierravista +1 yıl Aşk 💑 Yorumla KıyametAlameti +1 yıl Yoğunluk, ağırlık olarak evet ama öncelik olarak para, maddiyat, hedefler, düşler.. 😊😊🍀 Yorumla
LeventB Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı. paran yoksa aşkın yalan olur 0 1 Yorumla sierravista +1 yıl Şimdiki ilişkiler için doğru Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Et ben de merak ediyorum bunu 0 2 Yorumla sierravista +1 yıl Para 💸 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Evet bildinnn 🙏💜 Yorumla
Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Et bakalım bebek 0 1 Yorumla sierravista +1 yıl Aşk 💑🌸 Yorumla
Guzin-abla Takip Et Xper 7 Yaş: 68 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı. İlkönce sevgi sonra para gelir 0 1 Yorumla sierravista +1 yıl Aşk 💑 Yorumla
Yalanduunyaa Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Olur da etmiyon ama ☹️ 0 2 Yorumla sierravista +1 yıl Aşk 💑 Yorumla Yalanduunyaa +1 yıl Yok paraydi :) Yorumla
anonimsin1522 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Beni de tahmin eder misiiinnn 0 1 Yorumla sierravista +1 yıl Aşk 💑 Yorumla
meeresBLAU Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 85% +1 yıl Dinliyorum beybi.. 0 2 Yorumla sierravista +1 yıl Aşk 💑 Yorumla meeresBLAU +1 yıl Ooo aşk. Ama canimiz çok yandi. Artık aşk değil para olsun.. 😅😅 Yorumla
sercanaslan99 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl tatbiki tahmin edebilirsin 0 2 Yorumla sierravista +1 yıl Aşk 💑 Yorumla sercanaslan99 +1 yıl tahminin doğruda nerde o aşk Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Hemen 0 3 Yorumla sierravista +1 yıl Aşkını bulmuşsun zaten para diyorum 💸 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl euro olsun Yorumla sierravista +1 yıl Euro olsun senin olsun dşdşcjfl Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Hadi et bakalım 0 1 Yorumla sierravista +1 yıl Aşk 💑 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Şu an sağlık 0 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. bu zamanda ihtiyacım sadece o 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Et bakalım.. 😄 0 7 Yorumla sierravista +1 yıl Yengeyi kapmışsın para diyorum.. 😆 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Tövbe tövbe.. 😄 Yorumla sierravista +1 yıl Ne tövbe tövbesi.. 😆 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Kapmadım bir şey.. 😄 Yorumla sierravista +1 yıl Hadi hadi utanma.. 😆 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Ne utanacam.. 😄 Yorumla sierravista +1 yıl Tamam inandım.. 😆 Yorumla
Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Et bakalım🌸 1 2 Yorumla sierravista +1 yıl Aşk 💑 Yorumla Rosse_ +1 yıl Aşkı beceremiyorum ben ya Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Evet olurr 0 1 Yorumla sierravista +1 yıl Aşk 💑 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Et bakalım. 0 4 Yorumla sierravista +1 yıl Aşk 💑 Yorumla VişneliBrowni_ +1 yıl 😅https://youtu. be/fP2G1qJJORc Yorumla VişneliBrowni_ +1 yıl https://youtu.be/fP2G1qJJORc Yorumla sierravista +1 yıl 😄😄 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Gönder gelsin 0 2 Yorumla sierravista +1 yıl Aşk 💑 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl 💃💃 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Et bakalım. 0 1 Yorumla sierravista +1 yıl Para 💸 Yorumla
SaçaklıBebek Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Et bakalım 0 3 Yorumla sierravista +1 yıl Para 💸 Yorumla SaçaklıBebek +1 yıl Teşekkürler yorumlama için.🌸 Yorumla sierravista +1 yıl Rica ederim 🌸 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Ediniz 0 1 Yorumla sierravista +1 yıl Aşk 💑 Yorumla
Amortentiaa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Dinliyorum 0 1 Yorumla sierravista +1 yıl Aşk 💑 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Para para para 0 2 Yorumla sierravista +1 yıl Para 💸 Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl Kesinlikle para. Kime ne lazimsa onu ister Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Et hadi 0 2 Yorumla sierravista +1 yıl Para 💸 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Ah be ona hiç ihtiyacım yok halbuki 🥺 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Tabi 😅🌸 0 7 Yorumla sierravista +1 yıl Para 💸 Yorumla seymabasu1 +1 yıl son sorumumu gördünüz 🍀Ama hayır para benim için değerli olsaydı insanlara kolay kanmam gerekiyor 😅✨ Yorumla sierravista +1 yıl Son soruna sen şimdi söyleyince baktım 😀 Yorumla seymabasu1 +1 yıl Dedim gören para hastası oldum sanır 😅 Yorumla sierravista +1 yıl Yok ya sorumda para hastası şeyinden bahsetmiyorum 😅 Yorumla seymabasu1 +1 yıl Yok karıştı benim soruyu gören öyle sanır demiştim Yorumla sierravista +1 yıl Hhe 😅 Yorumla
Yukimirai Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 76% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 624 cevap paylaştı. et lütfen 0 2 Yorumla sierravista +1 yıl Aşk 💑 Yorumla Yukimirai +1 yıl son ilişkimden dolayı çok istemiyorum ama karşıma çıkarsa neden olmasın Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Olur et 0 2 Yorumla sierravista +1 yıl Para 💸 Yorumla ouzinyo +1 yıl Evet evet evettt Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Huzura ihtiyacım var 0 1 Yorumla sierravista +1 yıl Huzur en önemlisi tabi Yorumla
koylukizizeyno Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Et bakalim 0 1 Yorumla sierravista +1 yıl Aşk 💑 Yorumla
Zulukune Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Anlayamazsın 0 1 Yorumla sierravista +1 yıl Aşk 💑 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Evet. 0 2 Yorumla sierravista +1 yıl Para 💸 Yorumla Ultra_Phoenix +1 yıl Yurt dışına çıkmama yetecek kadar param olsaydı iyiydi. Yorumla
daxirol Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. et bakalım 0 1 Yorumla sierravista +1 yıl Para 💸 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olur 0 2 Yorumla sierravista +1 yıl Aşk 💑 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Paralı aşk diyelim 💏 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Olur Siero 0 3 Yorumla sierravista +1 yıl Para 💸 Yorumla Boavistaa +1 yıl Para herkese sağlım yav Yorumla Boavistaa +1 yıl Lazım* Yorumla
Isimsizx0000 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı. Et bakim 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Olur bakalım 0 0 Yorumla
StevenDeen Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 57% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı. Et bakalım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Doğru tahmin edersen soruna eig verecem.
Para 💸
Yeaps para 🤤
Tahmin edebilirsin
Aşk 💑
Teşekkürler 💐
et bakalım
neye ihtiyacım varmış:)
Aşk 💑
paraya ihtiyacım var tam tersi:)
Mani mani 🤑 neyse şimdi şey yapmayalım top sende, buyur burdan yak
Aşk 💑
Gıcıklığına yaptığına yüzde bin beş yüz eminim 😏
😏😏
Telefonum mortingen şitrayze oluyor alooo… Telefon alacak param yok sen aşk diyorsun öğğğ 😝
Şunu al sus 💸😂
Tamam tenk yu daktır 😼
Et bakalım ama şöyle bir şey de aklıma geldi
Kadına sormuşlar aşk mı para mı diye. Aşk olsun tabi ki para demiş
Para 💸
Tahmin et ablağ xjakjwjs bakalım dpgru mu tahmin etcen
Para 💸
Evet ablağ aşkla işim yok xhsnjahsba dogru tahmin maşallah
Bi bitmediniz gitti. Çarşıdan aldım bir tane eve geldim bin tane. Nedir bu, hadi bil.
Para 💸
Gençliğin hali bu diyeceğim ama yaşlılar da laciverti...
Merhaba, önce bekleyenleri daha sonra beni tahmin et ki hak olmasın.
Aşk 💑
Var zaten
İşte bu zor bir bilmece senin için hadi bakalım neymiş ihtiyacım.
Para 💸
Bilenedin
Sevgiye sevilmeye deger gormeye dosta arkadasa ihtiyacim var
Aşk 💑
para olsa iyi olurdu bi araba alırdım evide rahat rahat tadilata sokardim
Para 💸
Birincil olarak aşka ikincil olarak huzura üçüncül olarak paraya
istersen destk olrm
@kurtbogan4512 derken?
üçüncü seçenek yani istersen
@kurtbogan4512 siz kimsniz ya sizene benim sorunlarından elhamdülillah paramda var huzurumda
tamm pardon siz öyle yazınca ne bilim kusura bakma bb
Aşık olamıyor ve eksikliğini hissetmiyorum. Bu yüzden para.
Aşk en azından arada gidip geliyor.. Para hiç gelmiyor..
Tabii ki tahmin edebilirsin.
Aşk 💑
Peki bulacak mıyım doktor?
Yakın zamanda bulacaksın 🤥
İnandım 😂
E elbet bulacaksın 😂
Doğrusunu tahmin edemezsin bence öyle bir akıl göremiyorum 🤣😂
Para 💸
Demiştim valla 🤣🤣
👋🏻 geliyor
Neyse ben dayak yemeden kaçayım ne olur olmaz birden beyin patlaması geçirebilirsin 🤣🤣
Para olmadan aşk yaşanmıyor maalesef.
Cebimde 100 TL olmadan ben aşkımla nasıl kahve içeceğim.
Para 💸
Money money money i want money cuz everyday im hustlin for money
Ben biliyorum neye ihtiyacim oldugunu ama yinede tahmin et bakalim 😅
Aşk 💑
İnan aşka ihtiyacim var para kazanıyorum vs ama birini özlemek istiyorum böyle
Et bakalım tahminin iyi senin 😊
Aşk 💑
Yoğunluk, ağırlık olarak evet ama öncelik olarak para, maddiyat, hedefler, düşler.. 😊😊🍀
paran yoksa aşkın yalan olur
Şimdiki ilişkiler için doğru
Et ben de merak ediyorum bunu
Para 💸
Evet bildinnn 🙏💜
Et bakalım bebek
Aşk 💑🌸
İlkönce sevgi sonra para gelir
Aşk 💑
Olur da etmiyon ama ☹️
Aşk 💑
Yok paraydi :)
Beni de tahmin eder misiiinnn
Aşk 💑
Dinliyorum beybi..
Aşk 💑
Ooo aşk. Ama canimiz çok yandi. Artık aşk değil para olsun.. 😅😅
tatbiki tahmin edebilirsin
Aşk 💑
tahminin doğruda nerde o aşk
Hemen
Aşkını bulmuşsun zaten para diyorum 💸
euro olsun
Euro olsun senin olsun dşdşcjfl
Hadi et bakalım
Aşk 💑
Şu an sağlık
Param var şükür de aşka ihtiyaçm var
bu zamanda ihtiyacım sadece o
Et bakalım.. 😄
Yengeyi kapmışsın para diyorum.. 😆
Tövbe tövbe.. 😄
Ne tövbe tövbesi.. 😆
Kapmadım bir şey.. 😄
Hadi hadi utanma.. 😆
Ne utanacam.. 😄
Tamam inandım.. 😆
Aşk istiyorum aşkı buldum ama mesafeler yoruyor
Et bakalım🌸
Aşk 💑
Aşkı beceremiyorum ben ya
Evet olurr
Aşk 💑
Et bakalım.
Aşk 💑
😅https://youtu. be/fP2G1qJJORc
https://youtu.be/fP2G1qJJORc
😄😄
Gönder gelsin
Aşk 💑
💃💃
Et bakalım.
Para 💸
Et bakalım
Para 💸
Teşekkürler yorumlama için.🌸
Rica ederim 🌸
Ediniz
Aşk 💑
Dinliyorum
Aşk 💑
Para para para
Para 💸
Kesinlikle para. Kime ne lazimsa onu ister
Et hadi
Para 💸
Ah be ona hiç ihtiyacım yok halbuki 🥺
Tabi 😅🌸
Para 💸
son sorumumu gördünüz 🍀
Ama hayır para benim için değerli olsaydı insanlara kolay kanmam gerekiyor 😅✨
Son soruna sen şimdi söyleyince baktım 😀
Dedim gören para hastası oldum sanır 😅
Yok ya sorumda para hastası şeyinden bahsetmiyorum 😅
Yok karıştı benim soruyu gören öyle sanır demiştim
Hhe 😅
et lütfen
Aşk 💑
son ilişkimden dolayı çok istemiyorum ama karşıma çıkarsa neden olmasın
Olur et
Para 💸
Evet evet evettt
Huzura ihtiyacım var
Huzur en önemlisi tabi
Et bakalim
Aşk 💑
Anlayamazsın
Aşk 💑
Evet.
Para 💸
Yurt dışına çıkmama yetecek kadar param olsaydı iyiydi.
et bakalım
Para 💸
Olur
Aşk 💑
Paralı aşk diyelim 💏
Olur Siero
Para 💸
Para herkese sağlım yav
Lazım*
Et bakim
Olur bakalım
Et bakalım