Lütfen bastan okur musunuz moralim sıfır Şu an tribe girdim cok fena ilk defa bi kızın instasını aldım ve böyle bi hal aldı bi kız arkadas cevresi yapmak. İstedim
A101 pos cihazına bakmaya gittim kasiyer kızla konustuk kasiyerlik zor mu dedim çok zor dedi basladı şikayet etmeye derdini anlatmaya icimden geldi bizim müdürle konusuyum seni aldırabilirsem bizim işe aldırayım dedim oda kızda baya sevindi numaramı vereyim bana ulaş dedi bende instağram istedim tamam dedi verdi. Kız çok hoşuma gitti cok hoş bi kız yazdım bende normal sohbet acmak istedim az bişi konustu gerisi detayda nerde hata yapmış olabilirim
Benim işim pos cihazı tekniksiyenligi bugun A101 de pos arzasına gitmiştim ve bi kızla konusmaya basladık sonu hüsran?
Kız marketten sıkılmış zor diye sana yakınmış o iş için bakcam demişsin sonra dalga geçer gibi BİM olur mu demişsin. Daha sonra koz kasiyer sen diyosunki biizm işte görüldüğü gibi değil insanlarla uğraşmak zor oda insanlarla uğraşıyor. Sanki heves ettirip BİM falan demene bozulmuş gibi
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Az önce öğrendim de kızın sevgilisi varmış erkek arkadasımıda aldırabilirmiyiz dedi işe
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
0
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kız iş konusunda yardımcı olacağını düşündüğü için iletişim kurmuş seninle. Sen kızla iletişim kurmak için işi bahane etmişsin anladığım kadarıyla.
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aslında bizim işe bayan eleman almıyorlar ama benimkisi bahane oldu konustum müdürle alım yok dicektim sonra konusmaya devam ederiz diye düsündüm ama kız yüz vermedi bana hiç. Bunu yapma amacım hayatım da hiç bir tane bile kız arkadasım yok kız cevresi yaparım diye dusunmuştum erkek arkadas cevrem çok berbat ve bakıyorum arkadaslarım hep kız arkadasıyla stori atıyor icim gidiyor bu yalnızlık beni bitiriyor. Normalde cekingen biriyim böyle bişi istemezdim ama yapmış bulundum işte yalnızlığa devam sanırımm
İşte sizin için ne kadar basit bir şey aslında dimi? O kıza iş konusunda umut veriyorsun, kız seviniyor, hevesleniyor, üstelik bayan eleman alınmayan bir iş.. sonra müdürle konuştum olmadı diyecektim falan filan... O kızın umuduna yazık değil mi? O kız hayal kırıklığına uğrayacak? Bunun bir önemi yok ama değil mi? Üzgünüm ama yaptığın şey çok alça. kça bir şey. Benimde başıma geldi bu tarz şeyler. Ne kadar heveslenmiştim, umutlanmıştım ama sonu fos çıktı. Sen kendine kız arkadaşlardan çevre yapacaksın diye bir insan umutlandırıp sonrasında hayal kırıklığına uğratabiliyorsun? Bu kadar bencil olmayın. Bir şey yapmadan önce düşünün: karşıdaki ne hisseder? Hayal kırıklığına uğrar mı? Üzülür mü? Diye. Kendin söylüyorsun kız sevindi diye. O kızın sevincini kursağında bırakırken hiç mi üzülmeyeceksin?
Kıza ümit felan vermedim olmayada bilir dedim. %100 aldırcam demedim ümitlenme ama hayal kırıklıgına uğratmak istemem seni dedim yok yok sorun degil dedi baska iş bakarım dedimm olur dedi kızda. İşte araştırıyorum kıza söz verdim
Sonuçta bayan eleman alınmayan bir yer için işe aldırmaktan bahsediyorsun. İnsanların zayıflıklarını kullanmak değil de nedir bu? Kusura bakma ama ben kızıyorum böyle şeylere. Çünkü işsizliğin ne olduğunu da biliyorum, A101 de çalışmanın zorluğunu da. Yaptığın şey yanlış
Aslında bizim işe bayan eleman almıyorlar ama benimkisi bahane oldu konustum müdürle alım yok dicektim sonra konusmaya devam ederiz diye düsündüm ama kız yüz vermedi bana hiç. Bunu yapma amacım hayatım da hiç bir tane bile kız arkadasım yok kız cevresi yaparım diye dusunmuştum erkek arkadas cevrem çok berbat ve bakıyorum arkadaslarım hep kız arkadasıyla stori atıyor icim gidiyor bu yalnızlık beni bitiriyor. Normalde cekingen biriyim böyle bişi istemezdim ama yapmış bulundum işte yalnızlığa devam sanırımm
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Benim işim pos cihazı tekniksiyenligi bugun A101 de pos arzasına gitmiştim ve bi kızla konusmaya basladık sonu hüsran?