Güncellemeler
+1 yıl
Bir kizi 6 sene kovaladım. Pesinden yüzlerce km gittim geldim. Sonra anladım ki o benim aşkımı kullanıp benle oynamaktan sömürmekten başka bir şey yapmamış... bu konuyu açma sebebim de buydu. Artik inanmıyorum ben. Aşk erkeklerin sarhoş edildiği ve kizlar tarafindan kullanildigi ezildiği bir durum bence. Beni inandıracak birinin çıkacağını da hiç sanmıyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aşka inanmıyorum.
Hayır sen etraftakilere layık mısın acaba? Başkalarını yargılamadan önce dön de bir kendine bak derim
Evet öyleyim. Hep siz mi narsist egoist olacaksınız biraz da ben olayım. Ayrıca ben öyleyim. 14 yaşından beri kendi işimin patronuyum 1 arabam 1 motosikletim var şu an 19 yasindayim. Elimden ger iş gelir. Kültürüyüm bilgiliyim film diziler hariç her alanda bilgi sahibiyim deli gibi donanımlıyım. Yumruğumla çeliği bükerim (resimli kaniti var) Tabii ki üstünüm.
Bir kere ben Narsist değilim ikincisi para ile pulla şöhretle arabayla evle karakter ve kişilik olsaydı o herkes için kolay olurdu Anlaşılan Yaşın daha küçük hayatı tam algılamamışsın ama ileri yaşlarda anlayacaksın her şeyi
Para pulu soylememdeki sebep zekâmdan ve başarılarımdan söz etmekti. Babasının bmw siyle hava atan tipler benden üstün görülüyorlar. Bunu anlatmaya çalıştım
O konuda haklısın takdir ediyorum seni bu yaşta kendi işini kurmuşsun Kendi paranı kazanmışsın doğru bazıları Babasının parasıyla hava atıyorlar Ama sen kendi alın teri ile kazandığın parayla hava atıyorsun Çok haklısın ama senin açtığın başlık biraz Narsist olmuş kusura bakma yani Sen kendinden başka kimseyi beğenmiyorsun herkesi küçümsüyorsun gibi algılanıyor
Oyle zaten. Narsistik olmakta haklıyım çünkü insanların tek derdi s. KS veya saçma canım videolar çekip aptalca davranmak sokak f. hişeleri gibi giyinmek vb. Mesela sahile gittim 2 3 gun once 60 yaşında teyze almış tanga giymiş... iğrenç görüntüler var. Mesela bir hanımefendi bence alta kahve tonlarda hafif bol ve ince kumaştan bir eşofman pantolon tarzi bir şey yanında ufak yırtmaç olabilir. Uste krem tonlarda tişört kahve siyah tonlarda büyük gözlükler ve kafaya hasır ingiliz şapka şu kocaman olanlardan. Bunun gibi giyinse herkes çok güzel olurdu. Denize girmek için de onlari çıkarır şu güreşçi tulumu tarzi mayolardan giyilirdi. Yani demen o ki insanların hem kizlar hem erkekler %99'u nerdeyse bozuldu. herkes asalak gibi yaşıyor sokak f. hişesi gibi giyiniyor erkekler de aynı şekil adam gelmiş onune gelen kiza y. vşıyor sebebi de tabiî ki ya s. KS ya da arkadaş ortamında havalı olmak... Neyse sonuç insanlar korkunç yerlere gidiyor...
Sanırsam hiç aşık olmadım
İnsanlardan iğreniyorum artık
Aşık olmamam lazım
Aynı fikirdeyim. Kimseden hayır gelmez artık. Insanların derdi ya para ya seks olmuş.
Ee biz napcaz😂😂
Bilmem. Pek de umrumda değil.
Belki bi gün buluruz
Aynı yaştayız bu arada şu s. KS şeyi benlik değil
Hiç sevgilim de olmadı
Yanlız biriyim sence bu eziklik midir
Benim de olmadı (1 tane oldu da internet üstünden 1 2 haftalık bişeydi saymak istemiyorum onu) neden eziklik olsun ki aksine üstünlük olur. Daha kendimize layık gördüğümüz biri karşımıza çıkmamış demektir.
Bu arada bende hiç s. KS yapmadım günah ve bence etik olmadığından sonuçta herkesin karısı kızı var Ayrica bir gün baska birileriyle evlenirsek hem o hem ben bakir olmayacağız bu da eşimizi üzebilir.
İnternettwn ne oldu öyle ya buluştunuz mu bari
Öyle düşünmüyorum ben açılcası s. KS yapmak normal bir şey
Ama kimle yaptığına dikkat etmen gerekli sevdiğin biri olmalı sonuçta
Yok ya ne buluşması. Yazdı öyle birkaç gün sonra dedi nasılsa uzak mesafe çok tanıyacak visey yok şimdiden olalim falan dedi bende he dedim sonra 4 gün kalabildik ben ayrıldım sabredemedim çünkü tam bir manyaktı. Gelmis bana işte Kizlara bakıyor musun yok işte kaç kiz var şu hu sürekli bunlari konuşuyordu rahatsiz olduhumu söyleyince kavga çıktı bende dedim ilgilenmiyorum öyle şeylerle dedim falan geldi bana sen gay misin dedi sinirlendim değilim dedim falan kavga oldu baya duzelsi sonra baktim sabah naber i . bne yazmis bende ayrıldım
🤦🏻♀️ergen ya bu
Benim sevgilim olmadı seven biri oldu ama ben onla arkadaş gibiydim zaten her şey bombok bi halde ya artık ergen değilim ama daha ne yapacağımı bilecek duruma da gelmedim
Kafam karışıyor artık
Bırak hepsi aynı. Onu da istemiyordum da işte öylesine can sıkıntısına he dedim. Bir kere istedim onu da 6 sene boyunca istedim ama olmadi işte. Yazdim soruya güncellemesini merak edersen. Kizlarin hepsinin amacı insanlari kullanmak sömürmek canım yerine koymak. Erkeklerin tek amacı var o da belli. Düzgün erkeğe denk geldim 1 2 kere arkadaşlardan ama duzgun kiza daha denk gelmedim.
Neden bir şans vermedin ona madem kimseyi bulamadın? Tamam arkadaş gibi falan ama bak "gibi". Belki çok güzel olacaktı her şey. Neyse demekki seni sevdiğine seni ikna edememiş
Ben gayet düzgün biriyim hatta bu dünyada nasıl yaşıyorum bilmiyom kızlar çok kötü gerçekten
Erkekler de hep seks peşinde
Arasıra geliyor saçma sapan düşünceler aklıma
Sende erkekleri kullan seven birini bul süründür diye😈
Ama işte bu ben değilim olamadığım ve çevrem tarafından eziklemeyw çalışan kızlar böyle
O zamanlar lisedeydim ve bazı sorunlarım vardı hayatıma kimseyi almıyordum ona da haksızlık olur dedim sevmediğim birini hayatıma almam sırf yanlızım diye bu kullanmak olurdu
Aptal erkeklere uğraşmak yerine o eziklemeye çalışan kızlarla uğraş derim
Ama kimseyi hayatına almadan tanımadan nasıl seveceksin bir de bu var
Ne uğraşayım o kızlarla?
Aptal erkekten kastın nedir
Evet birdiğer sorunum da bu herkesten kaçıyorum ben çok acı çektim artık alıştım böyle olmaya korkuyorum insanlardan
Aptal erkekten kastım ne mi? Aç instagramini takip isteklerine bak. Oradakilerin %99'u aptal erkek işte. Onune gelene istek atan şuursuz aptal asalak yaşayan ne okul ne iş hayatı umrunda olan sanayide çırak bile olmayacak durumda olan tiktok delisi asalaklardan bahsediyorum
Korkacak kadar ne acısı çektin? Bak bugün tecavüze uğruyor olduruluyor ail3sinden siddet psikolojik baski falan göruyor herkes. Ben o kızın pesinden koşmayı neden bıraktım beni 6. senede durduran neydi biliyor musun? Iste buydu. Dedim sen napıyorsun?
İnsta kullanmıyorum fake bendeki bide evcil hayvanımın instası😅😅 onların reel hayattaki versiyonlarını da tarif et dikkatli olayım onlardan
Bide ünidekiler var ya onları da söylersen iyi olur bak
Asosyal büyütüldüm ve beni bitek çalışkan kız olarak görüyordu herkes aile baskısı ve diğer insanların beni eziklemesi ya da umursamaması psikolojik şiddet vs yeterli bence
Seni durduran şeyi anlamadım tam olarak fazla değer vermeyin mi?
Tarif edecek bisey yok hepsi aynı. Universitedekilere alkolikler keşler eşcinseller/biseksueller ve baba parası ezenler ve ailesi kıt kanaat ucu ucuna geçinen ama her gün starbucks a club lara gidenler de eklenir okadar
Midesizleri unutmuşsun
Ezdirme sende kendini. Bi anımı anlatayim. 6. sınfta 1 hafta uzaklaştırma aldım. Kızın biri yerli malı haftasında kek getirmiş herkes aliyor Ben de alırken elindeki maşayla elime vurdu sen alma dedi bende yandaki içinde 1 2 tane sigara böreği kalmış borcam'ı elime alıp yuzune vurmuştum burnu kırılmıştı sonuç ortada. O günden sonra da kimse benle dalga geçmedi hele ki uzaklaştırma bitti salı günü çarşamba geldim okula sert sessiz öfkeli sekildeydim kiz da yanimdan geçerken zıt erenköy dedim kedi gibi kaçtı falan bir daha kimse ezemedi beni.
Ben böyle değilim işte malım baya baya neyse bakalım nolcam böyle umutsuz vaka olarak kalacak mıyım düzelcem mi bilmiyom
Bu yaptigin şeye aptallik sarhoşluk falan denir acı denmez. Acı demek tecavüze uğramak ekmek almaya giderken öldürülmek falandır. 10 12 yaşlarında yerde ağlayarak tekmelenerek ot yolmaktır.
Psikolojik bişey benim ki de öyle düşün seni seven bir ailenin olmaması ailenin gözünde bir hata olman ne kadar rahat hisseder bir insan böyle ki
Değerli hisetmemen ezik gibi hisetmen
Kendin olamaman ayakta kalmaya çalışman ama sürekli başarısız olman
Travma hepsi
Nasıl yani kusurun ne ki? Çirkin misin katil misin nesin? Neyin kusur?
Katil ne alaka
Çirkin değilim biraz kilom var biraz skolyoz
İçsel olarak rahat değilim psikolojimi bozdular kısaca
Sonra verdiğim örnek kendi hayatımdandı. Seni anlıyorum. Aileye niye ihtiyaç duysun ki insan? Para mı? Gerek yok kendim kazanıyorum 15 yaşımdan beri kendi işimin patronuyum:) Ayrica kilolu olmak şöyle 160 180 kilo 200 kilo değilsen çok da çirkin olmaz bence ama ben bakmıyorum pek öyle zaten umrumda da değil. Arayış içinde de değilim ki niye bakayım? Ha biri ikna etmeyi başarırsa belki denerim ama yanlızlık da güzel be çek sahil kenarina koy kaseti (eclvet kasetli teyp var klasik araba:) yat kaputuna arabanin yak sigarayı devam
Kanka onu yapacak özgüvenim yok ahahahhaha
Ayrıca 68 kg yum 165 boy
Aileye gelince para ve arkamda birinin olmaması ki ailem zaten arkamda da değil gibi hiç yoktan iyi sadece o kadar
Kilolu değilsin ki gayet normal endekste
Spora başladım zaten
Beni bu psikolojiyle kabul ederler mi acaba
Bide ünideki şeyler bana hitap etmiyor
Kafanda bi sorun yok. Kilolu da değilsin gayet normal ama spor yapman güzel. Kendi açımdan bakarsam eğer ben kabul ederdim önemli olan kafa falan değil önemli olan beraber iki satır konuşabilmek, birbirini anlayabilmek. Bunlari yapabilen biri olsa ister 300 kilo olsun ister psikolojinin p si bulunmasın bi ömür peşinden koşardım heralde djdjdid
Hehehe sen bir pırlantasın o zaman
Teşekkürler:) yalan söylediğimi düşünüyorsun değil mi? Kimse inanmıyor. E haklılar tabi. Farklı olmak farkında olmak duzgin insan olmak ayıp bisey çünkü
Evet şarjım bitmek üzere hem telefonun hem benim:) sizinle sohbet etmekten çok memnun oldum:) iyi geceler dilerim:)
Hayır ya neden yalan olsun ki
Bilmem. Sadece oyle düşündüm
Senin gibisi az kaldı demek istemiştim
Gerçekten böyle mi düşünüyorsun? Teşekkürler:)
Evet diğerleri gibi kızları kandırmıyorsan öyle düşünüyorum
Ayrıca seni ezenlerin canı cehenneme bence asıl pırlanta sensin 3106.75 karat elmas gibisin:)
Yaa teşekkür ederim 😊
Sen üni mi okuyon şu an?
Hayır asla neden kandırayım ki? Yani kandırsam ve kandirdigim kiz bunu farkettiğinde neler olur? Tabii ki engeller nefret eder falan... hiç gerek yok zaten sahte insanlardan nefret ediyorum bir de onlardan mi olayım djdjd
Evet radyoloji teknikerliği son sınıfta geçtim. Sen?
Mühendislik bende
Bu üni ilişkiler yüzünden ağır bir depresyon geçirdim🤣🤣
Kendimi eziklenmiş gibi hisediyorum valla
Hiç sevgilimde olmadı demiştim sanırsam neyse işte böyle neden böyleler diye sorgulamıyorum artık
Seven böyle sevsin artık 0 kilometre
Öyle hissetme. 2 3 kilo fazlan olabilir ama gayet normal. Ve seni hiç görmekden tanımadan söylüyorum mükemmel birisin. Ne san istersen bi derdini anlatabilirsin bana
Ouu🥺🥺teşekkür ederim
Rica ederim de neden üzüldün
Üzülmedim duygulandım🥺🥺
Neden ki:)
Duygusal biriyim
Anladım. Duygusal olmaya devam et. Akıllı insanların duygusuz olması tehlikeli:) yoksa kötü davranan insanların hayatlarını cehenneme çevirirler fjdjd
Ya yanlış anlayacaksın biliyorum ama işte dediğim gibi insan böylesine bir elmas, bir mücevher ile karşılaşınca merak etmeden duramıyor. Artık gizlenme bana istek at veya sadece ismini söyle tam anlamıyla tanıştığıma memnun olayım. Bu onuru bana bahşeder misin? Sadece kimsin merak ettim
🤨
Al iste yanlış anladı... neyse boş ver o zaman
Şu an sövdün değil mi al işte bu da aynı diye.. Hayır Sadece adını merak ettim isimlere karşı takıntım var biraz da. Neyse merak yüzünden güzel bir arkadaş sahibi olabilecekken ni çuval inciri berbat ettim. Hersey için teşekkürler... incittiysem özür dilerim
Yaa ben sana yazdım az önce kompleksli olma bu kadar
Ben buldum. Piyasadan çekildim
Hayırlı olsun:)
Teşekkürler:)
hayat bu bilemezsin bir gun bi bakarsin oyle asik olmussun ki sen kendini yeterli bulmuyorsun
Bir kizi 6 sene kovaladım. Pesinden yüzlerce km gittim geldim. Sonra anladım ki o benim aşkımı kullanıp benle oynamaktan sömürmekten başka bir şey yapmamış...
92 model şahin olaya ayrı bir felsefe katmış.
64 impala verelim abime ya da mercedes 500k verelim
Aşka inanmam.
Hiç inanmam insanlara da sevgisine de guvenmem
inanmam