Yeni tanıştığım çocuk ile konuşurken konuştuğun var mı dedim evet var dedi. Kardeşim tanıştırdı dedi su an aramiz iyi degıl sorunumuz var dedi. Başta söyledi. Daha sonraları Seni de üzmek istemem diye de söyledi. Fakat bana zaman lazım diyor sen burada dur diyor kafamdakileri yerine oturtayim senin hakkında diyor. Yanında huzurluyum diyor. Buluştuğumuzda telefona bakıyor kızla konuşuyormus hala. Sevgililer de zaten instagramlaeinin hesaplarında isimlerinin baş harfleri yazıyor. Bana gelince benle de romantik konuşuyor benle biseyler yapmak gezmek eğlenme oturmak istiyor. Gelmiş evlilikten konuşuyor senden guzel anne olur diyor. Sonrasında boyle bi iliskiyi kabul etmedim siz olsanız ne yapardınız resmen seçenek oldum ne yapmam gerekirdi böyle bi durumda aşık oluyordum tam da ten uyumu komiklik hersey vardı iki Gün icinde.
Gözünün içine baka baka seni daha çıkmadan aldatıyor yapma bunu sil gitsin sen güzel bir şey yaşamak istiyorsun ama onun elinde oyuncak koleksiyonunda birisin kusura bakma sil gitsin sana erkek mi yok knk😉
Kimseyi beklemem. Eski sevgilimi köpek gibi seviyodum sorunlarim var bekle diyodu sonra evlilik teklifi etmisti ve reddetmistim. Sebep bekle diyerek iliskiye ara vermis olması.
Kimseyi bekleme. Beklersen degersiz olursun. Sen uslu uslu beklersin o da uslu uslu gelir saniyorsan uyan hemen. Beklersen saygi duymaz. Koy tekmeyi baskasini tak koluna