Bir kadına söylenecek en kötü şeyi söyledi sevdiğim evli erkek, nasıl unuturum bu dediğini 😔 ?

Gerçekten durup durup ağlıyorum, şimdi diyeceksiniz evli erkekle ne işin var? Sevdim ben onla öyle duygu hissetim ki onda da var sandım her şeye rağmen kabul ettim onunla olmayi kendisi Doktor, işine çok saygı duydum, Ailesine de asla diğer kızlar gibi "Ne zaman boşanırsimiz" lafları etmedim eşine bile en küçük ima da bulunmadım eşine yanaşma demedim cogu kızın yaptığı gibi eşinin duymamasini ondan çok istedim sadece onda da benim hissettiklerim var mı merak ettim oda "Sana sadece tavsiye veriyorum ben sonun akadar gidemem sevgi bağı kuramam belki bir belki iki defa görürsün" dedi zaten bitirelim yazdım ölsem onunla olmam gerçi buna da şükür hayatımın derisini aldım ama çok koydu bu söylediği esc*RTA bile söylenmez ya 😔

Güncellemeler
+1 yıl
burada beni gömenler sütten çıkmış ak kaşık tabi, herkes hata yapar
Güncellemeler
+1 yıl
Bunların hepsini biliyorum ama her şey işsteidğim gibi gitmiyor seni bekletiyorum üzüyorum o yüzden böyle dedim, hakkını helal et belki bir gün demiş ne demek bu
Bir kadına söylenecek en kötü şeyi söyledi sevdiğim evli erkek, nasıl unuturum bu dediğini 😔 ?