Yanlış anlaşılmadan dolayı arada kaldım sizce eski sevgilimi mi seçeyim yoksa nişanlım ve evlenmek üzere olduğum nişanlımı mı?

Eski sevgilimle 2.5 yıllık ilişkimiz vardı beni aldattığını sandım kızla görmüştüm onu. Terkettim. Çok yalvardı ben aldatmadım başkasıyla karıştırdın filan demişti inanmadım bende. Tesadüfen gördüm ona benzeyen tıpa tıp aynı başka biri varmış. Araştırdım adını öğrendim profilene baktım aynı eski sevgilim. 2 sini de aynı ortamda da gördüm ayrıca. Benim şu an nişanlım var evlenmek üzereyiz ama eski sevgilime haksızlık ettim diye çok pişmanım aldatmadı beni ve günahını aldım terkettim onu. Dün buluştuk eski sevgilimle ondan özür diledim sen sanmıştım dedim. Konuştuk öyle işte.

Napıcam bilmiyorum eski sevgilime haksızlık ettim onun pişmanlığını yaşıyorum. Nişanlımı terkedip eski sevgilime dönsem nişanlımda bir şey yapmadı ona haksızlık etmiş olucam.
Nişanlımı seçsem eski sevgilime haksızlık yapmış olucam.

İkiside iyi biri napıcam bilemiyorum sizce kimi seçmeliyim?
Yanlış anlaşılmadan dolayı arada kaldım sizce eski sevgilimi mi seçeyim yoksa nişanlım ve evlenmek üzere olduğum nişanlımı mı?