Hâlâ hoşlanıyor olma ihtimali var mıdır?

Merhabalar. bu sene içinde tanıştığım bir kız vardı. Kendisiyle çok yakındık. İlk başta gelip benden instagramımı istrdi tanıştık. Yanımdaki kızlar sevgilim mi diye soruyordu. Bir sürr sonra hep beraber takılmaya başladık. Hatta bir gün bana çıkma teklifi eden bir kızın teklfini kabul edecdğimi söylryince ona modu düşmüştü. Çevremdeki herkes de bu kızdan hoşlanıyordu. Sonra bu olayların üstündrn bir süre geçti. Ben o kızdan hoşlanmaya başladım. Ben nereye gidersem hep peişmden geliyordu. Öğle yemeklerinde beraberdik. Sonra bir gün şakasına arkadşlarımdan biriylr çok yakıştığını söyledim ona. Şaka olarak başladı ama sonra o bahsettiğim arkadaşımla aralarını yapmamı istedi. Ve neticede mutlu olacaktı ben de aralarını yaptım. Sonra ne kadar üzülsrm de pişman olsam da. Şimdi çok mutlular. Her gün sarılırken el ele falan story atıyorlar. Yakın bir zamanda da bu kızın bir arkadaşından bir şey öğrendim. Bu sene boyunca uzun bir süre benden hoşlanmış bu kız. Ben de hâlâ ona karşı bir şeyler hissediyorum. Ne yapabilirm? Hâlâ bir şansım var mıdır? Hâlâ benden hoşlanıyor olabilir mi?

Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler

Hâlâ hoşlanıyor olma ihtimali var mıdır?